Újabb hat, ami hat – bővült a Biocom terméktárháza

Újabb hat, részben egyedülálló, részben a korábbiak pótlásaként érkező készítmény gazdagítja mostantól a Biocom tárházát. A legnagyobb várakozás a Food for Life terméket és a Circuline új verzióját előzi meg, de méltán örülhetünk a D-vitamin újabb variációjának, mely K-vitamint is tartalmaz(!) és újra kezünkbe vehetjük a Spirulinát, a Melatonint és a Ginkgo Bilobát is (utóbbit ezentúl kapszulában.)

Az alábbiakban az újabb hatosfogat rövid kedvcsinálója következik, a készítmények részletezése a webshop oldalon olvasható.

ffFood For Life – a nagyágyú! (ÚJDONSÁG!)
Talán furcsán hathat a most ismertetendő hatos első darabjaként a „nagyágyú” kifejezés. Ha azonban valakinek van ideje böngészni a címkét, rögtön igazat adhat. Elképesztően gazdag a beltartalma, ráadásul nagyon finom természetes málna ízzel ez a … Ez az „élelem az életért”, ahogy a neve fordítása is adja. Mert mis is van benn, például? Egy jó adagnyi zöld, és egyéb tápanyag, a bio banántól a spirulinán át a goji berry, acai, lucerna hármasig. Tartalmaz magas antioxidáns hatású keveréket bodzával, szőlőmaggal, áfonyával – egyebek mellett. Egy jelentős adag (napraforgó) lecitint, növényi rost és esszenciális omega komplexet, aztán adaptogén gyógynövényeket és méregtelenítőket (kínai csűdfű- és gomba-kivonatok, például). Tele van egyedi emésztő enzimekkel, immunrendszer támogatókkal, máriatövis mag- keserűfű-, és kurkuma kivonattal – is… Van még kérdés? Az ára. 11990 forint (egy havi adag), tehát csúcskategóriás termék, de minden szempontból az. A maga kategóriájában kifejezetten nyomott ár, tartalmát tekintve. S az íze? Miközben zöld port keverünk a vizünkbe (kefirünkbe), végtelenül finom természetes málnás ízre számítsunk. Az egész család kedvence lehet, a gyermekeket is beleértve. Klasszikus étrend-kiegészítő, sokszor akár egy étkezés helyett is – az egészségért!

 

banner

Circuline – értisztítás a javából! (ÚJDONSÁG!)
Értisztító, keringésjavító kapszula a meszesedés ellen – ez a rövid bevezetés. Bővebben: a készítmény, összetétele gazdagságából fakadóan a maga nemében egyedülálló az érhálózat védelmére. Ezerszer elhangzott már különböző előadásokon, de érdemes figyelembe venni: nem véletlenül tartják úgy, hogy annyi éves vagy, ahány éves az érhálózatod… Ezentúl kapszulában vehetjük magunkhoz a kulcsfontosságú készítményt, melynek doboza mindössze 7900 forintba kerül. Ha valaki felkapná a fejét a jelzőre, emlékeztetőül: jóval tízezer feletti volt az előbbi, kiváló, cseppes verzió. Így két legyet üthetünk egy csapásra: az ára sokkal kedvezőbb lett, miközben tartalmát tekintve jóval gazdagabb!

 

circ

Ginkgo Biloba 60mg – a „memóriajavításért”
A Ginkgo Biloba méltán kerülhet a Circuline után a sorba, hiszen a kapilláris érhálózat tisztítása, regenerálása, s a rossz agyi keringés kezelése a két leginkább ismert, lehetséges hatása. Az elvárt következményként pedig leggyakrabban az emlékezőtehetség, koncentrálóképesség, szellemi tevékenység támogatását, a tanulás segítését, a memória javítását emlegetik. Így nem csoda, ha fiatalabb korban is ajánlott lehet, nem csak a 40 év feletti, figyelemromlást tapasztalóknál… Figyelem! A memóriazavart megelőzendő jelezzük, hogy hihetetlenül kedvező lett az ára! A korábbi cseppel szemben a 60 kapszulát tartalmazó doboz már 2990 forintért rendelhető.

 

 

gg

Vitamin D3 2000 IU – D-vitamin K-vitaminnal! (ÚJDONSÁG!)
Különleges, hiánypótló termék érkezett a Biocom webshopba. Erre mondhatnánk: pont D-vitaminból volt már többféle, miért kell az újabb? Azért, mert ez K-vitamint is tartalmaz. A kettő együtt sok esetben sokkal többet ér, hiányuk viszont számos problémát okozhat. Mint arra a magyar orvosok is rámutattak több tanulmányban: tízből kilenc magyar D-vitamin hiányos. (Megelőlegezhetjük: a K-vitamin nemsokára külön is ott lesz a raktárban…) Ez a mostani készítmény, száz tablettájával szinte „ajándék” 3990 forintért…

 

d3k

Spirulina – alga, önmagában is
A hálózat tagjai annak idején, sokakat jóval megelőzve vehették kézbe (vették is!) a Spirulinát. Aztán egy ideje el vagyunk kényeztetve az Immun Supreme elnevezésű algakészítménnyel… Azért érdemes külön is figyelni a Spirulinára, mint régi ismerősre. Az algák általában Földünk legősibb életformájához tartoznak, hiszen körülbelül 3 milliárd éve léteznek. Nekünk is segítenek a „túlélésben”: rendkívül gazdag a tápértékük, s számos kedvező hatást tulajdonítanak nekik. Az éve óta kedvelt jó barát igazán baráti áron kapható: 3990 forint egy doboz, ami száz, természetesen vegakapszulát tartalmaz.

sp

Melatonin – a nyugodt alvásért
Szeretne egy jót aludni? Itt van újra segítségként a Melatonin, a szervezet „alváshormonja”. Segíthet szabályozni a belső óránkat, s mivel termelődése egyre inkább csökken a szervezetben, fiatalabb életkorban is jótékony lehet a nyugodt pihenésre vágyóknak. Figyelemreméltó antioxidáns hatása – és az ára is. 50, a házipatikába ajánlott tabletta csak 1890 forint.

m

 

Ezeket olvastad már?