A Győztesek Napján ünnepelte a Biocom a Nyári Kihívásának teljesítőit a lajosmizsei Új Tanyacsárdában


Mint arról korábban beszámoltunk, megmozgatta a Biocom hálózatépítőit az új feltételekkel kiírt verseny, azaz most már Nyári Kihívás. A 26 nyertes mellett százakban mérhető azok száma, akik egyáltalán elindultak, és legalább az első hónap feltételeit teljesítették, az ő munkájuk is benne van a teljes összegzésben. Ám nem véletlenül lett az augusztus 24-i szombat elnevezése Győztesek Napja, hiszen annak a bő kéttucatnyi aktív munkatársnak járt elsősorban az elismerés, akik mind a három hónapot kipipálták. A nagyszabású kerti parti ugyanakkor újra alkalmat adott arra a lajosmizsei Új Tanyacsárdában, hogy a vezetés kifejezze megbecsülését azok iránt, akik az elmúlt 20, illetve 30 évben hűségesek maradtak a céghez, valamint aktívak is, folyamatosan átlagon felül teljesítve. Az idén ráadásul úgy szervezték a napot, hogy minél több idő jusson a legfontosabbra: a találkozásokra, beszélgetésekre, a kötetlen nyári együttlétre.

Gratuláció a legjobbaknak
A pogácsás-pálinkás, jó hangulatú vendégvárást követően a győztesek mellett a szponzoroknak, hálózatvezetőknek, ágvezetőknek, igazgatóknak is gratulált köszöntőjében Kovács Réka ügyvezető. A cégvezetés nevében megköszönte, hogy sokan fogadták el az új feltételekkel kiírt Nyári Kihívást, akik munkatársaikkal együtt ünnepelték a közös sikert. Egyben biztatta a három hónapot teljesítőket, hogy ne hagyják abba a lendületes munkát, aminek eredménye extra díj is lehet az ősz végén. Kovács Bence társtulajdonosként kívánt kellemes napot a rendezvényre magukat kvalifikálóknak, illetve a meghívottaknak. A köszönet és biztatás volt a fő üzenete a társtulajdonosi, hálózatalapító kör két igazgató csúcsvezetőjének, Kónya Györgynek és Lőrincz Jánosnak is.

Kovács Réka ügyvezető megköszönte az aktivitást a munkatársaknak

Kovács Bence a kerti partit nyitotta meg

Lőrincz János köszöntője

Kónya György köszöntője

A három hónapos dinamikus munka gyümölcse
A nap fénypontja a Biocom Nyári Kihívás teljesítőinek megünneplése volt. A 26 győztes a saját maga által írt visszatekintő szöveg részleteinek elhangzása alatt érkezett meg a színpadra, ahol a köszöntőket mondó felső vezetés gratulált nekik. A beszámolókból kiderült: mindenki megtalálta a saját előnyét a három hónapos aktivitásban, a csapatok erősödésében, a pontok és jövedelem növekedésében, a dinamikában vagy a komfortzónából való kilépésben. A gratulációkat közös fotó zárta, amit még számtalan saját szelfi követett…

                                                   

A vezetőség a győztesekkel

Köszönet a hűségért és kitartásért
A Győztesek Napja esztendők óta kiváló környezetet biztosít ahhoz, hogy a cégvezetés megköszönje a több évtizede a hálózat és cég mellett elkötelezett munkatársakat. Ők nemcsak hűségükkel bizonyítottak, hanem munkájukkal is, hiszen nem „csak” vásárlóként, hanem aktív vezetőként járultak hozzá a közös célok megvalósításához. Idén nekik szólt a taps a csatlakozásuk 20. évfordulóján:

  • Bakcsi Katalin
  • Bozsóné Katalin
  • Gaál Ildikó Hajnalka
  • Hajas Schmotzer Erika
  • Kelemen Emma
  • Kerekes Éva
  • Pántya Sándor
  • Sajbenné Magdika
  • Szilágyi Szabolcs
  • Szűcs Tímea
  • Zsigmond Júlia
  • Részegh Magdolna
  • Turóczi Melinda

Bakcsi Katalin

Bozsóné Kati

Gaál Ildikó Hajnalka

Hajas Shmotzer Erika elismerését ágvezetője, Gazdag Kati vette át

Kelemen Emma

Kerekes Éva elismerését ágvezetője, Részegh Magdika vette át

Pántya Sándor

Sajbenné Ildikó

Szilágyi Szabolcs

Szűcs Tímea

Zsigmond Júlia

Részegh Magdolna és János

Turóczi Melinda és Sándor

Ők már 20 éve a hálózat elismert tagjai, vezetői

30 éves jubileumok
Különleges pillanat, amikor olyanokat köszönthetünk, akik szinte a kezdetektől bizalmat szavaznak a hálózatnak. Az ő megszólalásaik is színesítették a napot a megbecsülést jelképező dísztárgy és utazási voucher átvétele után. Egyben nagyon motiváló erejű is volt azok számára, akik nemrég írták alá csatlakozási dokumentumokat. Lám, a Biocomban évtizedekre is lehet tervezni, ez már bizonyított tény!

Köszönet járt a 30 éves munkájukért:

  • Felföldi Kálmán és Marika
  • Krsnyak Sándor és Anikó
  • Szélpál Andrea

Felföldi Kálmán és Marika

Krsnyak Sándor és Anikó

Szélpál Andrea

Ők ünnepelték a vezetéssel közösen regisztrációjuk 30. évfordulóját

Új Ezüst Hálózatigazgtók Romániából
Egy különleges ünnepség is része volt a Győztesek Napjának. Most ismerte el nyilvánosan a vezetőség a Tóbiás Erika és István párost a Biocom igazgatói karának tagjaként. A Hermann-ág tagjait ágvezetőjük méltatta, és a szponzor, Schwarzkopf Enikő is nagy tapsot kapott.

Tóbiás Erika és István Ezüst Hálózatigazgató

Az ágvezetők képviseletében Hermann Juci köszöntötte őket

Új Ezüst Hálózatigazgatók Szlovákiából
Hálózatigazgatóként már „bemutatkoztak” a márciusi, nemzetközi találkozón, most pedig azért járt a taps a Pálfi Katika – Kis Gergely párosnak, mert Ezüst HIG szintre léptek! Ünneplésük – szakmai előadásukkal – a Lőrincz-ág szeptemberi, nemzetközi rendezvényén folytatódik.

Pálfi Katikát és Kis Gergelyt felállva ünnepelte a lajosmizsei meghívottak köre

Magas színvonalú gasztronómia, sztárvendég, tánc
Ami pedig a kerti parti további részét illeti, az az ínyencfalatok elfogyasztása, a sztárvendéggel való közös mulatság – Erox Martini olasz slágerekkel érkezett – és a tánc, beszélgetések jegyében telt. Ráadásul ragyogó időben! Aki ott volt, bizonnyal azt az üzenetet viszi haza csapatának: megéri versenyezni, a céges kihívásokat elfogadni, mert egy exkluzív kör tagjává válhatsz, vezetői megbecsüléssel, élményekkel!

Csekő Anitának, a legjobb magyar étterem címet újra elnyerő lajosmizsei Új tanyacsárda vezetőjének köszöni meg a résztvevők nevében a nívós ellátást Tarczy Gyula, a Biocom kommunikációs igazgatója

Erox Martini itáliai slágereit a Biocom közönség is énekelte, miközben táncolt is rá – tökéletes megalapozása volt fellépése az éjszakába nyúló mulatságnak!

Teljes képgaléria innen letölthető!

Ezeket olvastad már?