Miért fontos számunkra a „Lourdes” víz fogyasztása?

r1
A címben feltett kérdésre adandó válaszhoz csupán néhány percet kell eltölteni a Biocom webportálján, hiszen egyre-másra sorakoznak a témába vágó cikkek. Az egyik a negatív ionok pozitív hatásairól szól, a másik már a kedvező, sokszor elképesztően jó visszajelzéseket taglalja.  Az alábbiakban a hidrogéndús víz fogyasztásának hazai szószólója, Simon László gyűjtése és beküldése alapján tudósok állításait közöljük, a saját megjegyzéseivel az elején. Szikár, egyértelmű mondatok azok számára, akik a név előtti „dr.” előtagban tudnak igazán hinni. Ezután pedig már semmi más dolgunk nincs, csak inni. Ehhez a Biocom webshopból lehet a gépet hazavinni… ezen link segítségével!

r2Sok területen segíthet
Mint Simon László mondja, betegségek, megfázás (gyulladások) esetén fokozottan ajánlott a fogyasztása, de hasznos akkor is, ha minden rendben van szervezetünkben, mert lassíthatja az öregedést és többlet energiákat adhat. Így elősegítheti a szervezet egyenletes működését és kiváló hatásainak köszönhetően kiemelkedő szerepe lehet a megelőzésben, a DNS védelmében – a magas, negatív ORP szintnek köszönhetően.

Ma már klinikai tanulmányok bizonyítják a hidrogéndús víz hatékonyságát, melynek részletezéséhez az alábbi, szakértőktől származó állításokat szedtük csokorba:

– „Terápiás antioxidáns, csökkenti a citotoxikus oxigén gyököket.” Dr. Sanetake Shirahata
– „A vérbe juttatott hidrogénnek megvan az a képessége, hogy javítsa a betegek életminőségét és a kemoterápia során hatékonyan mérsékelje a cisplatin (kemoterápiás szer) vesekárosító mellék-hatásait.” Dr. Ohsawa
– Vizsgálatok igazolták, „hogy a hidrogénes a víz javította az allograft funkciót, lassította a betegség kifejlődését, csökkentette az oxidatív sérülést és a gyulladásos mediátor termelést, javította a túlélési esélyeket, részben azáltal, hogy csökkentette az oxidatív stressz által kiváltott károsodást és azáltal, hogy csökkentette a mitogén-aktivált protein-kináz aktivitását, út szignálást és a citokin termelést.” Dr. Nagata K.
– „A hidrogéndús víz javítja a lipid és glükóz metabolisme betegeknél 2-es típusú cukorbetegség vagy mpaired glükóz toleranciát.” Dr. Sizuo Kajiyama
– „A hidrogén az ivóvízben csökkenti dopaminerg neuronális veszteséget Parkinson-kór esetén.” Dr. Kyota Fujita
– „A hidrogén megakadályozza a stressz által kiváltott károsodásokat, hippocampus-függő tanulási feladatok során, a krónikus fizikai korlátozást.” Dr. Kasufumi Nagata
– „A hidrogéndús tiszta víz megakadályozza a metabolikus szindrómát, beleértve az elhízást, az inzulinrezisztenciát, a magas koleszterin szintet és a magas vérnyomást, csökkentve a szív- és érrendszeri betegségek és a 2. típusú cukorbetegség kockázatait.”  Dr. Atsunori Nakao

Összegezve, Simon László szerint: minél korábban kezdjük a hidrogéndús víz folyamatos fogyasztását, annál sikeresebben tudjuk megőrizni az egészségünket, és elkerülni a betegségeket.

 

Ezeket olvastad már?