Külső tisztulás – árleszállítással

portal
Újabb nyolc termék ára csökkent több száz, vagy akár ezer forinttal az elmúlt napokban azért, hogy könnyebben elérhetőek legyenek. S azért, mert kopogtatnak az újak, melyeknek helyet kell adni… A külső tisztulást elősegítő speciális kozmetikumok között van egy kakukktojás is: a Papaya enzim rágótabletta. Alig kétezerért…

Illatos szappanok
Mint emlékezhetünk: karácsonyi ajándék volt a különleges kozmetikumok egységes, 10%-os árleszállítása, mely most újabb kedvezményekkel folytatódik. Három illatos, kiváló tisztító hatású folyékony szappan (hand soap) ára is mérséklődött. Ezentúl egységesen, 1890 forintért elérhetőek a 236 ml-es kiszerelések minden bőrtípusra, organikusan, természetesen, bőrbarát tulajdonságokkal: levendula-kamilla, kókusz és eukaliptusz illattal. Igazi kényeztetés a kéznek, napi, rendszeres használatra, praktikus adagolóval!

Bőrlágyító testvajak
A két, kitűnően kondicionáló és hidratáló, bőrlágyító testvaj (body butter) egyaránt egy ezressel olcsóbban, már 2990-ért elérhető. Természetes növényi eredetű összetevőikkel hidratálják a bőrt, ezáltal  ragyogóvá és rendkívüli lággyá varázsolják. A levendulás és citromfüves is kiváló az összes bőrtípusra!

Mélytisztító pakolás
Emellett az egészen egyedi, holt-tengeri agyagmaszk is jelentős kedvezménnyel kapható. Az elsősorban zsíros és tisztátalan bőrök ideális mélytisztító pakolásaként ismert Dead Sea Clay Mud Mask 6400 forint lett.

After shave: az ára is nyugtató
A férfiaknak is tartogatunk kellemes meglepetést: az after shave spray komoly árleszállítás következtében 3990-ért rendelhető. A bőr nyugtatására illóolajokat tartalmaz, borotválkozás után használatos spray előnye, hogy a bőr hűs, sima és friss lesz. Mindezt alkohol és vegyszerek nélkül!

Papaya: kedvezményesen ízletes
S egy kedvelt étrend-kiegészítő, a papaya enzim rágótabletta (Papaya Enzyme Chewables) is az akció része. Az emésztési folyamatok intenzitását és bélrendszer egészségét támogató, ízletes rágótabletta most mindössze 1990 forint!

A karácsonyi ajándék után ez a húsvéti… Vegyük, vigyük, amíg a készlet tart!

Ezeket olvastad már?