Kezdőoldal Ágak A Biocomban teljesült Megyesi-Tóth Lívia hálózatvezető gyermekkori álma: embereknek segíthet a Csordás-ágon

A Biocomban teljesült Megyesi-Tóth Lívia hálózatvezető gyermekkori álma: embereknek segíthet a Csordás-ágon

Megyesi-Tóth Lívia a nemzetközi Kónya-ág találkozón Budapesten, októberben

Megyesi-Tóth Lívia Kapuváron vezet egy kis szépségszalont. Az ő Biocomos története 2022. március 23-án kezdődött, amikor kicsit több, mint fél év gondolkodás – és önmaga győzködése – után elhatározta, hogy nekilát az életmódváltásnak. Ez idő alatt ugyanis folyamatosan figyelemmel kísérte későbbi kúravezetője, majd szponzora, Csiba Annamária Ezüst HV Facebook csoportját, és csodálta azokat az embereket, akik már sikereket értek el például a Reg-Enorral. A Csordás-ág kitűzős hálózatvezetőjének folytatásából kiderül: nem csupán életmódot váltott sikerrel…

Lívia az első Startképzésen, ahol 5. szintű munkatárs lett

Itt szponzorával, Csiba Annamáriával épp egy törzsasztalra készülnek

Tisztítással indultam
Csiba Annamarival a kapcsolatunk már 2002-ben kezdődött, majd 2004-ben az élet elsodort minket egymás mellől, de a Biocom ebben is segített és újra egymásra találtunk. Regisztrációmat az induláskor csak a testsúly optimalizálása és a kedvezmény céljából csináltam, belekezdtem a komplex béltisztító kúrába, melyhez a 11. naptól jött hozzá a Reg-Enor is, majd a 2. hónapban nem is volt kérdés, megvásároltuk a víztisztító berendezést.

Az első életmód est, megörökítve

Hamar jött az üzleti „kattanás”
Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot Annamarival telefonon és személyesen is. Az egyik ilyen személyes beszélgetés alkalmával jöttem rá, hogy ez a cég teljesítheti gyermekkori álmom, hogy segíthetek embereken, így elkezdtem foglalkozni az üzlettel is.

Az első vecsési képzésen családjával és szponzorával

A képeim is beszéltek – és én is
Elsőként Annamari segítségével megszerkesztettük a Facebook csoportomat, ahova indulónak azt a képet tettük fel, amely mindenki számára láthatóvá tette, milyen sikeresen mennek le rólam a kilók. A szépségszalonban is mindenki kíváncsi volt, mit csinálok, hogy ilyen jól nézek ki, és én csak beszéltem, beszéltem mindenkinek.

HV képzésen ágvezetőjével, Csordás Anikóval

Hamar szervezővé is váltam
Sokan csatlakoztak hozzám tisztító- és Regenor kúrára, de sokakat a vegyszermentes tisztítószerek vagy épp a szépségápolás érdekelt. Ezenkívül sok problémára is sikerült megoldást találni a fantasztikus termékek segítségével. Elkezdtünk életmód esteket szervezni, törzsasztalokat tartottunk és folyamatosan, úton-útfélen mindenkinek erről beszéltem, mit csinálok, mivel foglalkozom.

Lajosmizsén Kónya György felső ágvezetővel

A nyári verseny is sikerült
Májusban indultam a cég nyári versenyén is, melyet sikeresen teljesítettem, és ezzel együtt a hálózatvezetői szint is sikerült. Annamari folyamatosan segítette munkám tervezéssel, jó tanácsokkal. Folyamatosan tanultunk együtt, ha kellett, még éjszaka is válaszolt kérdéseimre. Ennek elismeréseként a cégtől meghívást kaptunk Lajosmizsére, egy exkluzív partira, ahol fantasztikus élmény volt személyesen találkozni a cég vezetőivel.

Orsival együtt dolgozunk
Szeptemberben csatlakozott az első munkatárs is hozzám. Nyulné Horváth Orsolyának már én adhatom tovább a tudásom.

A cél nem egy szint, hanem egy állapot
Céljaim, hogy minél több munkatársat találjak, minél több embernek tovább adni a Biocom adta életérzést, lehetőséget. Ezenkívül 2023. júliusában az Ezüst Hálózatvezető szint teljesítése – vagy előbb. Mivel nem szeretnék életem végéig mások lába és keze előtt görnyedni, ezért szeretnék a lehető legrövidebb idő alatt főállású Biocomos lenni.

Kiegészítette az életem
A Biocom egy fantasztikus cég, kiegészítette az életem, rengeteg új élményt, tanulást, elismerést ad. Folyamatosan járok képzésekre, olvasok, hanganyagokat hallgatok. Kívánom mindenkinek, hogy a lehetőséget ragadja meg, és hajrá 2023-as üzleti év!

Nagy öröm, hogy már ő is elismerhet munkatársakat

Tanulás a szponzorral

Ezeket olvastad már?