Kezdőoldal Ágak Nyár közepén is életet megváltoztató napot kínáltak a Tóth-Wolford Team egyes ágai Baktalórántházán

Nyár közepén is életet megváltoztató napot kínáltak a Tóth-Wolford Team egyes ágai Baktalórántházán


2024. július 14-én, egy csodálatos, verőfényes nyári napon fantasztikus rendezvény részesei lehettek Baktalórántházán a Tóth-Wolford Team jelentős ágainak tagjai. Ezúttal a Marczy Team kapta a megtisztelő felkérést a rendezvény levezetésére, így a beszámoló sorait is jegyző Balogh Mónika szponzorával, az Ezüst HV Marczy Gabriellával és párjával, Péterrel, valamint munkatársával, Kovács Magdalénával egyetemben mindent megtettek azért, hogy a jelenlévők elsősorban jól érezzék magukat, másodsorban képet kapjanak a termékek áldó hatásairól, az üzleti lehetőségről, a környezettudatos háztartásról. Mert a nyár közepén is ilyen volt az Életed Napja rendezvény a Fenyves Szálloda és Konferencia Központban, mely sokak örömére szolgált.

A Biocom életmód előnyei
Szerettük volna minél több embernek megmutatni, hogyan érhet el pozitív változást több területen, ha megismeri és beépíti az életébe a Biocom életmódot. Izgatottan vártuk a kezdést! Családias légkör uralkodott a teremben, boldog ölelések, baráti üdvözlések, kacajok hangzottak, amelyek kellően megalapozták a napot.

Mindenki számára megoldás lehet
A rendezvény háziasszonya, Kovács Magdaléna hálózatvezető profi felkészültséggel és kiegyensúlyozott magabiztossággal vezette le a 14 óráig tartó programot. A bemutatkozása után elmesélte nekünk, hogyan találkozott a Biocommal, mire keresett megoldást és hogy mivel érte el a mínusz 27 (!) kilós sikert. Arról is mesélt, hogy a családja és később az ismerősei is milyen elégedettek voltak egyes termékekkel, amiket kipróbáltak. Színes, ízes felvidéki kiejtésével ejtett bennünket rabul minden egyes történetével. Az első blokkban kifejezte érzéseit arról is, hogy a Biocomban megoldást talál mindenki, aki valamilyen bajára megoldást keres – akár egész családja számára is.

Csákiné Szanyi Julianna

Tapasztalatok
Ebben a blokkban kaptak helyet a terméktapasztalatok is. A jelenlévők lehetőséget kaptak arra, hogy másokkal is megoszthassák, milyen pozitív változást értek el egyes termékekkel, azaz mire kaptak megoldást. Mindig sokat tanulhatunk belőle.

Kerekes Éva

Iglai Katalin

Kórik-Nagy Szilvia

Vitainé Jolcsi

Krčmárik Denisa, Csehországból

Bátor megosztások
Ők voltak azok, akik bátran, határozottan kiálltak a közönség elé, és elmondták terméktapasztalataikat. Köszönjük nekik!

Bármit elérhetünk, amit szeretnénk
Második blokkunk, a „Láss másként!” előadója a hatalmas energiával rendelkező Marczy Gabi volt, aki bármiről is beszéljen, mindig élvezettel és tátott szájjal hallgatja mindenki. Most sem volt ez másképp. Ahogy körülnéztem a teremben, biztos voltam benne, hogy nem csak rám van nagy hatással előadása. Pár perc erejéig kedves párja, Péter is szót kapott. Megtudhattuk tőlük, hogyan kezdték, mi motiválta őket, és hogyan érték el azt az életet, ahol most tartanak.

Marczy Gabriella Ezüst HV…

…és az őt mindenben támogató férje, Péter

Döntés és kitartó munka
Motiváló volt hallani, hogy bármit elérhetünk, bármit megvalósíthatunk, amit csak szeretnénk. Ehhez semmi másra nincs szükség, csak egy döntésre és kitartó munkára, hogy elérjük céljainkat.

Ismerkedős szünet
Előadásuk után volt mit megemészteni – pozitív értelemben –, így a szünet jó alkalmat kínált arra, hogy egy finom kávé vagy üdítő mellett át tudjuk beszélni a hallottakat és új embereket ismerjünk meg.

Balogh Mónika, 5-ös szintű munkatárs

Cseréld ki a termékeidet!
A szünetet követően engem ért a megtisztelő felkérés, hogy saját történetemen, a kedvenc
termékeimen és az üzlet által szerzett élményeimen keresztül mutassam be a hallgatóságnak a Biocom által nyújtott életmódomat. Mindemellett beszéltem a saját felhasználásaimról, és reményeim szerint jól érthetően be is mutattam, hogyan lehet egyszerűen boltot és patikát cserélni. Végül, de nem utolsósorban beszéltem a cégről, az anyagi és a folyamatos fejlődési lehetőségekről is.

Elismerések
Ezután következtek az elismerések, mely során szponzoraik jutalmazták munkatársuk
teljesítményét.

Franczel Erika (3-as szint) szponzorával, Deliné Iglai Katalinnal

Mányiné Csibi Anita 4-es szintre minősült, szpozora Ferenczi Anikó

Társult Hálózatvezető lett Csajkó Erzsébet, valamint Dobray Zsolt és Borók Brigitta, szponzoruk
Szabados Magdolna Arany Hálózatvezető

A lendületes munka eredménye a hatos szint
A Dobray Zsolt és Borók Brigitta páros ezen kívül a TWT verseny győztesei is lettek, így Szőnyiné Szedlár Anikó hálózatvezetőtől átvehették a jutalmat.

Dobray Zsolt és Borók Brigitta szponzorukkal, Szőnyiné Szedlár Anikóval

Vitték az autót is
És még egy díj üthette a markát e sikeres párosnak: a Biocomos autó, amit egy hónapig élvezhetnek! Mégpedig azért, mert a hónap legjobb hálózatépítői lettek a Biocom cégben. Nagy gratuláció nekik ezért a csodás hármas sikerért!

Oklevél, elismerés, gratuláció is jár mindehhez büszke vezetőjüktől, Szabados Magdolnától

A Szabados Team legjobbja
A Szabados Team keretein belül június hónap kiemelkedő munkatársa pedig Szabó Varga Évike lett, aki egy hónapig birtokolhatja a vándorkupát.

Szabó Varga Éva, a hónap legjobbja a Szabados Teamben

Gratulálunk mindenkinek szeretettel!

Mindenki hazavitt magával valamit
A nap zárásaként kedves háziasszonyunk, Magdika meginterjúvolt pár, első ízben jelenlévő nézőt. Arra volt kíváncsi, mit adott nekik az Életed Napja, milyen érzések kavarognak bennük, és hogy mit visznek haza magukkal. Jó volt hallani, hogy mindenki kapott egy kis pozitív gondolatot, energiát, és megerősítést, hogy itt valóban jó helyen vannak. Összegezve a napot, tartalmas órákat töltöttünk együtt, a közös együttlét felemelő volt mindannyiunk számára.

Ezeket olvastad már?