Marketing bővítés: jövedelem ugrás!

Páratlan, egyedülálló! A network marketing gyakorlatában formabontó, mérföldkőnek számító, a teljes tagság számára óriási előnyöket és lehetőségeket rejtő bővítések a Biocom marketing tervében október elsejétől!

Fizetésemelés kérés szerint
A cégvezetés – a jelentősebb ágak vezetőinek megkérdezésével, teljes egyetértésével – a hálózatfejlesztést elősegítő módosításokat léptet életbe a marketing tervben, melyek a másfél évtizedes, jól működő szisztéma alapjait nem érintik. A cél: a minél nagyobb ütemű üzleti bővítés, és ehhez mérten a személyes és csoportteljesítményt egyaránt díjazva a tagok jövedelmének akár nagymértékű növelése!

Aki fejleszt, jobban jár
Októbertől létrejön a Bővítési alap, amellyel egyébként növekszik a cég által visszaosztott jutalékok aránya is a teljes bevételből. (Ritka dolog manapság ez a gáláns hozzáállás…) Nevéből következően azok részesülhetnek belőle, akik az adott hónapban fejlesztették a hálózatukat, azaz volt személyes, közvetlen belépőjük. Minél több, annál magasabb a (plusz)jövedelem is… Hálózatvezetői szinten pedig érdemes a lefedetlen, saját csoportban is mozgolódni (belépéseket generálni), mert a vezetői bónuszok duplázódhatnak vele.

A passzívak sem járnak rosszabbul
Az új rendszer csak elismer, de nem büntet. Nem teszi kötelezővé mindezt, így akinek éppen átmenetileg kevesebb az ideje, ereje, nem veszít semmit azokból a jogosultságokból, amikre aktuálisan kvalifikál. Sőt, mostantól a vezetők számára „előírt” minimum egy új csoportbelépő, és az ebből következően kért legalább 400 friss pont megléte is törlődik a rendszerből. Mindazonáltal, érdemesebb lesz rádolgozni, mint hátradőlni…

Segítség a startolóknak
A Bővítési alap gyakorlatilag mindenkit érint. Azokat is, akik éppen ma regisztrálnak a Biocom hálózatába, és így értelemszerűen csak a hónap végére kvalifikálhatnak valamelyik karrierszintre, így csupán a jövő hónap végével jogosultak a Differencia bónuszra, tehát valódi hálózati jövedelemre. A Bővítési alap azonban számukra is nyitva áll! Ennek mértéke egyébként függ a cég aktuális havi forgalmától, az új csatlakozók számától és az általuk generált pontértéktől. Egy a lényeg: legyen személyes közvetlen belépője a kezdő hálózatépítőnek, amivel akár öt számjegyű is lehet a jövedelme. S minél több az új munkatársa egy hónapban, mindez sokszorozódhat…! (Ezen egyetlen esetben még a saját 200 pont sem számít. Bár kár lenne kihagyni a minősülés miatt…)

Jutalmazás minden szinten
A fentebbi megállapítás érvényes minden további karrierszintre is. Ám, akik akár kettes (vagy magasabb) szintre kvalifikálnak, még inkább dörzsölhetik a tenyerüket – ha tesznek érte. Az elvárás ugyanaz: személyes, közvetlen belépő, legalább egy az adott hónapban. S ezzel máris nőtt egy százalékot a Differencia bónusz mértéke! Így pl. kettes szinten nem 5, hanem 5+1=6%, négyes szinten már nem 14, hanem 15% a visszatértés mértéke, és így tovább.

Hálózatvezetői hasznok
Akik pedig már elérték a vezetői szintek valamelyikét, az imént részletezett előnyök mellett akár duplázással is számolhatnak anélkül, hogy egy évig várnának a jutalomra. Az Éves nyereségalap ugyanis beolvad a Hálózatvezetői bónuszba, így a korábbi, év végi egy százalékos pénz minden hónapban jelen lesz pluszban, amivel utóbbi 3-ról 4%-ra nő. Ráadásul ehhez nem kell egy évben legalább tízszer HV-ként kvalifikálni, mert az elszámolás alapja havi lesz. S egy újabb plusz: akinek a lefedetlen HV csoportjában akár csak egy új belépő is megjelenik az adott hónapban, két részt is kap a HV alapból. (Aki nem aktív, de minősül, az is megkapja az egyet.)

Ágvezetői csúcsbónusz
S ha valaki nagyot mer álmodni, itt egy tökéletes cél! Havi félmilliós pontforgalom felett már sem a saját 200 pont, sem pedig a lefedetlen 4000 pontérték nem szükséges a minősüléshez, mégis jár minden, még a rangjának megfelelő számú részt is megkapja a HV alapból. A tökéletes passzív jövedelem…

Itt az idő elkezdeni!
Addig azért nem árt némi aktivitás…

A lényeg: a hálózat bővítése, fejlesztése, azaz új tagok csatlakoztatása. S amennyiben ez folyamatos, személyes példává válik, nem kell aggódnunk a csoportban sem a követők miatt. Minden a rendelkezésünkre áll: kitűnő, sokszor bizonyított termékek, a visszajelzések alapján, egyetértésben csiszolt, egyedülálló marketing terv, biztos lábakon álló, nemzetközi kitekintésű cég. Már csak egyvalami (valaki) kell. Az, aki e sorokat olvassa. És az, hogy ezt minél több ember olvassa. Aztán cselekedjen – bővülő jövedelmekért, egy fantasztikus lehetőség által, melynek neve: Biocom.

NYERESÉGEK, RÖVIDEN:
– Senki nem jár rosszabbul, aki nem fejleszt.
– Sokkal jobban járhat, aki fejleszt, azaz van havonta legalább egy személyes, közvetlen belépője, vezetői szinten pedig a csoportjában is van új regisztrált.
– Létrejön a Bővítési alap, ami a hálózatuk bővítésén személyesen is sikeresen dolgozókat pluszban dotálja az eddig meglévőkön felül.
– Az új regisztrált már a kettes karrierszint elérése előtt is komoly jövedelemhez juthat.
– A hálózatvezetőknek nem kell kivárniuk az év végét a nyereségalapból való részesedére, mert az beépül a Hálózatvezetői bónuszalapba.
– A hálózatvezetők akár dupla pénzt is kaphatnak, amennyiben fejlesztenek.
– Ágvezetői csúcsbónusz jár félmillió pontos havi forgalom felett.

 (A részletes tájékoztatás elolvasható belépés után a saját Biocom fiókban a webshop.biocom-international.ch oldalon, illetve hivatalosan a Start brosúra lapozós változatában ugyanott, valamint a marketing tervről szóló tájékoztatóban ezen a portálon, az Üzleti lehetőség menüpontban. Érdemes tervezni és szóbeli háttér-tájékoztatást kérni mindenkinek a hálózatvezetőjétől, ágvezetőjétől!)

Ezeket olvastad már?