Kezdőoldal Ágak Újévi Startképzés Mórahalmon: a tudatos teremtés és megvalósítás éve 2023 a Molnár-ágban

Újévi Startképzés Mórahalmon: a tudatos teremtés és megvalósítás éve 2023 a Molnár-ágban

A Hónap Hálózatvezetőjének, Tóth Gábornak járt a vándorserleg

– „Begerjesztettük” a 2023-as évet, amely a tudatos megvalósításról fog szólni a Molnár ágban – így ajánlja az esztendőt és az első Startról szóló beszámolót figyelmünkbe az ág vezetője. Szélpál Andrea kicsit a közelmúltba is tekintve hozzátette, a decemberi hónap volt, akiknek komoly fejlődésről szólt, például Olasz Ildikónak és Tóth Gábornak – mindketten szerepet is kaptak a szemináriumon. – A „soha nem késő változni, megújulni” tanítás ékes példája Tóth Gábor hálózatvezető, aki a 2023-as Üzleti Év első Hónapjának (december) Hálózatvezetője lett! Több mint 2700 pont fejlődéssel, új, dinamikus vonal beindításával méltán vitte el a vándorserleget. Szeretettel gratulálok, Gábor! Büszke vagyok Rád/Rátok! – zárta hozzászólását az ágvezető. A Molnár-ág január 8-án – a kedvelt helyszínen –, a mórahalmi Colosseum Hotelben tartott idei első Startképzéséről Dankó János Arany Hálózatvezető számol be.

Dankó János a beszámoló elkészítése mellett a TOP 10 témát is feldolgozta a csapattagokkal

Egy Jó Ember emlékére
Ajánlom ezt a cikket Szirbik Sándor (Sanyi Bátya) hálózatvezető társunk emlékére, akinek az élete ékes példája annak, hogy mi születik egy Jó Ember és a Biocom találkozásából. Szeretünk, Sanyi Bátya!

Szélpál Andrea ágvezető gyakorlati példákat is kért a jövőkép felvázolásához

Tudatos teremtés a Biocom segítségével
A 2023-as év, ahogy ágvezetőnk, Szélpál Andink megálmodta a „Tudatos teremtés éve” lehet a Molnár-ágban. S hogy a lehetőségből valóság legyen, az év első Startképzése nem hagyott kétséget az ott lévőkben, hogy a Biocom Életmódprogram erre a legjobb megoldás lehet.

Olasz Ildikó több szerepet is vitt a Starton, ő is kitűnően teljesített az elmúlt hónapban

Több, mint koordinátor
A nap háziasszonya Olasz Ildi hálózatvezető társunk volt, aki a szeminárium profi koordinációja mellett több témában is szerepet vállalva a tőle megszokott erővel, kedvességgel, precizitással vitte végig a képzést.

A kiteljesedés lehetősége a Biocommal
A fentiek alapján nem véletlen indította a napot óriási energiával a „Jövőd és lehetőséged” blokkban Andink. Ágvezetőnk napjaink aktuális kihívásain keresztül gyakorlati példákkal világította meg a Biocom által nyújtott lehetőséget, ami kortól és nemtől függetlenül képes eljuttatni bárkit az anyagi biztonsághoz és az azon keresztül létrejövő kiteljesedéshez.

Személyes terméktapasztalatok, közérthetően
A TOP 10 terméket bemutató blokkot nekem volt szerencsém végigvinni a hálózatvezető társaim és munkatársaink segítségével. Így ez a blokk a termékek lényegi leírásán túl humorral tűzdelt személyes tapasztalatok megosztásáról szólt.

A Hónap HV-ja is hozzátette a magáét
Ebben külön köszönöm Tóth Gábor hálózatvezető, a december hónapban legnagyobb fejlődést elért és ezáltal „A Hónap Hálózatvezetője” serleget elnyerő társunk potens jelenlétét!

Harmat Csaba egyszerűen és nagyszerűen szólt a lehetőségekről

Pénzügyi jövőkép és elismerések egy csomagban
A képzés harmadik részét Harmat Csaba Arany Hálózatvezető prezentálta. A vajdasági csapat vezetője mély érzésekkel szőtte át a Biocom által nyújtott anyagi lehetőségek tárházát, a 3 éves jövőkép pénzügyi fejlődésének útját úgy, hogy közben a szintlépők elismerését is levezette. Mindezt azzal az egyszerű és egyben nagyszerű stílussal, ami Csabánknak a védjegyévé vált.

Zsóriné Deák Bözse fontos témát dolgozott fel többekkel

Sikeres emberek szokásai – határoktól függetlenül
A nap záróakkordját Zsóriné Deák Bözsénk szólaltatta meg – nem egyedül. Az MLM áramlási ábra állomásait, a tónusskála elvárásait és a „Sikered 8 pontját” dolgozták fel közösen, az Európa több pontjáról érkezett, ezen elvek szellemében dolgozó munkatársakkal:

  • Evetovic AngelinaSzabadkáról jött,
  • Szegedi Erika Németországból utazott haza,
  • Radó Csilla pedig Pécsett kelt fel időben, hogy velünk lehessen.

Gyakorlati tapasztalataikat és az ezekből eredő sikereiket megosztva adták át a szeminárium résztvevőinek a sikeres emberek sikeres szokásait.

Így érdemes
Úgy érzem, hogy a nap végére beteljesedett Olasz Ildink ígérete az ott lévő új munkatársak részére: sikerült megmutatnunk, hogyan érdemes élnünk a Biocom Életmódprogramján keresztül és általa.

Farkas Ildikó is megosztotta tapasztalatait

Ezúttal nem szelfi, hanem „beültetett” kép készült az ágvezetői párosról

Szintlépések Harmat Csaba moderálásával

 

Ezeket olvastad már?