Kezdőoldal Ágak Az életmódprogram volt terítéken a Sinka-ágon, melynek egyszerre része az egészség és a vállalkozói gondolkodás

Az életmódprogram volt terítéken a Sinka-ágon, melynek egyszerre része az egészség és a vállalkozói gondolkodás

A Komporday-kpua Tasnádiné Szabó Mónikáékhoz került

A Komporday-kpua Tasnádiné Szabó Mónikáékhoz került

Magyariné Zsuzsa volt a nap háziasszonya

Magyariné Zsuzsa volt a nap háziasszonya

Május 7-én, vasárnap csodálatos napra ébredtek Miskolcon. Egyrészt, azon a napon az édesanyákat, nagymamákat ünnepelték és pont ekkor érkezett hozzájuk a Sinka-és Komporday-ágak rendezvényére dr. Deák Sándor belgyógyász főorvos is, hogy elmondja, hogyan tudunk vigyázni szeretteinkre és saját magunkra, hogy még sokáig ünnepelhessük ezt a napot. A Startrendezvény beszámolóját stílszerűen egy édesanyának, Tövisné Venczel Erika hálózatvezetőnek köszönhetjük. Pontosabban, egy nagycsaládos abaúji üzletasszonynak!

Virágeső májusban
Ebben az ünnepi hangulatban nyitotta meg a találkozót Magyariné Éliás Zsuzsanna, a Komporday-ág egyik sikeres hálózatvezetője. A közel 100 vendég üdvözlése után nagyon megható pillanatok következtek, hiszen akinek ott volt az édesanyja, az egy szál rózsával köszöntötte e jeles nap alkalmából. Sőt, az éppen névnapjukat ünneplők is kaptak szép virágot, hiszen a Biocom egy nagy család, ahol nem feledkezünk meg egymásról.

Érdeklődő tinédzser az újak között
Majd az új emberek mutatkoztak be és elmondták, miért jöttek a rendezvényre. Köztük Juhászné Papp Mónika 13 éves fia is most volt ott először, mert kíváncsi volt rá, miként is zajlik egy ilyen rendezvény. Szerintem nagyon büszke volt rá az anyukája, hogy már ilyen fiatalon érdeklődik, és biztosan a legszebb ajándék ez volt a számára anyák napján!

Tasnádi Zsolt – Arany HV-szavak, érthetően
Az új emberek bemutatkozása után Tasnádi Zsolt következett, aki feleségével Tasnádiné Szabó Mónikával együtt Arany Fokozatú Hálózatvezetőként dolgozik az üzletben, nagyon nagy sikerrel. Ezért sem véletlen, hogy Zsolti nagyon érthetően, az újak számára is egyszerűen bemutatta a Biocom életmódprogramban rejlő lehetőségeket. Aki eddig esetleg nem értette vagy nem találkozott még ezzel a programmal, most bizonyára sok új és hasznos információval térhetett haza.

Motiváló minősültek
Majd nagyon kellemes percek következtek, mert a múlt hónapban szintet lépett emberek elismerése mindig nagyon motiváló mindenki számára. A minősültek elmondták azt is, hogyan és milyen munkamódszerekkel sikerült elérni a betervezett pontokat és hogy mik a terveik a jövőre nézve.

Deák doki, a „szponzor”
Közben megérkezett dr. Deák Sándor is, akit mindannyian nagyon vártuk már. A főorvos előadását néhány terméktapasztalat is megelőzte. Magyariné Zsuzsa azt is elárulta, nagyon hálás, hogy ő lehet most a háziasszony, mert két éve pont egy ilyen Startnapon, Deák Sándor hatására döntötte el, hogy érdekli ez az életmódprogram, és hogy ő is szeretne segíteni másoknak, mivel neki nagyon beváltak a termékek!

Dr. Deák Sándor az egészség pilléreiről
Deák doktor úr az ő megszokott, sziporkázó humorával, de persze határozottan és komolyan beszélt arról, hogy első helyen vagyunk a halálozási statisztikában, és hogy ennek javítása érdekében miket tudunk tenni. Beszélt a zsír fontosságáról, arról, hogy mennyire fontos a tiszta víz és a hidrogénes víz fogyasztása. Felsorolta továbbá azokat a legfontosabb termékeket, melyeket ő úgy nevezett: „az egészség pillérei”. Ismét megbizonyosodhattunk róla, hogy a legjobb helyen vagyunk, és minden eszköz megvan ahhoz, hogy egészséges és hosszú életet tudjunk élni! Lehetősége volt mindenkinek az előadás végén a szünetben egyéni konzultációt is folytatni a dokival, ezzel a lehetőséggel nagyon sokan éltek is.

Sinka Tímea a „Biocom Autóról”
Ezután egy rendkívül szemléletes és izgalmas előadás következett, hiszen Sinka Tímea hálózatigazgató bemutatta nekünk azt a csodálatos járművet, amivel ezerrel tudunk száguldani a céljaink elérése felé! Ez pedig nem más, mint a „Biocom Autója”! Ennél egyszerűbben és érthetőbben megmutatni, mit és hogyan kell csinálni, úgy gondolom, lehetetlen lenne, mint ahogy Tímea felvázolta nekünk a mi száguldó autónkat. Most már csak az kérdés, ki az, aki beszáll, de mi, akik ott voltunk, mindannyian saját autónkat vezetjük, az már biztos! A lehetőség mindenki számára adott, az, hogy él-e vele, az ő döntése, mindenesetre mi minden segítséget megkapunk, mert nagyszerű vezetőink vannak, akiket nagyon jó követni!

Sinka Gyula – kihívások nyáron is
Zárásképpen Sinka Gyula hálózatigazgató beszéltünk nekünk arról, miért érdemes vállalkozói gondolkodást alkalmazni, és mik azok a közelgő rendezvények, melyek közelebb visznek minket a céljaink eléréséhez. A nyári versenyekről is beszélt, ami szintén nagyon izgalmasan hangzik!

Komporday-kupa: Tasnádiné Szabó Mónika
Majd a kupák átadása következett. A Komporday-ág legeredményesebb hálózatvezetője április hónapban Tasnádiné Szabó Mónika és párja, Zsolti lett nagyon megérdemelten. Géczi Ildikó munkatársuk ugyanis elérte a 6. (társult hálózatvezetői) szintet, amiben nekik is nagy munkájuk volt!

A Sinka-kupa hazatért…
A Sinka-kupa most kivételesen „hazament”, hiszen a Sinka házaspár most nagyon nagy lendületben van, az ő autójuk hatalmas sebességre kapcsolt, így kisfiuk, Pepe örülhetett, hogy végre egyszer hazakerült a kupa!

Gratulálunk mindkét kupa nyertesének! Nagyon sokan szeretnénk megnyerni következő hónapban, úgyhogy készüljetek, nem sokáig lesz ám nálatok… Mi is nagyobb sebességre kapcsolunk. és sok-sok Biocom autó fog dübörögni az utakon!

Egy kíváncsi tinédzser...

Egy kíváncsi tinédzser…

Tasnádi Zsolt közérthetően adta tovább az életmódprogramról szóló információkat

Tasnádi Zsolt közérthetően adta tovább az életmódprogramról szóló információkat

Sokan igyekeztek Deák főorvos úrral, a nap előadójával fotózkodni

Sokan igyekeztek Deák főorvos úrral, a nap előadójával fotózkodni

Sziporkázóan szellemes volt ezúttal is dr. Deák Sándor

Sziporkázóan szellemes volt ezúttal is dr. Deák Sándor

A szünetekben zajló egyéni konzultáció is fontos volt

A szünetekben zajló egyéni konzultáció is fontos volt

A Sinka-kupát ezúttal az ágvezető házaspár vihette haza, megérdemelten

A Sinka-kupát ezúttal az ágvezető házaspár vihette haza, megérdemelten

Sinka Gyula a versennyel is motiválta a hallgatóságot

Sinka Gyula a versennyel is motiválta a hallgatóságot

Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (46) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (57) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (62) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (75) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (81) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (135) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (139) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (141) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (150) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (157) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (185) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (193) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (200) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (223) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (231) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (236) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (248) Start Dr.Deák Sándorral - 2017.05.07 (251)

Ezeket olvastad már?