Kezdőoldal Ágak Erőt megújító, tudással felvértező, hitet megerősítő volt a Baranyi Team Startképzése a Tóth-Wolford-ágon

Erőt megújító, tudással felvértező, hitet megerősítő volt a Baranyi Team Startképzése a Tóth-Wolford-ágon

Kovács Péter, Katonáné Tóth Tímea, Katona Szabolcs, Baranyi Virág


Mint mindig, most is csodálatosan indult az augusztusi Startképzés Vecsésen. Kezdés előtt a résztvevők a szálloda teraszán kávé mellett köszöntötték egymást, ahol már hatalmas energiák és szeretet szabadult fel! Nagyon sok új arccal találkozhattak ismét. Volt, aki egyenesen Németországból utazott odáig, voltak, akik több száz kilométert autóztak, hogy megismerhessék a céget és a hálózat adta lehetőségeket. A Tóth-Wolford-ágon belül, a Baranyi Virág Gyémánt HV csapatában szervezett tréningről Petkes Boglárka hálózatvezető küldött élménybeszámolót. De nem akármilyet: a saját inspiráló történetét is „elrejtette” benne!

A nap háziasszonya Kovács Nikoletta hálózatvezető volt

Köszöntések
A mindig mosolygós, energiabomba Kovács Nikoletta hálózatvezető a nap háziasszonyaként köszöntötte Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgatókat, Baranyi Virág és Kovács Péter Gyémánt Hálózatvezetőket, és Heinrichné Oláh Edit Arany Hálózatvezetőt.

A máj és bélrendszer szervezetünk „Rómája”
Minden út Rómába vezet – kezdte előadását dr. Fogarasi-Grenczer Andrea PhD, a Semmelweis Egyetem docense, aki felhívta a figyelmet, hogy a máj és bélrendszer szervezetünk Rómája, melyek az egészséges élet legfőbb szervei. A résztvevők nyitott fülekkel és szemekkel figyelték az előadást, miközben a tollak sercegését lehetett hallani. Megtudhattuk, milyen fontos ezeknek a szerveknek a karbantartása és méregtelenítése, melyre természetesen termékkombinációkat is javasolt. Andrea beszéde mindenkit megérintett, olyan egyszerűséggel adta át a tudást, hogy minden laikus számára érthető volt, köztük nekem is. Bátran mondhatom mindenki nevében, hogy egész nap hallgattuk volna.

Dr. Fogarasi-Grenczer Andrea PhD egyetemi docens


Fontos ismeretek
Koczur Melinda hálózatvezető előadásában megismerhettük az Ökonet Európa Kft.-t, a Biocom magyarországi partnercégét és annak alapító tagjait. Danó Adrienn hálózatvezetőtől megtudhattuk „Hol lakik a pénz”, fény derült rá, hogy egy egyszeri regisztrációval mennyi lehetőség áll rendelkezésünkre. Lehetünk termékhasználók, de lehetünk sikeres üzletemberek is, amire Ács Veronika hálózatvezető hívta fel a résztvevők figyelmét. Beszélt a szintlépésekről, a hozzájuk tartozó kedvezményekről, és betekintést nyerhettünk a jutalékok világába.

Danó Adrienn hálózatvezető a Lovas Teamből

 

Ács Veronika hálózatvezető két oldalán a jövő hálózatvezetői, Széplaki Szabolcsné és Markó Erzsébet

Terméktapasztalatok
Mint mindig, most is hallhattunk újabb terméktapasztalatokat, csodálatos eredményeket a teljes életmódváltással járó Reg-Enorral, az újdonságnak számító Slim40-nel. Máté Noémi mindig sokat küzdött pattanásos arcbőrével, de miután megismerte a Reg-Enort és annak jótékony hatásait, az arcbőre ismét kisimult! Gyönyörű fiatal lány, aki az önbizalmát is visszakapta a kúrának köszönhetően.

Szabados Erika Ezüst Hálózatvezető, a terméktapasztalatos blokk levezetője és Máté Noémi hálózatvezető

Elismerések
Azt gondolom, leírhatatlan az az érzés, amikor valakit név szerint kihívnak a nagyközönség elég, és szponzora, s elismerő, kedves szavak mellett oklevéllel, aranyozott kitűzővel, wellness hétvégével jutalmazzák. Következzenek eme szép pillantok képekben megörökítve.

Július hónap legeredményesebb hálózatépítője Molnár Lívia, aki így a Biocomos autóval érkezhetett a rendezvényre, szponzorával Koczur Melindával

Garai Ibolya elismert hálózatvezető a büszke szponzorával, Szabó-Polgár Mónika Ezüst Hálózatvezetővel

Marczy-Pandi Gabriella Ezüst Hálózatvezető elismerésének pillanatában a vezetőjével, Tóth-Wolford Erika Gyémánt Hálózatigazgatóval

Balogh Mónika és Koczur Melinda kitűzős hálózatvezetők, középen vezetőjükkel, Marczy-Pandi Gabriellával

Garamvölgyi Viktória Ezüst Hálózatvezető munkatársával, a Németországban élő Tresz Ágnes hálózatvezetővel

Újult erővel
Itt mindenki örül mindenki sikerének. Nincsenek irigyek, nincsenek rivalizálások. Mindenki boldogan és újult erővel térhetett haza! Hogy miért írom, hogy újult erővel? Mert ezek a képzések nem csak tanítanak bennünket, hanem újabb erőt is adnak mindenkinek, még azoknak is, akik eddig álmodni sem mertek a jobb jövőről!

Csak nyitottnak kell lenni a változásra
Hallhattunk olyan történeteket, melyek alapján sokan magukra ismertek és ezáltal felismerték a nekik nyújtott lehetőségeket egy szabad élet felé! Engem is ilyen történetek inspiráltak, és ösztönöztek arra, hogy én, mint két gyermekes családanya is meg tudom változtatni az életem és családom jövőjét. Nem voltam más, mint egy „szürke kis egér a nagyvilágban”, aki mások elvárásainak megfelelően élt. Reggel 6-14 óráig egy idősotthonban takarítottam, műszak után másodállásban dolgoztam otthon fodrászként! Soha nem hallottam az MLM rendszerről, de nyitott voltam a változásra, a tanulás pedig nem korhoz kötött.

A cikk írója, Petkes Boglárka hálózatvezető a Pivarcsi Teamből


A Biocomot választotta
Hallhattuk Vrastyák Melinda hálózatvezető gondolatait, érzéseit is. Melinda három gyermek mellett otthon töltött nyolc év után elképzelhetetlennek találta, hogy visszatérjen egykori főállásához. Ebben a kereső fázisban talált rá a Biocomos lehetőségre, és azóta „újra visszatért a felnőttek világába”, és sikeresen építi üzletét.

Vrastyák Melinda hálózatvezető, a Tóth-Wolford Teamből

Kitartás a döntés mellett
Semmi sem lehetetlen, csak hinni és akarni kell, ahogy azt Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs hálózatigazgatók példája is mutatja. Azt hiszem, mindenkit magával ragadott a sikeres hálózatigazgatók megható története. Akkoriban idősgondozóként dolgozó Timi is egy Reg-Enor kúrával került a rendszerbe, mint sokan mások. Egy mórahalmi képzésen ébredt rá, hogy nem csak testileg változhat, de anyagi biztonságot is kaphat. Akkor és ott meghozta a döntést, hogy felmond főállásából. Mit gondolsz kedves olvasó? A Férje támogatta a döntését? Nem! Olyannyira nem, hogy két hétig nem is beszéltek egymással! Timi akkor is kitartott a döntése mellett és miután hónapról-hónapra vitte haza a Biocomos autót, Szabolcs is úgy döntött, hogy leváltja munkaruháját öltönyre, és a Biocomos Mercedessel ment felmondani munkavezetői állásából!

Csak az számít, hiszel-e magadban
Miért emeltem ki a DÖNTÉS szót? Mert minden egy döntéssel kezdődik, és egy döntéssel végződik! Személy szerint Nekem mit adott a Biocom életmód? Romániában születtem, három éves voltam, mikor a szüleim úgy döntöttek, hogy Magyarországra költözünk. Három gyerekkel és egy bőrönddel új életet kezdtek. Volt bátorságuk, hogy meghozzák ezt a döntést, mert hittek magukban! Viszont Romániában magyarok voltunk, Magyarországon pedig románok! Úgy éreztem, a társadalom kitaszítottja lettem. Na de itt nem számít, hogy honnan jöttem, nem számít a nemzetiségem, van-e iskolai végzetségem. Egy dolog számít! Hiszel-e magadban? Nos, nekem ezt és még egy családot, hovatartozást és otthont adott a Biocom életmód, ezeket a sorokat jelenleg a könnyeimmel küszködve írok le. Tisztelettel és hálásan köszönöm a Szervezőknek, hogy ismét itt lehettem, tanulhattam és új, tiszta szándékú embereket ismerhettem meg! Hazafelé az autóban ülve be sem állt a szám, csak meséltem és azt mondtam, hogy itt van az én utam! Ne feledd kedves Olvasó! Nálam is egy döntéssel kezdődött minden!

Ezeket olvastad már?