Pontos regisztráció

014
A hálózatból érkező kérések, jelzések alapján a vezetés a könnyített regisztrációval kapcsolatos kedvező változásról döntött, a forgalom mindenki számára hasznos növelése érdekében.

Mint emlékezhetünk: 2014. júniusától gyakorlatilag minden kötelem megszűnt a csatlakozásnál. Az elv továbbra is érvényes, csupán az azóta eltelt időszak tendenciáit értékelve válik előírássá a kialakult gyakorlat.

Így 2014. októberétől kezdve úgy érvényesíthető a regisztráció, ha a belépési folyamat során legalább 50 pontértéknyi terméket kosárba tesz a csatlakozni kívánó jelölt.

Ez egyébként valóban a szabályok valósághoz történő hozzáigazítása, hiszen a megfigyelések alapján ettől jóval nagyobb a regisztrálók belépési pontátlaga. Másrészt, ez korántsem jelent anyagi megterhelést. (Például: egy alga – Immun Supreme – és egy MSM C-vitamin italpor ettől már jóval több, de egy Grapefruit 100ml plusz Coral Calcium kettős is eléri ezt az értéket.) Harmadrészt, a csatlakozás alapvető szándéka a termékvásárlás, a készítményekhez való hozzájutás vágya, illetve azok kipróbálása. Ezzel csak egy minimális keretelőírás lép életbe, ami ezt elősegíti. (Ha valaki nem szeretne terméket, akkor mi is lenne a motivációja a tagságra?) Negyedrészt, ezzel új erőre kap a tavaly októberben bevezetett bővítési alap, amely minden szponzor számára érezhető előnyökkel jár. Végül pedig így „kiszűrhetők” a valójában csupán alkalmi vásárlók, akik az „egy szappanos” belépéssel plusz munkát adnak a felső vonalnak, az árrés elveszítésével. Így mindenben a tagság érdekét tartotta szem előtt a vezetés, miközben a leendő tagoknak pusztán a belépési döntéssel együtt járó minimális termékpróba keretét adta meg. Természetesen a könnyített regisztráció minden további részlete (pl. nincs csatlakozási díj, stb.) továbbra is változatlan, a közmegegyezés szerint.

Segítsünk irányadással
Kérjük, hogy a szponzorok segítsenek útmutatással, hogy melyek azok az alaptermékek, amelyeket feltétlenül meg kell ismernie mielőbb a beiratkozóknak. Ugyanakkor reméljük, hogy a kéréseknek megfelelően kedvező visszhangja lesz a döntésnek, mely érezhető előnyökkel jár az aktívan szponzoráló hálózatépítők számára. S egyben kívánunk további sok sikert a csoportok bővítéséhez!

Ezeket olvastad már?