Kezdőoldal Ágak Vezeték nélküli – vezetékes üzletkezdés, avagy offline-online Business Start a Molnár-ágon, a netes hálózatépítésről

Vezeték nélküli – vezetékes üzletkezdés, avagy offline-online Business Start a Molnár-ágon, a netes hálózatépítésről

Egy hétköznap estén is bő félszázan gyűltek össze a Molnár-ágból, hogy fejlődjenek

Vezeték nélküli – vezetékes üzletkezdés… Így eléggé érthetetlen ugye? Akkor még egyszer: offline-online Business Start. Mielőtt bárki belekeveredne csodálatos anyanyelvünk és az angol nyelv házasításába, ez végső soron annyit jelent, hogy élőben tanulhattak az internetes munka elkezdésének rejtelmeiről a Molnár-ág tagjai Mórahalmon, a Colosseum Hotel tetején szeptember 16-án, Szélpál Andrea ágvezető tolmácsolásában. Több mint ötvenen voltak kíváncsiak egy hétköznap estén a tudásra, amiből egy fergeteges munkamódszer-átadás rendezvény kerekedett ki. Az „otthonról kényelmesen” metódust taglaló esemény részleteit Vituska Albin, a csapat egyik szerbiai vezetője tálalja, a szokott szókimondó stílusában.

Otthonról kényelmesen – ez a szlogenje a világhálós munkamódszernek

Rendhagyó időpontban
Ha már át kell menni Magyarországra képzésre, akkor összeköti az ember a kellemeset a hasznossal. És itt nem a mórahalmi fürdőre gondolok, hanem előtte odavalósi ismerőssel beszélgetni a lehetőségről, ha már hirtelen mindenáron fogyni akar az illető… Ettől eltekintve különleges volt a rendezvény, mert a maga nemében ez volt az első, és nem utolsósorban nem délelőtt, hanem este 18 órakor kezdődött (a szerző is a legaktívabb ebben a napszakban, és jobb a tanulási képessége).

Szélpál Andrea ágvezető mutatta az utat

Aktuális téma, gyakorlati útmutatóval
Tán sosem volt aktuálisabb, hogy a hálózatépítés át legyen hozva az online térbe, mint most, ebben a komplikált helyzetben, ez is motiválta e képzés megszervezését. Megtelt szépen a hotel konferenciaterme, drága ágvezetőnk pedig pontról pontra tárta elénk, mik az első lépések, mit és hogyan kellene csinálni, hogy az eredményes legyen. Mert lehet ezt csinálni sokféleképpen, és más módon is – csak az vajon eredményes lesz-e? Ő már kicsit előre haladottabb ebben a történetben, eredményei is vannak, tehát nagyon hiteles abban, amit előad. (Mindig annak az embernek a gondolatait és a véleményét kellene meghallgatni, aki már ott tart, ahol mi is lenni szeretnénk…)

Mindezeket (is) kínálja a Biocom


Ez is csapatmunkával megy igazán
Ami külön tetszett a társaságnak, és ennek többen hangot is adtak, hogy ezt csak csapatmunkával lehet megcsinálni. Bevallom őszintén, kezdetben ódzkodtam ettől az üzleti formától – ennek következtében nem is voltam aktív benne –, hogy interneten építsem a hálózatot.

Egy kellemes pillanat a fergeteges rendezvényről

A világháló csak eszköz, a személyiséget nem pótolja
De mikor megmutatták e képzés által is, hogy a személyes munka ebben is jelen van, és a világháló „csak” arra szolgál, hogy rengeteg emberrel osztjuk meg mindazt, amit akarunk, és ez ne tűnjön tolakodásnak, kigyúlt a sarki fény a fejemben, és „ide nekem az oroszlánt” érzés kerített hatalmába. Úgy hiszem, a terem többi tagjával egyetemben!

Ezeket olvastad már?