Neked már van Biocomos jegyzetfüzeted?


A címben feltett kérdésre eddig nem lehetett jó választ adni, mert nem volt. Mostantól viszont csak egyetlen válasz a menő: igen! Mert van! A webshop.okonet.hu oldalról azonnal beszerezhető, valóban baráti áron. S ugye, jegyzetelni mindig kell…

Szoktál írni…?
Hányszor kerülsz (akár naponta) olyan helyzetbe, hogy azonnal le kell írnod valamit mások előtt vagy el kell olvasni valamit a jegyzeteidből? Persze, egy Biocom matricával díszített, átlagos írószeres termék már nagy előrelépés és jelzi az elkötelezettségedet. De mit szólnál egy teljesen céges noteszhez?

Téged reklámoz
Válasz helyett inkább add le a rendelést – a 700 forintos, tagoknak szóló ár nagyon kedvező… Az A/5 formátumú, természetesen a logónkat és színvilágunkat viselő, belül vonalas (tehát jegyzetelésre tökéletesen alkalmas) füzet tényleg „menő”, és messziről jelzi a kötődésedet. Akár a „tüntető termékhasználat” része is lehet. Hiszen nem lehet egy helyzetben percenként elővenni egy kapszulás dobozt és lenyelni a Q10-et, de egy füzetbe írogatni, abból olvasgatni – folyamatos reklám.

Mindig veled lehet
S hogy hol írhatsz? A képzéseken (mert ott mindenki jegyzetel szorgalmasan…), a buszon-villamoson, a tárgyalásaidon, az háziinfóidon, és még ezernyi helyen. S ha épp nem, akkor is előveheted, mert rólad mesél. Arról, hogy Biocomos vagy, hogy vezető vagy, ha a struktúrában talán még nem is, de fejben, attitűdben már biztosan.

Munkaeszköz és ajándék
Apropó, ha már rendelsz (lásd, második bekezdés), szerintünk ne is egyet, bár az 50 lapos (100 oldalas) munkaeszköz sokáig tarthat. Mert ajándéknak is kiváló! Képzeld csak el egy akár még hezitáló munkatárs-jelölted kezében, akinek ezzel (is) erősíted a döntését. Vagy a fogyasztóid körében, vagy a családod körében, vagy… De ezt már rád bízzuk. A füzetek a raktárakban várják a kattintásodat, otthon pedig a tolladat. Használd egészséggel!

 

 

 

Ezeket olvastad már?