Kezdőoldal Ágak Feltöltődés, új ismeretek, csapategység – a május végi Szabó-Gyarmati Start is hosszú hetekre megágyazott a produktív munkának

Feltöltődés, új ismeretek, csapategység – a május végi Szabó-Gyarmati Start is hosszú hetekre megágyazott a produktív munkának


Május 29-én tartotta a Szabó-Gyarmati Team a legutóbbi élettel teli Startrendezvényét Ráckevén, a meseszép Duna-parti városban. Hogy mitől élettel teli? Az újak kíváncsian várják, mi lehet egy ilyen napon, aki pedig már volt ilyenen, tudja, milyen erős impulzusok és energiák érik. Elmondhatatlanul jó érzés az újra találkozás öröme és vinni a kis tarisznyájukat. Várni, hogy aznap mi mindennel lesznek gazdagabbak. Előzetesen is roppant színvonalas előadásokkal tarkított napnak ígérkezett. A háziasszonyi feladatokat Mónus Erzsébet és Nagy Nikolett látta el, akik kellemes hangulatban vezették a napot, összhangban voltak és szuperül kiegészítették egymást. Reichné Szűcs Andrea HV pedig kitűnően összefoglalta mindezt, rengeteg tanítást is belecsempészve.


Középpontban a gyermek
Az „Ép testben” blokkban Pongrácz Melinda és Szik Roland hálózatvezető-páros mesélte el, ők hogyan élik a Biocom életmódot. Gyermeknap alkalmából az „Egészség a család minden tagjának” részt a gyerek köré építették fel. Számukra nagy nap volt, hiszen ez volt az első alkalom, hogy gyermekük kíséretében érkeztek. Melinda elmesélte, hogy az első életmódváltása akkor kezdődött, mikor kisfiuk, Rolcsi megszületett. Otthoni kiskertet gondoztak, vitaminokat is szedtek, de mikor ovis lett gyermekük, egy hetet járt, egy hetet nem. Közben megismerkedtek a Biocom adta lehetőségekkel, s azt vették észre, hogy a 2. osztályt már úgy járta végig, hogy egy napot sem hiányzott, ezért meg is sajnálták szülei és az utolsó három napot leigazolták neki… A környezettudatos tisztítószereket is nagy örömmel fogadták, hiszen számukra is hatalmas jelentőséggel bírt a különböző vegyszerek kiszorítása a háztartásukból. Korábban ugyanis ecettel és gőztisztítóval takarítottak, aminek nem volt kellemes illata.

Neki (is) segített a tisztított víz
Roland elmesélte, az ő egészségügyi állapotát a tisztított víz hozta helyre, ugyanis tele volt a szervezete egyfajta vegyi anyaggal, ami egy állapotfelmérés során derült ki. Akkor beszerelték a víztisztító berendezést és fél év múlva 20-30%-ra csökkent ez a mennyiség a szervezetében.

Ha nyár, akkor víz!
A „Láss másként” blokkot dr. Simon László egyetemi docens, vízkutató tette felejthetetlenné, aki mind az elmondott ismeretanyaggal, mind előadásmódjával végig lekötötte a hallgatóság figyelmét. A vízkutató a vegyi szennyezők problematikáját mutatta be, különös tekintettel arra, hogy egyik legfontosabb folyónk a hazai ivóvízfogyasztás szempontjából mennyi és milyen komoly egészségügyi kockázatot rejt magában. Ezt a szennyezett vizet többféleképpen tudjuk tisztítani, de az emberi szervezet számára a legjobban hasznosítható vizet a hidrogéndúsított víz tudja biztosítani.

Jellinek Tina

Legyünk tudatos vízfogyasztók!
A jó minőségű víz az emberi szervezet egészséges működése szempontjából elengedhetetlen, mivel minket a saját immunrendszerünk véd és gyógyít meg, minden más maximum besegít a gyógyulásba, ezért a bennünk található sejtek megfelelő működését a vegyi szennyezőktől leginkább megtisztított víz bevitelével tudjuk biztosítani. Felhívta a figyelmünket arra, hogy legyünk tudatosak, és ennek a legjobb befektetési módja a tiszta, hidrogénnel dúsított víz fogyasztása.

Csodálatos átalakulások
A terméktapasztalatos beszámolók ismét rávilágítottak arra, hogy bármilyen régóta tartozik valaki a Biocom családhoz, mindig tanul, hall valami újat a tapasztalatok útján. Hámné Andorkity Viktória tette interaktívvá a résztvevőket.

Sokszínű skálán hallhattunk a kúrák pozitív hatásairól. Többen a plusz kilók leadásáról számoltak be, de volt, aki hízás céljából kúrázott, sikeresen!

 Az idő pénz
„Egy boltba járunk” részt Horváth Gábor hálózatvezető vezette le, aki bemutatta a két webshop termékpalettáját, valamint azt, hogy a Biocom internetes oldalán milyen érdekes, személyes bemutatkozások, rendezvény-beszámolók érhetők el, továbbá az online lapozható, többnyelvű katalógus, illetve a nyomtatott formájának előnyei is szóba kerültek, mint a termékismertetés kiváló eszközei.


Kiemelte, mennyivel könnyebb dolgunk van, hogy otthonról, akár a fotelben ülve meg tudjuk rendelni a termékeket, nem kell sorba állnunk a patikában, s ezzel mennyi időt (is) spórolhatunk.

A sikerhez vezető út
A csapat nagy örömére, az egyik legfontosabb személy az életünkben, Szabóné Gyarmati Tímea mutatta be a „Teljesség igénye” blokkot. Timi az előadás elején nagyon jól és szemléletesen mutatta be nekünk azt, hogy a rendszer miért tud rendkívül vonzó lenni az emberek számára, ha jól van működtetve. Beszélt a passzív jövedelem jelentőségéről, egyúttal végigvezetett minket az elérhető karrierszinteken, bemutatva azt, hogy az egyes szintek mit tudnak nyújtani számunkra.


Sok múlik a gondolkodásmódon
Mivel hálózatigazgatóként a ranglétra legtöbb fokát már végigjárta, hiteles képet tudott adni számunkra arról, hogy a sikerhez vezető úton milyen gondolkodásmód mentén kell végigmennünk, és ha így teszünk, akkor mi mindent nyerünk munkánk során, valamint hogyan érhetjük el azt a fajta szabadságot, amit egy átlagos munkahely nem tud biztosítani. Férjével, Mátéval együtt a munkájuk, kitartásuk és elhivatottságuk által nagy példaképei az egész csapatnak, akik mindig mutatják a jó irányt a munkatársaiknak!

Maga az érzés
„Az élet igazán” blokk során a mikrofont ragadó munkatársak sokszínűsége, egyedi látásmódja ezúttal is bemutatta, a Biocom milyen változatos és sokféle módon tudja pozitívan befolyásolni az életünket.

Elsőként Rózsahegyi Ágnes és Zsolt beszéltek arról, hogy a közös munka milyen jótékonyan hatott a kapcsolatuk fejlődésére, illetve Zsolt külön kiemelte a munkatársak közötti szoros, baráti kapcsolatot, ami rá új belépőként az elején nagyon mély és maradandó benyomást gyakorolt.

Másodikként Koncsek Gabriella kapta meg a szót, aki kiemelte a képzések jelentőségét, amik szerinte olyan lendületet tudnak adni a résztvevőknek, amit, ha visszaforgatunk a munkába, akkor nagy sikereket lehet elérni. Fontosnak tartja, hogy határozzunk meg magunknak célokat (akár kisebb, akár nagyobb célok is lehetnek), amiknek az elérése ösztönözhet minket. Az ő személyes célja kezdetben a hitelének kiváltása volt, amit sikerült is teljesítenie. Az anyagi vonatkozás mellett azonban hangsúlyozta, hogy magukkal a termékekkel is maximálisan elégedett, elkötelezett termékhasználó.


Végül Farkas-Schöffer Diána osztotta meg velünk gondolatait. Számára/Számukra öttagú család lévén a nagyobb egyéni szabadság, a minőségi családi együttlét elérése volt az elsődleges cél, amit úgy kívántak megvalósítani, hogy a munkája miatt sokat távol lévő férjét, Imit kiváltsák a munkájából. Ez fél év alatt sikerült is, azóta pedig sikeresen kiépítették saját csapatukat, akikkel együtt már anyagi függetlenség sem álom. Dia kiemelte a munkája során bekövetkezett személyiségfejlődést, amiért nagyon hálás, és azt vallja, hogy mindenkinek szükség lenne erre a fajta személyiségfejlődésre.


Az érzelmek szigetén: elismerések
A mai nap eseményei közül természetesen nem maradhattak el az elismerések sem. Az érzelmeket sem tudtuk palástolni, mikor a büszke szponzor feltűzte az aranykitűzőt, vagy mikor a szponzorált átvette a 7-es szintű oklevelet. Minden ember vágyik az elismerésre, jó érzés kiállni és átvenni egy oklevelet, vagy kupát, de még jobb érzés mikor te adod. Szabó Máté szavait idézve: „A legnagyobb emberi érték, hogy adsz valakinek magadból.”.

Új HV
A cselekvés aktív jele az elismerés. 7-es szintű oklevelét vette át Feketéné Dömötör Fruzsina, aki 2019. ősz végén kezdett élni az üzleti lehetőséggel. Fruzsi célja az volt a pénzkereset mellett (nem általános élethelyzetükből adódóan), hogy emberek között legyen, kiszakadjon a mindennapokból. Ezért is nagyon hálás szponzorainak, hogy megmutatták neki ezt a lehetőséget.

Kitűzős hálózatvezető
Aki 7-es szintre minősül, s háromszor megvédi azt, Biocomos aranykitűzőt kap. Uzonyi Bogi nagy örömmel tűzte fel a kitűzőt munkatársára, Nagy Nikolettre. Bogi elmondta, mennyire büszke Nikire, aki nagyon nagy változáson megy keresztül. Niki munka mellett kezdte el a hálózatépítést, de meglátta a lehetőséget, s most már a Biocomot tekinti főállásának. Nagy tervekkel és lelkesedéssel szorgoskodik.


Mi dönthetünk az életünkről
A nap fénypontja a „Mit kapunk?” rész volt, amivel kapcsolatban vendégelőadónk, Szélpál Andrea hálózatigazgató mondta el gondolatait. 25 éve tartozik a Biocomhoz, viszont az üzlettel 10 évig nem foglalkozott, nehezen szánta rá magát erre a lépésre. Az évek így is, úgy is eltelnek, azonban mi döntjük el, azt mivel töltjük meg. Elpazaroljuk, esetleg próbáljuk kiélvezni és aktívan teszünk azért, hogy tudjunk ÉLNI, álmokat, vágyakat megvalósítani ez idő alatt. Mi dönthetünk életünk alakulásáról, hogyan szeretnénk 1-5-10, esetleg 20 év múlva élni. Ezt már most eldönthetjük, hiszen a hogyan kérdésre az már tudja a választ, aki erre a rendezvényre, mint munkatárs, vagy leendő munkatárs eljött.

Gyökeres énképváltás
Életéről rendkívül őszintén és nyíltan, nagy energiával beszélt. Számára a szabadság nagy jelentőséggel bír, hiszen leírhatatlan érzés, ha nem egy merev rendszer szerint kell élni a mindennapokat, hanem azokat saját maga alakítja. Szerinte nagy célokat a komfortzónából kilépve lehet elérni, hiszen kihívásokkal ott találkozhatunk. Arany Hálózatvezetőként döbbent rá, hogy ő, mint ember ér annyit, amennyi jutalékot kapott a Biocomtól, innentől saját megítélése is gyökeresen megváltozott. Azt vallja, hogy itt és most éljünk, céloktól függetlenül, használjuk ki a lehetőségeinket és szerezzünk élményeket.

Legyen idő élvezni is a pénzt és egészséget!
Neki személy szerint korábban nagyon hiányzott a párjával töltött minőségi idő, illetve az Én-idő is egy kivitelezhetetlen fogalomnak számított. Az üzleti sikerek azonban mindkettőt elérhetővé tették, és most már nyugodtan kijelentheti, hogy annyit utazik és gazdagodik élményekkel, amennyit szeretne, annyiszor, amennyiszer szeretne. Őt ez is inspirálja a munkában, és hangsúlyozza, hogy találjon mindenki magának saját inspirációt, mert az segít egyre előrébb jutni és sikeresebbé válni. Hangsúlyozza, hogy hiába van egészség és pénz, ha nincs idő kiélvezni… Itt a Biocomnál megkaphatjuk ezeket a lehetőségeket.

Sokunkat elgondolkodtattak a következő kérdések:

  • Tudod, hogy képzeled el a jövődet?
  • Ha tükörbe nézel, látod?
  • Tudod, hogy jobb sorsra vagy érdemes?
  • Vágysz a jobbra, a szebbre?
  • Mit látsz abban a tükörben?
  • Ha a pénz nem lenne akadály, akkor hogyan élnél?

Az eszköz adott
Mind egy döntés, ami célok nélkül nem fog menni. Olyanná változtat át, amilyen lenni akarsz. Ha teszel érte nap, mint nap, akkor meg fogod valósítani. Bármire képes vagy, az eszköz megvan hozzá, az adott.

Cselekedj szenvedéllyel!
Motivációt is kaptunk tőle bőségesen. Azt javasolta, hogy lelkesedj mindig, minden körülmények között. Cselekedj! Csináld! Csináld! Csináld! Mindennap. Ez a cselekvés szenvedéllyel történjen, azáltal fognak hozzád csatlakozni, hogy ezt a szenvedélyt látják rajtad. Ha vágysz valamire és teszel érte megvalósul.

A sikeredhez 5 dolog kell:

  • te,
  • célod,
  • miérted,
  • kitartásod,
  • hited! Változni és változtatni soha nem késő, ehhez kell egy kis bátorság is. Találd meg minden dologban a jónak a csíráját, fogd fel úgy, hogy egy nagyobb rossztól mentett meg. Élvezd az élet minden percét. Légy hálás mindennap azért, ami neked van, soha ne bosszankodj!

Szárnyalj, mint a sólyom!
Merj álmodni! Bízzál magadban!  Változz, ha kell. Tarts ki! Akard nagyon! Érj meg rá! Folyamatosan csináld! A világmindenség összefog érted! Útravalóul pedig egy mesét kaptunk Anditól, aminek a címe: A lusta sólyom esete. Nagyon tanulságos. A mondanivalója, hogy lássunk tisztán és szárnyalni tudunk. A magasba tudunk mi is repülni! Még a végén hozzátette, ne felejtsük el, a legjobb még csak most jön!

Zizeg az energia
Andi után nehéz volt megszólalniuk a házigazdáknak, akik elmondták, mekkora hála van a szívükben, hogy részt vehettek a mai napon. Mónus Böbit idézve, egy ilyen nap után mindig zizeg benne az energia, a lendület még jó pár hétig. Bármelyik résztvevőt megkérdeznénk, egészen biztos, hogy hasonló gondolatokkal írná le a mai napját.

Mit viszünk a tarisznyánkban?
Szinte minden alkalommal előkerül az a gondolat, hogy miért fontosak az élő rendezvények: feltöltenek energiával, mindig tanítanak valami újat és megerősítik az egy csapathoz tartozás érzését, egyszóval hosszú hetekre megágyaznak a produktív munkának. A mai rendezvény Böbi visszacsatolása alapján pontosan ezeket az értékeket nyújtotta minden résztvevőnek és azok, akik most először vettek részt Startrendezvényen, testközelből tapasztalhatták meg a fenti szavak igazát. Azt gondolom, mindenki nevében szólva bennünk van az érzés, a lendület, amit viszünk tovább a kis tarisznyánkban.

 

Ezeket olvastad már?