Kezdőoldal Ágak Inspirálja, felemeli a Biocom a vajdasági Szél Tipold Lidiát, aki Szerbiában lett HV a Molnár-ágon

Inspirálja, felemeli a Biocom a vajdasági Szél Tipold Lidiát, aki Szerbiában lett HV a Molnár-ágon

Szél Tipold Lidia, a Molnár-ág egyik új, szerbiai hálózatvezetője

Szél Tipold Lidia 3 gyermek boldog édesanyja. Gyógypedagógus végzettsége van, és hozzá most már egy jelvénye is a Biocomtól. Utóbbi azt bizonyítja és ismeri el, hogy egy szépen fejlődő hálózatot vezet a Molnár-ágon belül, Vituska Albin csapatában, a Vajdaságban. Márpedig Szerbiában, ahol nemrég óta van jelen a Biocom partnercége, talán eddig kettőzött erőre volt szükség a sikerek eléréséhez. Nos, a nagycsaládos Lidiának ez pont egy motiváló kihívás volt, s persze maradt is, a további célok eléréséhez, új barátok társaságában. S mielőtt röviden megfogalmazná idáig vezető útját, további sikereket kívánunk neki!

Szél Tipold Lidia, férjével

Élete három csodája a három gyermeke

Lidia, a vajdasági HV azt mondja: jó ide tartozni! (A képen részben saját és “új” családjával, a szponzorral és felső vezetőkkel látható.)


Az egészség volt a cél
2019-ben egy autoimmun betegség diagnosztizálása után csatlakoztam a Biocom rendszerhez, azért, hogy hormonmentes készítményekkel jöjjek rendbe. Valójában nem is tudtam, hogy a Biocom cég mit is fed igazán. Azt meg pláne, hogy az MLM szó mit is takar.

Termékhasználóból hálózatvezető
Csupán termékfelhasználóként regisztráltam. Egyszerű termékfelhasználóból röpke pillanat, azaz 8 hónap alatt hálózatvezetővé nőttem ki magam. Ez a feladat inspirál, motivál, felemel!

Új „családot” kaptam
Munkatársakat, barátokat, egy új családot is kaptam ez a program által. A munkatársaimmal baráti kapcsolatot ápolok, minden egyes infónk, ha családi, ha egyéni, jó kedvben telik.

Nyitottak az emberek a jó tapasztalatokra
A mindennapi életben az embereknek saját és munkatársaim tapasztalatairól beszélek, valamint arról, hogy ezek a termékek természetes alapanyagokból készülnek. Mivel mindenkinek az elsődleges célja az egészség megőrzése és annak fenntartása, valamint kezelése. Ezért úgy érzem, hogy az emberek zöme nyitott a Biocom életérzésre.

A Biocomból mindenki profitál
Napi szinten tervezek, hisz aki tervez az sikert ér el. A Biocom egy nagyon jó marketingtervvel rendelkező cég. Itt mindenki csak profitál, mint anyagilag, úgy egészségileg is.

Itt a helyed!
Havonta vannak Start- és Kulcsember-képzések. Minden egyes képzés felemel, felépít, tanít és okít. Ha egyszer ott vagy, úgy érzed, mindig ott a helyed!

Négy fontos cél
A Biocommal, mint MLM céggel és ezáltal a hálózatépítéssel elsősorban: egészséget, függetlenséget, szabadidőt és pénzt szeretnék elérni.

Jöhetnek a kihívások!
Kedven, inspiráló mondatom: „Nem akkor fejlődünk, amikor minden könnyen megy, hanem a kihívások során.”

 

 

 

Ezeket olvastad már?