Kezdőoldal Ágak Teltházas Életmód Est Győr-Gyirmóton – ha esik, ha fúj, a Biocom üzenete vonzó…

Teltházas Életmód Est Győr-Gyirmóton – ha esik, ha fúj, a Biocom üzenete vonzó…


Nagy Zsuzsanna hálózatvezető nagy álma volt, hogy a kis községet, ahol él, megmozgassa – írja Bognár Adrienne, aki történetesen Zsuzsa munkatársa. És a tények (amiben azért jelző is van, így mindjárt a hangulatát is megcsíphetjük a rendezvénynek): fantasztikus szervezésével május 22-én több, mint 70 fő jött el az előadásra, a győr-gyirmóti művelődési házba, a hideg és az eső ellenére! A továbbiakban megnézzük Adrienne segítségével, hogyan működik egy jól szervezett ilyen jellegű esemény. A Sinka-ágon belül, a Csordás Anikó által vezetett csapat egyébként is élen jár a szervezésben – és a hírül adásban is.

Köszöntés és felépítés Nagy Zsuzsanna hálózatvezetőtől
Az est szervezője nagy tisztelettel köszöntötte a társaságot, elmesélte, hogy ő hogyan is csatlakozott a rendszerhez. Bámulatos módón felépítette szponzorát, Csordás Anikót, Arany Hálózatvezetőjét. Elmondta, hogy a „második életét” neki köszönheti és az elsőt az édesanyjának. Nagyon megható volt, szem nem maradt szárazon a meghatottságtól… Majd átadta a mikrofont és a szót vezetőjének.


Csordás Anikó Arany Hálózatvezető: Lehetőséget adunk!
Az est házigazdája, aki óriási energiával és lendülettel vezeti csapatát és hálózatát, Csordás Anikó Arany Hálózatvezető volt. Anikó csodás személyiségével megmutatta az életmódprogram minden részét, azt, hogy az életünket csupán egy döntéssel megváltoztathatjuk. Csak a döntést kell meghoznunk – és a Biocom mindenben segít. Ne tartsuk titokban a jó tapasztalatainkat, hiszen mindenki jobb sorsra érdemes!

Reg-Enor kisfilm
A Biocom Top-termékéről a Reg-Enor fontosságáról és előnyeiről beszélt Anikó és lejátszotta azt a fantasztikus kisfilmet, amiben olyan emberek beszélnek a kúrával kapcsolatban s mondják el tapasztalataikat (miben segített nekik, mire adott megoldást számukra), akik korábban már megcsinálták. A kisfilmben a Géniusz-díjas Szabó Sigfrid feltaláló is megszólal, aki elmondja, mennyire fontos az egészségünk, és ezt helyre lehet állítani (számos egyéb dolog betartása mellett) a régi, „magyaros” étkezéssel.

A döntés a Tiéd – ez mindenkinek sikerülhet
Anikó beszélt arról, hogy a Biocom „Nekem, Nekünk, Mindenkinek” szlogenje alapján ki mit lát meg benne először. Elsőször általában a saját magunk egészsége az elsődleges, aztán már a családé, majd a környezetünkben lévő ismerősökön szeretnénk segíteni. Ezekkel a csodás termékekkel és azzal a csodálatosan kidolgozott marketingtervvel, amit a Biocom tud nyújtani, ez bármelyik család, egyén számára végzettség vagy akár szakmai tudás nélkül sikerülhet!

Terméktapasztalatok
Zsuzsa ismét szót kapott, elmesélte terméktapasztalatát és általa szót kaptak a többiek. Kálmán – aki Zsuzsa egyik eredményes kúrázója – mesélt a 30 kilós fogyásáról a Reg-Enor segítségével, valamint hogy mivel egészítette ki a kúrát. Nagyon jó tanácsokat adott azoknak, akik még csak most ismerkednek a Reg-Enorral. De a többiek is elmondták pozitív tapasztalataikat és azt, hogy nekik mit adott még a Biocom…

Add tovább két embernek!
Nagy hangsúly volt azon, hogy tapasztalatodat, pozitív változásodat add tovább az embereknek. Tanítsd meg őket arra, hogy juthatnak kedvezményesebben a termékekhez, és hogy milyen karrierszintre kerülnek. Itt párhuzam van az egészségi állapot megváltozása és az anyagi életünk javulása terén. Hisz a mottónk: EGY BOLTBA JÁRUNK VÁSÁROLNI!

Nyújtjuk a kezünket!
Az estén sok pozitív és érdeklődő ember gyűlt össze, akik valamilyen szinten szeretnének változtatni, nem csak az egészségügyi, de az anyagi helyzetükön is! Mi, Biocomosok, itt vagyunk, hisz rajtunk-általunk betekintést nyernek a mi szabad és kötetlen életünkbe, amit bárkinek nagyon szívesen megmutatunk, és a segítségünket adjuk!

Hisszük, és tudjuk, hogy a JÖVŐ GYŐRBEN ÉPÜL!

cof

cof

cof

cof

cof

cof

cof

cof

 

 

 

Ezeket olvastad már?