Közös képzések nyáron

Meetings-and-Conferences_Hadrianus
Az összes érintett ág vezetőinek egyetértésével egész nyáron közös szervezésűek lesznek a képzések Budapesten. Az alábbiakban közöljük a végleges időpontokat.

A cégvezetés minden tőle telhetőt igyekszik megtenni annak érdekében, hogy a nyári, szabadságolásokkal teli időszakban is egyre sikeresebb legyen az üzletépítői munka – hangzott el a hétfői, vecsési vezetői találkozón. A döntések, lehetőségek részleteiről a hónap zárását követően lehet majd hivatalos mondatokat olvasni ezen a webportálon. Ám a hálózati munka aktív irányítói is optimális megoldásokban gondolkodnak, ezért döntést hoztak nemrégiben a budapesti képzések nyári összevonásáról.

Egységben az erő
Eszerint júniustól augusztusig a Lőrincz- és Kosiba, valamint a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ág együtt tartja majd mind a Start képzéseket, mind pedig a Szakmai napokat (ágtalálkozókat). Az eredetileg tervezett időpontokhoz képest ez nyilván némi módosítást tett szükségessé, ezért alább közöljük a végleges időrendet. Különlegessége a körvonalazódó programnak, hogy június 7-én a hálózatalapító, Kovács Zoltán is mikrofon elé áll. A helyszín továbbra is az Aquincum Hotel, a Duna budai oldalán.

Június 7. (szombat) Start képzés – Kovács Zoltánnal
Június 21. (szombat) Szakmai nap
Július 6. (vasárnap) Start képzés
Július 19. (szombat) Szakmai nap
Augusztus 10. (vasárnap) Start képzés
Augusztus 23.(szombat) Szakmai nap

Még két fontos dátum
Ugyanakkor előzetesen érdemes már most beírni a hálózatépítői naptárba két országos rendezvény időpontját. Az őszi Siker és Karrier Nap, tehát a Biocom Hálózatépítők Találkozója várhatóan október 4–én, szombaton lesz majd, míg a közös, évzáró rendezvény jelen állás szerint december 13-án, ugyancsak szombaton, természetesen Budapesten. Ezekre a napokra lehetőség szerint ne tervezzünk mást! Reméljük, még időben szóltunk… J

Ezeket olvastad már?