Zöld kávébabbal – az optimális testsúlyért és erőnlétért

coffe
Egy újabb sláger a raktárakban! Nem kell óvatoskodni a fogalmazással, mert világháló-szerte ódákat zengnek a zöld kávé áldásos hatásairól. A Biocom terméke pedig nem kevés más, fontos összetevőt is tartalmaz, ami még inkább erősíti az alapcélokat. Már kapható a Green Coffee Bean Complex!

Újdonság – és mégsem

Talán röviden érdemes utalni arra, hogy a hálózat előtt nem ismeretlen a zöld kávé, hiszen egy korábbi termék is tartalmazta ezt az alapanyagot – részben. Nem véletlenül volt sikeres a De-Carb… Legalább ilyen karrier előtt áll a Green Coffee Bean Complex, amely nevéből adódóan is komplexebb, átgondoltabb, tartalmasabb elődjénél.

Van bizalom

A le nem őrölt kávébab kivonata számos értékes tulajdonsággal bír, amit így nem veszít el a pörkölés során. A fogyasztó hatásáról már korábban szóltunk, amit megerősített a számos felhasználói visszajelzés, de tanulmányok is alátámasztották. Csökkentheti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint a már meglévő zsírsejtek lebontásában is jeleskedhet. (Persze, itt is hozzá kell tenni az alapból jelentkező jótékony hatások elemzése mellett, hogy hosszú távú, tartós sikerek eléréséhez nem árt a sportot, mozgást is beiktatni az életünkbe – a helyes étrend mellett…)

És még…

A Biocom zöld kávé kapszulája azonban többet is ad – no nem a kilókban, abból inkább olvaszthat. Csodás egyéb összetevői révén, a szinergista hatás következtében egyéb előnyökkel is számolhatunk, amellett, hogy az almaecet is besegíthet a súlyvesztésben. Komoly antioxidánsként is funkcionálhat a termék, mely a szándékok szerint vitalizál és frissességet is biztosít. (50mg koffein tartalma pedig kiválthatja a napi kávét is…)

Valóban kedvező

S ha hozzátesszük, hogy az előzőekhez képest közel 3000 forinttal olcsóbban kapható a 60 kapszulás kiszerelés (5990-ért), akkor látható: újabb csúcsproduktumot kaptunk az egészség megőrzéséhez – és nem mellesleg a hálózatépítéshez. Mert biztosan lesz nem kevés olyan ember a környezetünkben, akit érdekelhet a készítmény hatása…

Ezeket olvastad már?