A Biocom a világ másik felén is elérhető: Kanada után Amerikába is megérkeznek a csomagok!

991
A világ egyre több országából rendelhetőek a Biocom termékek. Friss hír, hogy például Kanada után az USA a következő jelentős terület, ahová kiszállítják a csomagokat!

Kanada után az USA
Kanadába már néhány hónapja postázunk csomagokat – kaptuk a tájékoztatást a Biocom angliai partnercégének vezetőjétől. Mint Bánfi Zoltán fogalmaz: mostantól adottak a feltételek az USA-ba való szállításhoz is!

Akár három napon belül!
Az új évben hatalmas lehetőséggel bővül a Biocom piaca. Az Amerikai Egyesült Államokban élő és dolgozó hálózatépítő munkatársaknak (és szponzoraiknak) könnyebbé válik a munkája, hiszen az angliai shopból rendelve UPS szolgáltatóval 1-3 munkanapon belül(!) kézhez kaphatják a csomagjaikat!

Gyorsan, kedvező költségekkel
Ez óriási előrelépés és nagyon nagy lehetőség a tagság számára, hiszen sokaknak van ismerőse, családtagja, aki a tengeren túl él, mostantól ők is gyorsan és rendkívül kedvező szállítási költség ellenében juthatnak hozzá a termékekhez. Ráadásul VAT- (ÁFA-) mentesen, hiszen a rendszer nem számolja rá! Azt ugyanis ott, az adott országban kell megfizetni, ami szinte mindenütt kedvezőbb, akár Kanadában, akár az USA-ban.

Így csinálható, minimum 50 PÉ-kel
A regisztráció a központi regisztrációs oldalon történik a megszokott módon, majd az USA országnév kiválasztása és a kiküldött link visszaigazolás után az angliai webshopból véglegesíthetik a rendeléseket a minimum 50 PÉ vásárlással.

Az első rendelések már megtörténtek, készen állunk az ott élő tagok kiszolgálására is! – jelezte Bánfi Zoltán.

Barátságos szállítási árak
A szállítási költségek nagyon kedvezően alakulnak:

  • 5 kg súlyig: £26.83
  • 5-7 kg súly között: £33.52
  • 7-10 kg súly között: £40.7
  • 10-15 súly között: £64.46

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel, az angliai partnercég munkatársai állnak rendelkezésre a szokott elérhetőségeiken, ITT.
Biocom Worldwide LTD., Egyesült Királyság

 

Ezeket olvastad már?