Újabb tíz termék a raktárban!

site_b
Kellemes húsvéti meglepetéssel, ajándékkal jelentkezik a Biocom. A nagyböjt végéhez közeledve megérkezett a raktárakba tíz hasznos, részben ismert, de megújult, nagyobb részt vadonatúj termék, melyek persze szintén nem előzmény nélküliek. Mivel közel fele a méregtelenítést, tisztítást, a gyomor- és emésztőrendszer egészségét szolgálja, kifejezetten aktuális! Másik öt pedig tulajdonképpen a vitalitást fokozza, plusz energiákat adva, beleértve az új multi-vitamin komplex készítményt. De a böngészés során megtaláljuk a régóta várt, korábban nagyon kedvelt, szemet erősítő kapszulát is. Az alábbiakban csupán kedvcsináló olvasható a korrekt áron beszerezhető termékekről, a részletes leírást a webshopban keressük.

MÉREGTELENÍTÉS, TISZTÍTÁS

Candida Cleanse: új megoldás a candidiázisra
A korábbi, Candida gombát pusztító csepp helyett itt az új, kapszulás változat! Az előző működéséhez sem férhetett kétség, ám az ára behatárolta lehetőségeit. Most a töredékéért, mindössze 4690 forintért beszerezhető a termék, mely az egyik leghatékonyabb megoldás a gombás betegségek gyógyítására. (Pl.: Candida törzsek.) De támogatja a normális baktériumok alkotta bélflórát és javíthatja a krónikus emésztési zavarokat is, amellett, hogy bakteriális és parazitás fertőzések leküzdésére is ajánlható.

Intestinal Cleansing Program: a bélrendszer tisztítója, kúraszerűen (ÚJDONSÁG!)
Összetétele alapján (pl.: szenna levél, cascara sagrada, psyllium maghéj, lenmag) máris sejthető, hogy a bélrendszert tisztító készítményről van szó. Éppen ezért nem azonos a Teljes Test Tisztító kúrával! A főként a bélrendszerre fókuszáló termék szedésétől számított 12 – 24 órán belül intenzív bélperisztaltikát vált ki, így szabadítva meg a testet a felhalmozódott és lerakódott bélsártól, hulladéktól egy10 napos program során. Ezt negyedévente érdemes megismételni, de egy-egy tartalmasabb lakoma után is hozzányúlhatunk. Sőt, kiegészíthető a Para Cleanse-el, ha célzottan a parazitáktól is meg akarunk szabadulni. S ha hozzátesszük, hogy csökkentheti a puffadást, növelheti az energiaszintet és több kiló fogyást eredményezhet néhány napon belül mindössze 8900 forintért, akkor sejthető: jó választás!

Colon Health: az egészséges bélrendszerért, függés nélkül
Szintén a bélrendszer tisztán tartása a célja a Colon Health készítménynek. Segít eltávolítani a méreganyagokat a bélrendszerből, és támogatja a napi könnyed székletürítést. Mivel nem alakul ki szedése során hozzászokás, így a maga nemében egyedülálló módon napi rendszerességgel lehet használni! Komplex összetevőinek köszönhetően további előnyökkel is számolhatunk, melyek között kiemelendő, hogy étvágyjavító, szélhajtó, görcsoldó hatása lehetséges, valamint fokozhatja a máj működését. S teszi mindezt csak 3990 forintért…

Digest Complex: kapszulázott enzimek a jó emésztésért (ÚJDONSÁG!)
Házipatikába ajánlott termék! Az enzimek olyan vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat szabadítanak fel a táplálékból, amelyek a szervezet zavartalan működéséhez, az egészséges élethez szükségesek, így kijelenthetjük: enzimek nélkül nincs élet! Ezzel szemben vizsgálatok igazolják, hogy a Föld lakosságának 80%-a létfontosságú enzimek hiányában szenved. Ezekhez viszont szinte csak a nyers és zöld ételekből, gyümölcsökből jut a szervezetünk! A kialakult emésztési rendellenességeket legkönnyebben kívülről bevitt emésztőenzimekkel lehet megszüntetni. A termék tartalmazza a főbb emésztőenzim-csoportokat. Legfőbb hatásai közé tartozik a nehéz étkezés utáni könnyű széklet előidézése, ám segíthet a következő esetekben is: gázképződés, puffadás, hányinger, görcsök megelőzése és kezelése. 5700 forintért kategóriájában nagyon kedvező ajánlat!

A VITALITÁSÉRT

Q-Vital: a szívért és keringésért, dupla annyi q10-zel!
A régi hálózati tagok jól tudhatják: a Cardio Health készítmény dr. Sinatra, az USA vezető kardiológusa által elvégzett kutatások eredményeként jött létre, összetevői között D-ribóz, koenzim Q10 és L-Carnitine található. Ennek érkezett meg most új néven (Q-Vital) a házipatikába is javasolt verziója. Újdonság: kétszer annyi q10 tartalommal! Így a korábbi 50mg helyett 100-at tartalmaz a termék, egyedülálló módon. Összességében és röviden a szív erősítésében, a szívbetegségek megelőzésében, a vérkeringés és magas vérnyomás kedvező befolyásolásában is segíthet. Persze amellett, hogy plusz energiát is adhat – 7490 forintért. Kulcsfontosságú termék!

Vita-Min with Greens: vitamin, zöldekkel (ÚJDONSÁG!)
Egy hihetetlenül gazdag összetételű, nagy valószínűséggel igen hamar népszerűvé váló termék érkezett a Biocomhoz. Mindössze 3900 forintért egy komplex vitamint vehetünk kézbe, amely nevéből adódóan valóban hozzájárulhat a vitalitáshoz. A terméknévben rejlő zöld összetevők sokaságával együtt igen különleges készítmény lett. Csak ízelítő a beltartalomból: vitaminok (A, C, D E, K, többféle B), kalcium, magnézium, cink, szelén, szagtalan fokhagyma, zöld tea, rozmaring, brokkoli… Az idegrendszer alapvitaminja, mely dohányosoknak, alkoholfogyasztóknak, időseknek elengedhetetlen. S mindenki másnak is, aki szeretné bevinni, pótolni az egészséges élethez szükséges anyagokat!

+Energy: Energia – cukor és kalóriák nélkül 8 órán át! (ÚJDONSÁG!)
Ha plusz energiára vágyunk, mostantól bátran félretehetjük a kávét, még inkább az energiaitalokat, hiszen mindössze egy kapszula segítségével megérkezhet a felfrissülés! Valóban eseti alkalmazásra szánt termék a Plus Energy, mely gazdag hasznos összetevőkben. (Vitamin B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, B-7, B-9 ,B-12, Mg, L-Taurine, Acai bogyó, Koffein, Spirulina, Maláj Ginzeng, Koreai ginzeng, Aranygyökér, Perui Maca Gyökér.) Javasolt azok számára is, akik javítani szeretnék szexuális életüket, életminőségüket, továbbá sportolóknak, akik növelni szeretnék erejüket, izomtömegüket és teljesítményüket, valamint idősebb embereknek, és akiknek valamilyen okból lecsökkent az endogén tesztoszteron termelésük. 4900 forintos ára azt sugallja: jóval kevesebb, mint 100 forint egy dózis. Szinte mindentől jobban megéri – egészséges összetevőkkel!

Male – Libido Formula: nevében a lényege… (ÚJDONSÁG!)
Általános libidó és potencianövelő szer, mások mellett B3 vitamin – niacin, cink, réz, görögszéna, maca, ginzeng, királydinnye tartalommal. Röviden így fogalmazhatnánk: napi 1-2 kapszula az egészséges vitalitásért, a szexuális örömökért. Az ajánlások szerint érdemes egy szemmel kezdeni, étkezések közt, vagy a tervezett együttlét előtt. Napi kettőnél több pedig egyáltalán nem javasolt, mivel hatékony készítmény! Csak 5490 forintért…

Exxtra Male: a vitális erő és a szexuális potenciál fokozására (ÚJDONSÁG!)
A nevében nem véletlen az x duplázása, ugyanis sok plusz erőt adhat. Kiváló megoldást nyújthat csökkent szexuális vágy és impotencia esetén, ugyanakkor a mentális funkciókat is javíthatja. Növelheti az életerőt, az életkedvet és az állóképességet, így másabb, összetettebb, mint a Male. Mondhatnánk: egy gyógynövény komplex az örömökért és egészségért, a vitális erő és a szexuális potenciál fokozására. Vannak benne olyan összetevők, melyek turbózzák az energiaszintet és gyorsíthatják a regenerációt, fokozhatják az állóképességet és vitalitást, s olyanok is, melyek a libidót, szexuális energiát növelhetik. 4990 forintért szintén baráti ár…

A SZEM EGÉSZSÉGÉÉRT

Eye Support Formula: a szem egészségéért
Egyedülállóan komplex összetételű, igen hatékony készítmény, a szem védelmére és erősítésére, a látás javítására – antioxidáns, flavonoid és vérellátást fokozó összetevőkkel. Javasolt szemfáradtság estén, de azok számára, akik sokat ülnek monitor előtt, vagy egyéb módon terhelik a szemüket – napi használatú termék lehet. Időszakosan használva védhetjük, erősíthetjük vele látásunkat, s lassíthatja a szem korral járó romlását is. Nagyon korrekt árral került be a rendszerbe: 3990 forintért már rendelhető!

Ezeket olvastad már?