Minden szituációban férfi – már kapható a Forever Man!

98
Újabb hiánypótló érkezett a Biocom hálózatába! A terméknév melletti besorolás – étrend-kiegészítő férfiaknak – jelzi, hogy speciális készítményről van szó, a fogyasztói kör felét (az erősebbik nem képviselőit) célozva alapvetően.

Gazdag, férfias beltartalom
Hallott már arról, hogy a fűrészpálma kedvező hatású lehet az erősebbik nem számára? Valószínűleg nem véletlenül fogyasztják a férfiak az ilyen tartalmú készítményeket… De a Maca-gyökérnek, a ginzengnek és a ginkgonak is kitűnő a híre, a zellert és a zöldzabot pedig nekünk, magyaroknak nem kell különösebben bemutatnunk. Vagy mégis? Arra biztatjuk a kedves olvasókat (leendő fogyasztókat…), hogy bátran olvassanak utána a világhálón a Forever Man alkotóelemeinek!

Egy jó töltés
A fentebb felsorolt összetevők ráadásul vitaminokkal (B3, B6, E és C) kiegészítve, cinkkel és L-argininnel feltöltve, egyben, egymást (a szinergizmus elve alapján) erősítve kelletik magukat, hogy a férfiak a napi étrendjük részévé tegyék. Mert azért készült, hogy aki rendszeresen fogyasztja, minden szituációban férfi lehessen…

Kiegészítő, ami helyes életmóddal még hatékonyabb lehet
Csodavárás helyett tegyük hozzá: egy étrend-kiegészítő nem teheti helyre az esetleges stresszes, netán túlhajszolt, valószínűsíthetően mozgásszegény életmódot, és tökéletesen nem helyettesítheti a kevéssé változatos, nem kiegyensúlyozott étrendet. De kiegészítheti azt, ezáltal pedig: segítHET! A népgyógyászat ismerői és használói, egyszóval nagy tömegek nem tévedhetnek…

Korrekt áron, üzleti háttérrel
Értékes hatóanyagait és alapvető célját figyelembe véve nagyon korrekt árfekvésű termék született, mely a piacon azáltal is kiemelkedik, hogy a hálózat tagjai a szokott kedvezményekkel szerezhetik be. S talán nem elhanyagolható a pontértéke sem: 38-at ér – illetve sokkal többet, ha a lehetséges következményeit vizsgáljuk. Hiszen üzletépítésre is kiválóan alkalmas, megszólítva egy olyan kört, melynek tagjai lehet, hogy eddig kevesebb figyelmet fordítottak az ajánlásra. De ki ne szeretne minden szituációban férfi lenni?

Csodavárás nélkül, de jogos reményekkel…
Professzionális odafigyeléssel készült a kapszula, amely tehát gyógynövények és vitaminok, valamint cink és L-arginin különleges kombinációja. Rendszeres szedésével (napi három reggelente), a csodavárást félretéve (azért este időnként még rá lehet segíteni egy kicsit belőle…) kellemes tapasztalatokban lehet része, az előzetes visszajelzések szerint. S bár látszólag a férfiak terméke, minden bizonnyal a hölgyeknél sem lesz majd hatástalan. A sok gyógynövény mellett az üzenettel mindenképp: erősítsük párunkat a termékkel, s a sok jó ponttal!

Jó egészséget, sikereket kívánunk a fogyasztásához! S ha szívesen ránézne a csinos dobozára is, látogasson el a magyarországi partnerüzlet webshopjába, IDE!

 

Ezeket olvastad már?