Biocom Lourdes gép – egészségpénztárral elszámolva!

zzzzzzzzzzzz

Kedves Biocom tagok!
Mostantól egy kivételes lehetőség segít abban, hogy az egyre népszerűbb, Lourdes fantázianevű, hidrogéndús vizet előállító készülékhez hozzájussunk. Aki rendelkezik egészségpénztári tagsággal, annak a vásárlásnak ez a módja is érvényes lehet, információink szerint az alábbi feltétekkel.

Egészségpénztári elszámolása a Lourdes gépnek
Gyógyászati segédeszköz forgalmazása esetén nem szükséges szerződést kötni az egészségpénztárral, amennyiben csak készpénzes számlát állítanak ki! Ebből adódóan kizárólag a budapesti és a dabasi irodában van erre lehetőség, azaz a Biocom webshop oldalon (webshop.biocomag.ch) leadott rendelésekre nem alkalmazható.

A számla a Biocom tag nevére lesz kiállítva. Megjegyzésben fel kell tüntetni a Pénztár nevét és címét (pl: Vitamin Egészségpénztár, 1023, Bp., Bécsi út 4.), a pénztári tag nevét és pénztári azonosítóját, valamint a termék mellett vagy szintén megjegyzésben fel kell tüntetni a termék GYEMSZI számát.

Tehát az Egészségpénztári tudnivalók a kibocsájtott számlával kapcsolatosan röviden így foglalhatók össze:
1. Vevő: a Biocom tag neve
2. Termék: Lourdes hidrogénnel dúsító készülék GYEMSZI/013058-004/2014
3. Megjegyzésben: az egészségpénztár neve, címe, valamint a tag neve és az ottani azonosítója. Ennek pontos beírásához, kérjük, hozza magával az EP kártyáját.

Előzetes tájékozódás
FONTOS! Előzetesen mindenképpen szükséges érdeklődni a saját egészségpénztárnál a termék engedélyszáma alapján, hogy elszámolható-e, illetve a fentebb részletezett adatokkal kitöltött számla számukra is megfelelő-e, elfogadható-e? Nemleges válaszuk esetén az elszámolás ilyen módja nem lehetséges.

Előzetes jelzés a depókban
Minden esetben a terméket külön számlára (rendelés) kell megrendelni és a számlázás előtt jelezni kell az EP kártyára való elszámolást. Ennek elmulasztása esetén a számlát utólagosan nem áll módunkban javítani.

Miért jó?
Mindez az elszámolást érinti, de ha valaki még nem ismeri magát a berendezést, illetve az általa készített víz lehetséges előnyeit, akkor érdemes elolvasnia a dr. Simon László által jegyzett cikket. A víz fogyasztásával kapcsolatos visszajelzéseket pedig egy másik írásban gyűjtöttük csokorba, ezek is sokatmondóak. Mi már csak annyit teszünk hozzá: így még egy nagy lépéssel közelebb kerülhetnek sokan a kiváló berendezéshez!

Jó egészséget kívánunk!

Ezeket olvastad már?