Kezdőoldal Ágak „Adj időt, hogy legyen időd!” – Tréning a siker útján Győrben, a Sinka-ágon

„Adj időt, hogy legyen időd!” – Tréning a siker útján Győrben, a Sinka-ágon

 „2019. május 18.-án, egy szép tavaszi napon Csordás Anikó Arany Hálózatvezető egy szuper tréninget tartott Győrben. Viszont most nem az életmódprogram és a terméktapasztalatok voltak a fő témák – noha ezek fontosságát sem lehet eleget hangsúlyozni – hanem a kőkemény üzlet és hálózatépítés volt a terítéken.” Az első két mondat is sejteti: többet kapunk, mint egy képzési krónikát a Sinka-ág nyugat-dunántúli csapatától. Egy Zsigmond Gábor által átszűrt, tanításokat is tartalmazó, remek összefoglalót, a végén nem kevésbé informatív (és lelkes…) visszajelzésekkel. Köszönet érte!

Valódi tréning, sokakat megmozgatva

Kilencre értünk Győrbe hálózatvezetőimmel, Tóthné Molnár Ibolyával és Tóth Istvánnal. Rövid eszmecsere után Anikó bele is vágott a tanításba, mely ezen a napon nem csak „egyoldalú” irányba menetelt. Anikó nekünk is szót adott és elmondhattuk tapasztalatainkat, sikereinket, kudarcainkat, hogy egymásnak segítve még hasznosabban töltsük el a napot. Ez a nap azért is kapta a tréning elnevezést, mert itt nem csak erősségeinkre, hanem gyengeségeinkre is rávilágított, hogy a jövőben ne kövessünk el hibákat és következetesek legyünk. Ha ezeket megfogadjuk, akkor elindultunk a már kitaposott siker útján.

Öröm volt a megosztás

Mivel Anikó nem említette korábban, hogy én is beszélni fogok, kicsit váratlanul ért a dolog, de helytálltam és elmondtam a többieknek, hogy mire figyelünk oda és milyen módszereket alkalmazunk, amikor rendezvényeket szervezünk. Számomra ez volt a nap csúcspontja, ugyanis azt látni, hogy ilyen fiatalon és ilyen rövid időt eltöltve a Biocomnál, nálam tapasztaltabb és jóval régebb óta a rendszerben aktívan tevékenykedő hálózatvezetők, teljes odaadással figyelnek és érdeklődően kérdeznek, magabiztossággal és megnyugvással tölt el, hogy valamit jól csinálok…

Közelebb vitt a célomhoz

Nagyon sokat tanultam ezen a remek napon és nagyon jól esik, amikor másoknak is ugyanaz a véleménye, mint nekem, és ezt a nálam tapasztaltabbak is igazolják. Természetesen mondanom sem kell, hogy az ilyen tréningek folyamatosan közelebb és közelebb viszik az embert ahhoz a célhoz, amit kitűz magának, és megmutatják a sikerhez vezető utat. Ahogy szponzoraim mondják, ha valamit célként kitűzöl magad elé, és sokat gondolsz rá, elképzeled magad abban a helyzetben, akkor bevonzod azt és meg is fogod kapni!

Értünk van

Ezek a gondolatok, tanítások és még nagyon sok ilyen hangzik el egy-egy ilyen rendezvényen, amik csak értünk vannak, azokért, akik adnak időt maguknak, hogy elmenjenek egy nagyszerű programra. Mert ha te, saját magad nem adsz magadnak időt az életre, akkor más sem fog. Tehát a lényeg, hogy „adj időt, hogy legyen időd”. Úgy gondolom, mindenki nevében mondhatom, hogy csodálatos nap volt, nagyon szépen köszönjük Anikónak, hogy ezt a napot megszervezte nekünk! Legyetek jó emberek a Biocom hírével!

Visszajelzések a tréningről:

 

Geiszbühl Endréné: Fogják a kezem!

Szeretném megköszönni a napot! Ilyen tréningen még nem volt szerencsém részt venni. Tükröt tartottál elém Anikó! Látom, mit kell átértékelnem, helyre raknom és másképp csinálnom! A segítségem megvan hozzá, ahogy a fényképen is látható… fogják a kezem! Fantasztikus volt, tele energiával, pozitív kisugárzással és tudással. Köszönöm!

 

Kovácsné Sterkovits Lívia: Energia és megerősítés

Egy szuper nap, egy nagyszerű vezetővel! Mindig lehet újat és újat tanulni. Nagyon jó energiákat és megerősítéseket kaptam. Hála és köszönet!

 

Szakáll István: Megkaptam, amit kellett

Anikó! Ismét megmutattad, hogy te egy csodálatos és teljesen felkészült VEZETŐ vagy! Én személy szerint megkaptam a mai naptól, hogy miben kell még fejlődjek és mit csináljak máshogyan. Nagyon jól éreztük magunkat veletek. Bence fiam sokat jegyzetelt és hazafelé sokat kérdezett az üzlettel kapcsolatban. Köszönet és hála a szervezésért és a tanításért.

Scheigl Viktória: Ami történik, nem véletlen…

Szeretnék egy kicsit most bővebben köszönetet mondani. Fantasztikus nap volt, megerősítést kaptam, hogy nem kell senkire hallgatnom, hiszen az emberek zöme csak irigy. Sohasem éreztem eddig Zsuzska előtt, hogy nekem MLM munka lenne a jövőm. Én hiszem, hogy ennyi rossz után, ami ért minket, a Zsuzskával való találkozásom nem volt véletlen. A sors úgy akarta, hogy minket összesodorjon és hiszem, az életnek még terve van velem. Fantasztikus embereket ismertem meg, az az energia, amit tőletek kapok, egyszerűen leírhatatlan, nincsenek rá szavak… Köszönöm Anikó még egyszer a napot, átjött a rengeteg energia és érezni lehetett, hogy rengeteget készültél és szívvel lélekkel adtad át a tudást.

 

Hajnáczki Edina: Klassz nap, klassz vezetővel

Mire hazaértünk, az elhagyott fecskefészkünkbe beköltözött egy új fecskepár! A 10 milliószoros napon… A fecskének sokféle jelentése van, jelképe a jónak, a boldogságnak, a hűségnek. Tetoválásként a fecske a tengerészeknél a reményt és az elérni kívánt célt jelképezi, mivel a fecskék soha nem repülnek messzire az óceán fölé, így ez azt jelenti, hogy közel van a part… A keresztény ikonográfiában Krisztus jelképe, illetve a fiatal fecske a szellemi táplálék éhe. Vajon miért épp ma jöttek? Nagyon klassz nap volt! Úgy gondolom, hogy mindenki számára hasznos egy ilyen tréning, mi is sokat kaptunk tőle. Igazi klassz vezető vagy, igyekszünk követni téged!

 

Pataki-Szarvady Beatrix: A legjobb helyen vagyok!

Nagyon szépen köszönjük, Anikó, a mai napot! Sokat tanultam, fejlődtem, rengeteg energiát kaptam! A lehető legjobb helyen vagyok, hiszen a legjobb vezetőktől tanulok!

 

Juhászné Czulák Beatrix: Helyükre kerültek az információk

Hálásan köszönöm ezt a mai napot! A szuper szervezést, az információkat, amelyek a helyére kerültek. Rengeteg energiát, pozitív megerősítést kaptam, mint mindig, hogy jó úton járok, de még sokat kell tanulnom! Köszönöm, hogy Veletek lehettem!

 

Boros Gabriella: Tanulnom kell még

Bennem is az rajzolódott ki, hogy ez még az első aprócska lépés az arany lábnyomokban, de nagyon fontos. Rengeteget kell még tanulnom, de érzem, hogy jó helyen vagyok.

 

Tóthné Molnár Ibolya: Tisztázás, megerősítés

Hálásan köszönjük Anikó, ezeket a tréningeket, amit értünk, miattunk tartasz! Ezek hatalmas segítségek, úgy a kezdőknek, mint nekünk, vezetőknek is. A mai tréning is sok mindent helyére tett, illetve megerősítést kaptunk több dologban. Nagyon szépen köszönjük neked!

 

Csordás István: Használható iránymutatások

Köszönjük Anikó, ennek a rendezvénynek az életre hívását is! Érezhető volt, hogy nagyon felkészültél rá és remekül használható iránymutatásokat, helyrerakásokat kaptam. Köszönöm!

 

Nagy Zsuzsanna: Mindenből tanulunk

Hálás vagyok a folyamatos tanításért, a képzésekért, amit nekünk tartasz. Mindig mindenből tanul az ember. Így a mai napból is rengeteget tanultam. Köszönöm és Hála!

 

Tóth István: Másolódunk

Köszönjük Anikó, ezt a remek napot és tanításokat. Szuper csapat! A tanításod másolódik és megy tovább!

 

Rácz Józsefné: Hasznos információk

Köszönöm szépen, nagyon sok hasznos információt kaptam a mai napon, valamint rengeteg energiát és jó ötleteket. Szuper nap volt!

Ezeket olvastad már?