Kezdőoldal Ágak „Gyúrunk vazze”, a Reg-Enorral! Egy könyv, melyben Faragó András, Topy színművész mesél az életmentő átváltozásáról is

„Gyúrunk vazze”, a Reg-Enorral! Egy könyv, melyben Faragó András, Topy színművész mesél az életmentő átváltozásáról is

Faragó András (Topy) és Lakatos András szerző a könyv sajtóbemutatóján

Életjáték címmel jelent meg Illés György és Lakatos András portrékötete Faragó Andrásról, művésznevén Topyról, a Budapesti Operettszínház művészéről. Faragó András az Angyalbőrben című filmben Mamut, az operettben Miska, a színházban Zorba, a Gálvölgyi Showban „Gyúrunk vazze”, a Valami Amerika filmsorozatban Mónika. Mindezek mellett, hazánk egyik legismertebb, legtöbbet foglalkoztatott szinkronhangja. S hogy miért különösen érdekes a személye a Biocom hírportálon? Mert a hálózat zászlóshajójának, a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrának az előnyeit élvezve szinte újjászületett, s előnyös tapasztalatait nem is hallgatta el a róla szóló könyvben. Ezért is hálás köszönet neki!

Topy ezer arca színpadon, tévében, filmszalagon

Sztárok sztoriznak
A könyvben Faragó András vallomásos hangvételű, őszinte és kitárulkozó – egyebek között az életmódváltásával és a fogyásával kapcsolatos – gondolatai mellett a pályatársak, kollégák által felidézett közös kalandokról és élményekről is szó esik. Olyan elismert és híres művészek sztoriznak Topyról, mint Oszvald Marika, Gálvölgyi János, Szinetár Miklós, R. Kárpáti Péter (Barátok közt), Teremi Trixi, a Ráthonyi Színház igazgatója, Halasi Imre színházigazgató, Kosztola Tibor szinkronrendező, Kállay Bori, Vadász Zsolt, és Kalocsai Zsuzsa.

Szívesen viszik rendezvényekre a könyvet – is
Lakatos András szerző – aki „civilben” a Lőrincz-ág egyik hálózatvezetője – felajánlotta a Biocom részére, hogy ha valamelyik ágnak nagyobb rendezvénye van, vagy Startprogramja, akkor örömmel tart képes bemutatót a könyv születéséről, tartalmáról, sztorijairól. Ehhez csatlakozhat ideje függvényében Faragó András, Topy is. Ezeken az író-olvasó találkozókon, könyvbemutatón és -vásáron örömmel mesél az életmódváltása előnyeiről, amely végül is – túlzás nélkül, közvetetten – az életét mentette meg. Mindezek alátámasztására elmondta, hogy ő olyan motivációkat kapott a Biocomtól a testsúlyának normalizálásához, amit neki kötelező továbbadni az újabb és újabb egészséges életmódot választani akaró felé.

Életjáték – könyv Faragó András színművész életéről

„Csak ezt folytasd, Topy!”
És egy kis rész, a nagy fogyása utáni Topys történetekből: „Soha nem felejtem el az orvosom arcát, aki korábban végigasszisztálta a műtétes, kórházas időszakom, és meglátott a felülvizsgálaton. Akkor már három hónapja nem látott, amikor beléptem a rendelőjébe. Felnézett és kikerekedtek a szemei. Először nem kapott levegőt, majd csak annyit mondott: Topy, nem tudom mit csináltál, de ezt csináld továbbra is! Ne hallgass még rám se, csak ezt folytasd!”

Mínusz 10 év…

Akár munkaeszközként is használható
S bár még rengeteg történetet lehetne idézni, talán érdemesebb az akár egyhuzamban is végigolvasható könyvet kézbe venni. Sőt, adni! Ugyanis egyfajta munkaeszközként is használható. Ha kifogyott valaki az érvekből, elég lehet odaadni egy ismert művészről szóló rövid kötetet, amelynél a 61. oldalra lapozva azonnal emelkedik a hitelesség szintje. Mondhatni, egy kiemelt és különleges terméktapasztalatot olvashatnak, a művész élvezetes stílusában. Ezért hála és köszönet Topynak, amit majd nyilván újabb ezrek éreznek így, akik talán az ő hatására vágnak majd bele az életmódváltásba… (A könyv példányaira vonatkozó kérést/rendelést el lehet juttatni a felsőbb ágvezetőknek, s a szerzők igyekeznek segíteni a belső terjesztésű kiadvány megszerzésében.)

Előtte, utána…

Ezeket olvastad már?