Kezdőoldal Ágak Ünnepi és egyben izzó hangulatban telt az év utolsó szakmai képzése a Lőrincz-ágon

Ünnepi és egyben izzó hangulatban telt az év utolsó szakmai képzése a Lőrincz-ágon

A nap házigazdája és főszervezője: Maxiné Sallai Anikó Ezüst Hálózatvezető

A nap házigazdája és főszervezője: Maxiné Sallai Anikó Ezüst Hálózatvezető

Még mindig izzik a levegő a Lőrincz-, Kosiba- és Györe-ágak idei utolsó szakmai képzésétől, amit november 19-én tartottak az Aquincum Hotelben – így érzi a rendezvény szervezője, Maxiné Sallai Anikó, aki hozzátette: ünnepi hangulattal várták az üzlettársakat. Karácsonyi ajándékötletek díszes csomagjaitól roskadó asztal, és a gyertyafény méltó háttere volt azoknak az előadóknak, akiknek témái egymásra épülve egy komplex képet adtak a résztvevőknek a Biocom rendszerben rejl​ő lehetőségről, és az azt kiaknázó módszerekről. Mint írja: külön köszönik Ferenczy László Arany Hálózatigazgatónak, hogy eljött hozzájuk annak ellenére, hogy onnan kellett indulnia a reptérre! Lenyűgöző dinamizmusával, szeretetével és hitével felrázott és lendületbe hozta őket. Ezt hitelesen bizonyítja az a sok-sok élmény, érzés, amit az üzlettársak visszajeleztek Anikó kérése alapján. Nagyon tanulságos, egyben kedvcsináló elolvasni – köszönet érte!

Cseh Anikó, Pécs (szponzora Lőczi Éva): Tele volt érzelmekkel ez a nap!
Köszönöm Nektek Anikó és Bea a szuper ágtalálkozót! Sok képzést végigültem már, de ez, és az előző Start képzés mindegyiket magasan felülmúlta! Amikor Ferenczy László nevét megláttam a programban, akkor már nem volt kérdés, hogy ott leszek-e, hiszen mióta először hallottam beszélni, rajongója vagyok! Anikó, Te mutattad meg nekem, hogy ezt az üzletet lehet nagyon-nagyon jól is csinálni, ha Te nem jöttél volna Pécsre bemutatót és munkatársit tartani, valószínűleg el sem indultam volna ezen az úton! Tudtam, hogy Te valami hatalmasat fogsz produkálni! Beát is volt már szerencsém látni és hallani, tisztában voltam vele, hogy Ő is egy eszméletlen jó előadó! Tele volt érzelmekkel ez a nap, meghatódtunk, sírtunk, sokat nevettünk! Kedves munkatársaim, Biocom-Ökonet tagok, és még nem tagok, nagyon sokat veszítettetek, hogy nem jöttetek el velünk, de soha nem késő! A következőt semmiképpen ne hagyjátok ki, hatalmas élménnyel, és lelkesedéssel fogtok hazamenni! Még egyszer köszönöm, hogy ennek részese lehettem! Profi előadók, és profi szervezők vagytok, tele lelkesedéssel, szeretettel, sok munkával, amibe szívetek, lelketek beletettétek! 🙂

Tuboly Ildikó, Üröm (szponzora Lőrincz János): A rendszer működik!
A szakmai napon Maxiné Sallai Anikó „Fedezd fel a hálózatépítés csodáját” címmel tartott előadása számomra igazi felfedezés volt. Egy egyszerű példa során itt világosodott meg számomra a duplikáció csodája és ereje. A levezetés során egyértelműen látszott, hogy a folyamatosan emelkedő jövedelemre akkor lehet számítani, ha minél több önállóan dolgozó hálózatvezető nevelődik ki a csapatodban. Ez az igazi „nagypálya”. Egy HV kinevelése rövid távon kevesebb differenciajutalékot jelent a szponzornak, ami felfogható „kezdeti veszteségnek” is, viszont a minősülése után ez átfordul egy növekedő passzív jövedelemmé. Minden egyéb esetben egy idő után korlátokba ütközöl, eléred a maximális jövedelmet. Gondolok itt az új belépők után járó bővítési alapra és a lefedetlen csapatforgalmad után járó differenciajutalékra. Ezek az összefüggések eddig is megvoltak a fejemben, de így számokhoz kötve most tudatosult bennem. Mindehhez mit kell tenni? Minden hónapban léptess be egy új embert! Minden hónapban tanítsd meg ezt egy embernek! Minden hónapban taníts meg egy embert tanítani! És ha szeretnél ebben a játékban részt venni, akkor szükséges a havi 200 pont aktivitás. Ezek után megfogalmazódik bennem a következő kérdés. Ha ez ilyen egyszerű, akkor miért nem sikerül mindenkinek? Talán azért nem, mert ez a módszer egy hosszútávú beruházás. Kezdetben sok munka, kevés bevétel. Egy idő után viszont nagyon hirtelen átfordul ez az egyenlőtlenség, és a bevétel egy ún. passzív jövedelemmel biztossá válik. Ami ehhez kell, az a kitartás, és a hit önmagadban. Ha ez nem sikerül, akkor egy dolgot lehet tenni, önmagadon dolgozni, mert a rendszer működik! Köszönöm Anikó, szuper volt!

Kohn Mónika, Pécs (szponzora Tihanyi Zsolt): A legjobb helyen vagyunk!
Ezúton is köszönöm a meghívást a Biocomos szakmai előadásra. Az első előadó Ferenczy László természetgyógyászunk egy csodás és célirányos előadást tartott a szeretetről. A második előadó, Maxiné Sallai Anikó Ezüst Hálózatvezetőnk előadásában a marketing alapjait jól felépítette, gyakorlati példákkal tudta érzékeltetni a lényeget, így hasznos és tartalmas információkat adott át. A harmadik előadó, Bress Beáta előadása is bennünk maradt, sok jó tanácsot kaptunk kapcsolatépítés alapjairól. Néhány nappal utána is a hatása alatt voltam, mert nagyon jól éreztem magam! Üzenem azoknak az üzlettársaimnak, akik nem tudtak eljönni valamiért, hogy a következőt ne hagyják ki! Öröm és boldogság veletek találkozni élőben is. És a legjobb helyen vagyunk itt a Biocomnál!

Bozsóné Kiss Katalin, Szeged (szponzora Maxiné Sallai Anikó): Sok-sok megértés a szenzációs képzésen
A szombati képzés szenzációs volt, minden percét élveztem! Az összes előadás remek volt. Szépen feldolgozott és előadott anyagokat hallhattunk, az új és régi munkatársaim is nagyon élvezték és sokáig a hatása alatt voltak. Sok-sok megértés született részükről, aminek én nagyon örülök, mert könnyebben tudunk együtt dolgozni! Engem megint megerősített abban, hogy a lehető legjobb helyen vagyok. Hálásan köszönöm mindenkinek!

Szabó Szilvia, Vác (szponzora Szilvási Tibor): Alvás helyett érdeklődés a motiváló előadásokon
Nagyon jól éreztem magam a rendezvényen! Rólam tudni kell, hogy a legérdekesebb előadáson is képes vagyok majdnem elaludni. Viszont már az első találkozásom nagy élmény volt is veletek az egyik hétköznapi bemutató esten. Te és Bea egy jelenség vagytok és végig érdeklődve tudlak hallgatni titeket. Laci most a nap fénypontja volt, ezeket az életelveket eddig is ismertem, de élőben előadva sosem hallottam és ugyanúgy tarolt mintha nem ismertem volna. Órákig hallgattam volna még és szerintem teljesen mindegy lett volna miről beszél.:) Az előadásaitok motiválnak és feldobnak hétről hétre, megerősítenek, ha elbizonytalanodom. Remélem sikerül általatok kibújnom a csigaházamból és tettekre váltani a motivációtokat!

Makrai Erzsébet, Tolmács (szponzora Imre Réka): Tanulságos nap új nézőpontokkal, esszenciával
Ismét egy tartalmas képzést tudhatunk magunk mögött! Köszönet érte Maxiné Sallai Anikónak és Bress Beátának. Igen színes programmal kedveskedtek az újaknak. Kezdve a dekorációval, ami már a karácsonyi hangulatot idézte. Igen „ütősre” sikerült a kezdés Ferenczy Lászlóval, aki rögtön az előadása után indult egy angliai képzésre. Laci szokás szerint hozta a formáját. Tömören összefoglalva a gondolataival szerintem minden jelenlévőben tudatosult, hogy Őt nem lehet eleget hallgatni… Igazi esszenciát állított össze Nekünk! Lőrinc Jánostól ismét hasznos információkat hallhattunk az évzáróról, az angliai hálózatépítésről. Maxiné Sallai Anikótól megismerhettük a hálózatépítés csodáját! Részletesen kidolgozta – nekünk és természetesen az újaknak – miért érdemes minél előbb csatlakozni. Aztán Bress Beátától hallhattuk a kapcsolatteremtés titkait. Érdekes és tanulságos volt hallani, hogyan építi a jelöltjeivel a bizalmat. A nap befejezéseként hallhattunk pár sikeres hálózatépítőt, hogyan dolgoznak és miért. A teljesség igénye nélkül, picit hazabeszélve, a szponzorom, Imre Réka is bemutatta a munkamódszereit. Összefoglalva számomra egy nagyon tanulságos nap volt, a megszokotthoz képest teljesen más nézőpontból megvilágítva a lényeget, hisz ahányan vagyunk, annyifélék. Sosem tudni, épp kivel, hogyan tudjuk hasznosítani a tanultakat! Köszönöm, hogy ott lehettem! Sokadszorra is meggyőződtem arról, hogy a legjobb helyen vagyok!

Nagyné Szögi Judit, Mórahalom (szponzora Tóth Szibilla): Segített a képzés abban is, hogy „tüzet fogjak”, lendületet kapjak
Azért mentem el ebben a hónapban mindkét budapesti előadásra, mert fejlődni akarok! Csoportom kicsit leült és fel kell tüzelni őket, persze jó értelemben. Ahhoz, hogy a tűz lángra lobbanjon, nekem is égnem kell, de nagyon! Mindkét nap előadásai fergetegesen jók voltak! Lendületet kaptam, amit továbbítok a kis csoportom felé is. Nagy tudás, tűz és tenni akarás és segítőkészség van Anikó benned és Beában is! Jó volt Titeket hallgatni. Összefoglaló, színesen prezentált képet kaptam, mely jól érthető volt. A jövőképhez nagyon fontos: szponzorálni csak úgy tudok, ha tanulok, és a tudást tovább adom. A kilenc irányelv fontos betartása kötelező, mert különben nincs fejlődés. Érthetően levezetted az egymás alá beléptetés fontosságát. Érthető volt a passzív jövedelem elérhetősége. Tetszett az „1 zseton 200 pont”. Értéket közvetítünk! Az élő munkát nem lehet kihagyni! Nagyom köszönöm Nektek! Jól megszervezett, pörgős nap volt teli élményekkel! Kívánom, hogy sokáig legyetek ilyen dinamikusak!

Krakóczky Emilné Melinda, Pécs (szponzora Kohn Mónika): Nagyon tetszett, megfogott
Egy szédületes szakmai nap volt a mostani, aminek azóta is a hatása alatt vagyok. Ferenczy László 30 perces előadása nagyon megfogott engem. A következő előadó, Maxiné Sallai Anikó Ezüst Hálózatvezető a marketingről tartott egy szuper előadást. Ami még nagyon megfogott, az Bress Beátának a bemutatója, főleg egy mondata, ami nekem nagyon tetszett. „Ne táplálék-kiegészítőt kínálj, hanem egészséget, hosszú életet, együttműködést, jó társaságot, szabadságot”. Kiemelném még Imre Rékának az előadását is. Munkamódszere nagyon tetszett, példaértékű, amit csinál! Üzenem azoknak a munkatársaknak, akik nem tudtak eljönni, hogy a Biocom üzletben nagyon jó helyen vagyunk, családias a hangulat is. Jó lenne veletek találkozni a rendezvényeken, nem csak a közösségi oldalakon!

Némethné Nagy Mária, Pécs (szponzora Krakóczky Emilné): Profi előadásról maradtak le, akik nem jöttek!
Még mindig hatása alatt vagyok a budapesti szakmai képzésnek. Köszönetet szeretnék mondani Ferenczy László természetgyógyászunknak tanulságos előadásáért, továbbá Maxiné Sallai Anikó és Bress Bea Ezüst Hálózatvezetőknek, akik hatalmas élményt nyújtottak. Előadásuk számomra feledhetetlen marad! Üzenem azoknak, akik nem tudtak vagy nem jöttek el, hogy PROFI SZINTŰ ELŐADÁSRÓL MARADTAK LE.

Rabb Magdolna, Budapest (szponzora: Paár Ottília): Dinamikus, pörgős rendezvény, érthetően átadott tudással
Az ágtalálkozó programja, hangulata nagyon „ott volt”! Fontosnak tartom, hogy a tudás érthetően, korrekt módon legyen tovább adva. Ezzel nem kevesebb lesz egy előadó, hanem sokkal több, hisz példát mutat a tudásával és azzal együtt erőt, energiát, hitet ad át a hallgatóságnak. A szombati rendezvény előadói közül elsősorban Maxiné Sallai Anikót és felső vezetőmet, Bress Beát emelném ki, akik nagyon érthetően kommunikálnak, tanítanak. Ferenczy László is nagyszerű előadást tartott, ő is jó előadó, kiváló képessége van a tudás átadására. Nagyon örültem, hogy a rendezvény rendkívül dinamikusra, pörgősre sikeredett, végre „nem aludtam el”, minden pillanatát élveztem! Lőrincz János a közelmúlt angliai Biocom rendezvényeiről tartott beszámolót – az ő esetében számomra a nyugodtsága, kedvessége volt a meghatározó. Nekem az online marketing az erősségem, azt szeretem csinálni. Viszont az ágtalálkozót követően most már komolyan gondolkodom a hagyományos hálózatépítő üzlet beindításán, hisz Sallai Anikó előadása világosan megértette velem, hogy tartósan komoly jövedelemre, jogdíjas üzletre csak így lehet szert tenni. Remélem, hamarosan új üzlettársakkal gyarapodik a csapatom, akik már a klasszikus MLM-es módszerekkel fogják építeni az üzletüket.

Horváth Nándor, Algyő (szponzora Horváth Nándorné): A hálózatépítés jár az agyamban
Két nap után is a hatása alatt voltam az ágtalálkozó minden témájának! Ferenczy László tömören, lényegre törően véste belénk újra a Biocom lényegét. Az ember fő céljának meghatározása = boldog légy. Legyél hálás, legyél hiteles, szeresd magad, cselekedj elvárások nélkül, tudd, hogy mit akarsz. Tisztán lásd a célt! Három pillér: pénz (fokmérője annak, hogy hány ember életére voltál pozitív hatással), egészség, idő. Lőrinc János: az tanítja aki csinálja. Köszönet az határon túli bővítés lehetőségeinek felvillantásáért! Maxiné Sallai Anikó tanítása a hálózatépítésről: a zseton mindig 200PÉ-be kerül, amelyet minden hónapban be kell dobni, hogy a játék folyamatosan működjön! 1 embert szponzorálsz, 1 embert tanítasz, 1 embert tanítasz tanítani. Következetes munkával látványos létszámnövekedés, pénznövekedés jöhet, szinte megszédül az ember, amikor leírva látja a növekedést hónapról hónapra. Bress Bea a kapcsolatteremtés titkai kapcsán a következőket adta át: a legfontosabb erény a bátorság, ebből származik a többi. Döntsd el, profi vagy hobbijátékos akarsz lenni. Kommunikáció = üzenetátvitel. Beszéd (7%), hang, hangszín dinamika (38%), mimika, testbeszéd (55%). A személyes találkozás fontos, célja üzleti kapcsolat kialakítása. Szemléletes, életszerű, gyakorlatban azonnal használható tanítás volt folyamatos figyelemfenntartás mellett, sok humorral. Nem volt lehetősége belefáradni az embernek az előadásba! Az egész nap végig felfokozott állapotban tartott, ma is a hálózatépítés jár az agyamban! Ezt adta nekem az ágtalálkozó.

Drenovics Zsuzsanna, Budapest (szponzora Bress Beáta): A rendezvény után három találkozásból három csatlakozó!
Bress Beáta, Maxiné Sallai Anikó, Ferenczy László volt elsősorban, akik felkeltették az érdeklődésemet, a munkatársaktól is hasznos információkat kaptam. Nagyon jó nap volt, minden perce értéknövelő volt! Bress Beától a kommunikáció elméleti és gyakorlati alapokat, Maxiné Sallai Anikótól végre tisztán átlátható pénzügyi, „pontügyi”, és struktúra folyamatot láttam. A szombati rendezvényen tanultaknak és az ott kapott lelkesedésnek köszönhetően, hétfőn 3 üzleti megbeszélésen, 3 „igen”-t kaptam, így 3 fővel bővült a hálózatom! J Fantasztikus nap volt, sokat tanultam! Akinek elmondtam, ragyogott a tekintete.

Szilvási Tibor, Érd (szponzora Szilvási Vékony Ilona): Gondolatok, amik az üzlet előrehaladásában segítenek
Az előadás és a program is nagyon vonzott, a képzés nagyon színvonalas volt! A csapatszellem működött. Elősegítette az üzletépítés megértését. A közvetlen üzlettársaim most értették meg a hálózatépítés titkait, mivel az alapokról szolt! Mindez segít kialakítani a munkához való hozzáállást. Az otthon maradottaknak azt üzenem, hogy nem lehet elégszer a szemináriumok fontosságát kihangsúlyozni, mivel nem lehet tudni, mikor hallunk olyan gondolatot, ami elősegíti az üzlet előrehaladását.

Szarvas Csaba, Vác (szponzora: Szilvási Tibor): Már látom, hogyan kell csinálni!
Egy szuper helyen, szuper emberekkel eltöltött nap volt! Ferenczy László előadása kemény és hatásos volt. Lőrincz Jánostól jó volt hallani, hogy milyen jól halad a cég s terjeszkedik. Maxiné Sallai Anikó csodásan levezette a hálózatépítést, s így könnyebben átlátom az egészet. Bress Bea pedig tökéletesen bemutatta, hogy mit csináljunk a kapcsolatteremtés alatt, s még azt is, hogy mit ne… 🙂 Zárásként jó volt hallgatni, hogy hova is lehet eljutni a céggel! 🙂 Sok mindent átgondoltam, s már átlátom, hogy is kell csinálni.

Szolnoki Ferenc, Debrecen (szponzora Kovács Attila): Jó hangulat, sok hasznos információ, a közösség erejével
Az ágtalálkozóra elsősorban a tanulási vágy kielégítése miatt jöttünk el. Szimpatikus volt a program, az előadók személye ezt már csak tetézte. A képzésen fantasztikusan éreztük magunkat, jó hangulat, sok hasznos információ jellemezte a rendezvényt. Azoknak a munkatársaknak, akik nem tudtak részt venni a képzésen csak annyit üzennék, hogy sokszor elég egy mondat, egy gondolat, hogy megváltozzon az élete. Csak ilyen rendezvényen érezheti azt az ember, hogy jó helyen van, jó az, amit csinál, és hogy sok hozzá hasonlóképpen gondolkodó ember van! Érezni a közösség erejét!

Juhos Pálné, Pécs (szponzora Némethné Nagy Mária): Lökést adott a további munkához
Szombaton egy csodálatos rendezvényen vettem részt, ahol Ferenczy László természetgyógyász, Sallai Anikó és Bress Beáta Ezüst Hálózatvezetők tartottak jobbnál jobb előadásokat! Nekem olyan lökést adott a további munkámhoz, amit nem feledek soha! Lehet a legjobb könyv, cédé, videó – ezt az élményt nem pótolja számomra semmi. Köszönöm, hogy ilyen rendezvényen vehettem részt. Még ami nagy örömöt jelentett számomra, hogy találkoztam azokkal, akikhez csatlakoztam munkatársként. Üzenem mindenkinek, hogy nagyon fontos képzésen részt venni, mert öröm és megtiszteltetés az „óriásoktól” tanulni.

Lőczi Éva, Pécs (szponzora: Tihanyi Zsolt): Tanulságos képzés, vidám hangulatban
Nem voltam ott minden képzésen, de számomra ez volt leginkább tanulságos! Az egész nap vidám hangulatban telt. Sallai Anikó és Bress Bea is önmagát adva, humorral fűszerezve, mindenki számára emészthető formában adott át nagyon fontos ismereteket és használható ötleteket. Nem bántam meg, hogy ott voltam, számomra nagyon jókor jött ez az „agymosás”! Köszönet és hála!

Tihanyi Zsolt, Pécs (szponzora Maxiné Sallai Anikó): Itt születnek és valósulnak meg az álmok
Nagy öröm volt a 17 fős csapatommal részt venni az év legszínvonalasabb rendezvényén. Ferenczy László fél órában felnyitotta a szemünket, hogy álljunk már végre a saját lábunkra és teljes mellszélességgel vállaljuk fel a Biocom üzletet, amit képviselünk! Azt mondta, legyél alázatos, figyelj oda a másik emberre, és ha megvalósítod az Ő álmait, akkor a tiéd is megvalósul! Maxiné Sallai Anikó egyszerűen, de profin levezette a hálózatépítés logikáját. Libabőrös lettem, amikor a 300.000 Ft passzív jövedelemhez ért, hogy ezért CSAK annyit kell tenni, hogy egyetlen egy ember kezét megfogjuk és 3 hónapig komolyan megyünk vele dolgozni, utána el lehet engedni, és önálló vezetővé vált! Bress Bea előadása rádöbbentett, hogy pici részleteken múlhat a sikerünk: az öltözködés, első benyomás, pontosság, hitelesség nagyon fontosak. A nap végén pár vezető átadta nekünk a gondolatait, munkamódszereit, hogy ők hogy dolgoznak. Mindegyikőjük kiemelte, hogy összefogva, csapatban dolgoznak, segítik egymást, és így egységben az erő! Cseh Anikó élvezetes előadásában elmondta, hogy ő csak a termék miatt csatlakozott és gyógyulni akart, most pedig lelkes es sikeres hálózatépítő és profi vezetővé szeretne válni. (Az is lesz!) Nagy örömet okozott, hogy olyan üzlettársammal is találkozhattam, akivel idáig csak cheten tartottuk a kapcsolatot. Bízom benne, hogy azok a munkatársaim, akik kihagyták az életükből ezt a képzést különböző „silány” kifogásokat felhozva, ezt a cikket elolvasva rádöbbennek, hogy ha el akarnak valamit érni az életben, és több pénzre, több szabadidőre, több elismerésre vágynak, akkor januártól MINDEN képzésen ott lesznek! Mert az álmok itt születnek és itt is valósulnak meg! Köszönöm a vezetőknek, hogy részese lehetek ennek a csodának, amit úgy hívnak, hogy Biocom!

Bokor Zoltán-Bokor Klára, Vác (szponzora Tihanyi Zsolt): Felrázott Ferenczy László előadása
Engem mi fogott meg a 19-i találkozóban? Az első fél óra, Ferenczy László előadása. Tömör, velőtrázó, életszerű igazságaival, az őszinteségével, dinamizmusával engem teljesen felrázott. A „léptess be csak egy embert” elv számomra leegyszerűsítette a hálózatépítést. De nem fogom vissza magam, ha egyszerre többen akarnának belépni hozzám… 😀 Összességében az egész előadás jó volt. Mindig érdemes eljönni az előadásokra, de ez a nap szuper volt számomra, FELTÖLTŐDTEM!

Például ilyen Biocom-ajándékcsomaggal lephetjük meg karácsonykor szeretteinket

Például ilyen Biocom-ajándékcsomaggal lephetjük meg karácsonykor szeretteinket

Kohn Mónika csapata a szünetben

Kohn Mónika csapata a szünetben

A Szilvási csoport

A Szilvási csoport

Szilvási Tibor

Szilvási Tibor

Ők Szolnokról érkeztek

Ők Szolnokról érkeztek

A Tihanyi csoport

A Tihanyi csoport

agtali-diszek agtali-eloadasom ajandekcsomag-3 ajandekcsomag-4 kohn-moni-csapata projektor-kep-b-b-eloadasa szilvasi-csop szolnokiak-knall-erzsebet

Ezeket olvastad már?