Balzsam: a hajnak jó, a szemnek szép

01114
Túl azon, hogy gőzerővel zajlik a termékpaletta frissülése, régi kedves termékeink is megújulnak. Van rá példa, hogy belülről, tartalmukban, s arra is, hogy kívülről. Dizájnban és méretben egyaránt!

A Hair Nice termékcsalád két készítménye (a sampon és a balzsam) is a változás korát éli, igaz, csak a külsőt, és részben az elnevezést tekintve. Elsőként ismerkedjünk meg a Biocom Hajbalzsammal!

Új név, új külső
Igen, nem tévedés, ezentúl így találjuk a Biocom árlistán és a webshopban, a hajápolás célját szolgáló termékek között. Persze a gyártó változatlan, így a megszokott, kiváló minőségű beltartalomra számítsunk, de ez a kozmetikum is ez egységesülés útjára lépett, így Biocom név alatt keressük ezentúl. S a szemünknek is szokni kell még az új, csinos külsőt! A trendnek megfelelő, látványos, henger alakú csomagolásban vehetjük kézbe a hajkondicionálót, mely festett, száraz, nehezen fésülhető, töredező, kinyílt végű, gubancolódó, fénytelen haj esetén nélkülözhetetlen.

Több is, kedvezőbb is
Méghozzá nagyobb méretben! A korábbi, 150 ml-es kiszereléshez képest csaknem duplájára nőtt a tartalom, így egyszerre 250 ml-t vásárolhatunk belőle, így tovább tart majd a fürdőszoba egyik alapvető kelléke. Ehhez mérten változott az ára is, hiszen 2790 forintért rendelhető, érvényesítve a nagyobb töltetet. Így tehát még inkább megéri!

Használhatjuk naponta – érdemes!
S ha valaki nem kente volna még a hajára ezt a jó kis „hazait”, némi ízelítő az előnyökből. Az egyebek mellett szőlőmag-kivonatot, csalánt, zsályát, kókusztejet tartalmazó készítmény a haj kettévált végét „bevarrja”, erősíti a haj szerkezetét, táplálja a hajrostokat, tükörsimává varázsolja annak felületét. Természetes hatóanyagainak köszönhetően védelmet nyújt a vegyi kezelések és a gyakori mosás károsító hatásaival szemben. Az ilang-ilang illóolaj „harmonizáló”, míg a grapefruit illóolaj fiatalító hatása különleges élménnyé teszi a hajápolást.

És most már kézbe venni is élmény… S amint a régi széria elfogyott, a sampon is követi a kitaposott úton.
Biocom Hajbalzsam: megszépülten szépít!

 

 

Ezeket olvastad már?