Reg-Enorból Lourdes a Györe-ágon

741_large
„Hajrá Lőrinc” – ezt az elnevezést kapta a Györe-ágon a Lőrinci Sportcsarnokban a Reg-Enor kapcsán tartott előadássorozat. Az első alkalommal, mint olvashattuk, közel hatvanan voltak kíváncsiak ebben a pesti kerületben a Biocom egyik vezető termékére és annak feltalálójára. Az április végi, második bemutatón kiderült, sokszor járulékos előnyökkel is számolhatunk…

25 százalékos sikerráta
Április 23-án ugyan kevesebben találkoztak, de nem mindig a mennyiség a lényeges, hanem a hatékonyság. S ha mégis számokat kell mondani: minden negyedik megjelent vendég csatlakozott!

Ételhez egészséges ital
S hogy mennyire a minőség számít, arra íme, egy pontokban is jól mérhető példa. Az április eleji rendezvény egyik regisztrálója már nem egyedül, hanem két vendéggel érkezett a következő alkalomra. Györe Marika, az ág vezetője csak pár szóval említette a Lourdes gépet, ami egyébként országszerte állandó kísérője a Reg-Enor kluboknak, eseményeknek. Ugyanis az étrendet reprezentáló finomságok: a kolbász, szalonna, szalámi és sok-sok zöldség mellett a frissen elkészített hidrogéndús vízből is fogyaszthattak a meghívottak.

ashutterstock_146471507
Azonnali Lourdes-döntés

Így az egyik vendégnek éppen ez ízlett a legjobban! Nála a Reg-Enor kúra helyett (sokan másoknak: mellett) először ennek víznek a fogyasztása kezdődött el, s boldog tulajdonosa lett egy értékes Lourdes berendezésnek.

Ne hallgasd el a jót…
Mint a kiváló hálózatépítő, ágvezető Marika megjegyezte az eset kapcsán: a tanulság újra az, hogy sosem tudhatjuk, kinek mi van a fejében… Ezért aztán érdemes a fő csapásiránytól némileg eltávolodva megemlíteni más csodálatos dolgokat is, amiből bőven van a Biocom palettáján!

Jól érezték magukat
A végszó pedig az ilyen esték kapcsán a „szokásos”: nagyon kellemes, családias volt a hangulat, szinte nem akartak hazamenni a résztvevők, de Szabó Szigfrid, a termék feltalálója azért most is „jól bírta”. Köszönet neki ezért az estéért is! És persze a szervezőknek is, akiknek további sok sikert kívánunk!

Ezeket olvastad már?