Kezdőoldal Ágak Az első önálló vezetőképzőt tartották a Beta- és Pintér-ágon – teljes közmegelégedésre

Az első önálló vezetőképzőt tartották a Beta- és Pintér-ágon – teljes közmegelégedésre

Az első önálló vezetőképző jöhetett létre a Beta- és Pintér-ágon a visegrádi Silvanus Hotelben. Eddig 46 fő vált hálózatvezetővé Tündééknek köszönhetően, ebből 17 HV a Pintér-Pámer ághoz tartozik. Így a Vass-ág (feljebb tekintve, a Ferenczy-, még feljebb a Lőrincz-ág) keretén belül megérett az idő arra, hogy a Beta Tünde és Kolos, valamint a százezer pontot már meghaladó Pintér István és Pintér Pámer Kriszta által menedzselt ágak is saját vezetőképzőt tartsanak a cég által finanszírozott formában. S szerencsére, még pont belefértek a járványügyi rendezvénytilalom előtti időszakba… A szívmelengető és tanításokat is felvillantó beszámoló Bencsik Évától érkezett, több HV pedig hozzátette a saját nézőpontját.

Nagy dologra készültünk
Kicsit emlékeztetett a vasárnapi indulás arra a napra, amikor Kárpátaljára, Beregdédára autóztam munkatársammal-vezetőmmel, Sinka Szilvivel 3 évvel ezelőtt, hasonlóan október utolsó napjaiban. Az úton végig zuhogott az eső, mint most is, erős szél dobálta a „kicsi kocsit”. De valami nagy dologra készültünk akkor is, és bizony most is.

Ha esik, ha fúj…
„Biocomos élet, ha esik, ha fúj” – akkor is ezt mondtuk. A kárpátaljai és a szlovákiai vezetők csak gondolatban és szellemiségükben tudtak velünk lenni a jelenlegi járványhelyzetre tekintettel.

Méltó környezetben
Nem véletlen, hogy itt voltunk, ezen a gyönyörű helyen a Dunakanyarban, hiszen ez méltó színvonal a Biocom igényességéhez. Mind a környezet, az ellátás és az előadások is képviselték a magas minőséget. A Renaissance Étterem mézes pálinkájáról most nem beszélnék, de az előadások szakmailag fontosak, tartalmasak és mindenkinek hasznosak voltak!

Sokféle út vezet a Biocomhoz
Az első blokkban sokat tanultunk egymástól. Különösen érdekes volt, amikor feltáródott a kollégák egyéni múltja, ki, honnan érkezett a Biocomba. Van közöttünk, aki a vendéglátásból jött, van aki buszsofőr, fodrász, mérnök, könyvelő, és van, aki bankban volt vezető beosztásban. Ebből is látszik, hogy bárhonnan is érkezel ide, a Biocomba, új, alternatív megoldást kaphatsz, akár karriert is építhetsz.

Ezerféle motiváció a sikerre
Tanulságos történeteket is hallottunk egymástól: kit, mi motivált arra, hogy hálózatvezetővé váljon. Például volt, aki egyszerűen a kitűző miatt akart HV lenni, olyan is volt, hogy valakit a Kovács Zoltánnal történő luxusvitorlázás lehetősége motivált hálózatvezetővé. Van, aki a gyermekei miatt otthonról végezhető munkát keresett és ez lett belőle. Volt, akit az indított el, hogy nem fért be a Reg-Enor előadás termébe és kíváncsi lett, hogy mi az, ami ennyi embert vonz?

Dicséret, elismerés, pozitív megnyilvánulások
A második blokkban Pintér-Pámer Krisztina előadását hallgattuk meg a felépítésről. Lássuk, mit tanultam? Csodálatos ebben a szakmában, az MLM-ben (Mellettem Lehetsz Munkatárs), az egyenrangúság érzése. Valóban, Kriszti munkatársaiban ezt az érzést erősíti. Hálásak lehetünk ezért a közösségért, a sok pozitív megnyilvánulásért, dicséretekért, elismerésekért. Azért az értékért, amit ebben a cégben, a Biocomban képviselhetünk. Azokért az előadásokért, és eseményekért, amiket nekünk szerveznek a vezetőink. Azért a könyvért, amit Ferenczy László írt, amit szinte bibliaként forgathatunk és eligazít bennünket és irányt mutat az egészségünk megőrzésében és a termékek ismeretében. Mindezeket Krisztina érzékletesen mondta el, sokat tanulhattunk belőle.

Inspiráló előadás a pénzről, marketingről
A harmadik téma következett, Pintér István előadása a jutalékszámításról. Eddig is tudtam, hogy István mennyire precíz a munkájában, de amit kaptunk, az számomra mindent felülmúlt. Nagyon alapos, részletes, kidolgozott bemutatást arról, hogy hogyan fial a pénz. Konkrét levezetésben ismertük meg, hogy miként működik ennek a vállalkozásnak az anyagi dimenziója. Eddig is ismertem, a marketingtervből a 6%, a 3%, stb. százalékok létezését, fogalmát, de konkrétan számszerűsítve eszembe nem jutott kiszámolni. S bizony ütős érv összességében látni a munkánk pénzben kifejezett eredményét. Remélem mást is meglehetősen inspirált ez az előadás!

Ösztönzés új módszerekre az internetes munkában

A következő a kapcsolatépítő munkánk internetes lehetőségeiről szólt Beta Kolos előadásában. Ebben új munkamódszerek kipróbálására kaptunk ösztönzést. A közösségi oldalakat és csoportokat hogyan használjuk a saját hálózatunk bővítéséhez. Eddigi tudását, melyet egyébként folyamatosan fejleszt, mások számára is elérhetővé tette.

A bizalomépítés fontossága
Következett a napunk főszereplője (hiszen valamennyien általa vagyunk itt): Beta Tünde. Mosolygós személyiségével könnyen teremt bizalmat és szimpátiát az emberekben és bennünk, munkatársaiban is. Témája is a bizalomépítés volt.

Társasjáték
A komoly témák után lazító levezetésként jót játszottunk Éberhardt Hajni asszociációs társasjátékával. A felkínált képek közül húzva beszéltünk a bennünk felszínre kerülő érzéseinkről.

A kulcsember ismérvei
A játékból visszatérve a feladatok közé Pintér István arról beszélt, hogyan ismerjük fel a lehetséges jelöltek között a kivételest, a „gyémántot”. A kulcsember ismérveit és feladatait jártuk körbe ebben az előadásban.

Összefoglaló útmutató
Beta Tünde záró előadásában útmutatást kapunk a célok kitűzéséről, a tervezésről, az időgazdálkodásról, az önképzésről és a cselekvésről. Néhány vezérmondat az üzenetekből:

  • Lehetőleg pozitív gondolatokkal álljunk hozzá a felmerülő helyzetekhez.
  • Mindennek a jó oldalát is vegyük észre.
  • Merjünk álmodni és higgyünk az álmainkban.
  • Fordítsunk időt az önképzésre.

Csodás 2 nap
Csodálatos két napot tölthettünk együtt. Köszönetet mondunk az ágvezetőknek a szervezésért, a cégnek a helyért, ahol remekül és lazán tölthettük együtt az időt.  Hálásak vagyunk a Biocom cégnek, a legjobb helyen vagyunk! Köszönjük!

A munkatársak által megfogalmazott köszönetnyilvánítások:

Beta Tünde és Kolos: Köszönjük, hogy egy csapat vagyunk!
Nagyon vártuk ezt a pillanatot! Köszönjük a Biocom cégnek ezt a csodálatos 2 napot! Nagyszerű vezetőink társaságában együtt tanulhattunk. Köszönjük, hogy egy csapat vagyunk!

Pintér István és Pintér Pámer Krisztina: Köszönet, hogy ránk bízták
Fantasztikus érzés volt, hogy ránk bízták ezt a két napot. Nagy izgalommal telt a készülődés. Hiszem, hogy megérte. Hálás köszönet a csapatunknak és a vezetőinknek.

Hellinger Magdolna, Arany HV: Hihetetlen élmény volt
Csodálatos két napot tölthettünk együtt! Rendhagyó módon, az újdonsült közvetlen ágvezetőinkkel és az ő ágvezetőikkel! Várakozásokkal teli indultam Visegrádra. Szívüket, lelküket beleadták mindannyian a tanításunkba, hihetetlen élmény volt nekem, még fel sem tudtam dolgozni, érlelem magamban, végtelen hálás vagyok érte, amit kaptam! Örülök, hogy mindannyian együtt lehettünk! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

Czinegéné Ferenc Ildikó és Zsolt: Gyakorlatias, szórakoztató, emberi
Ágvezetőink fantasztikusan érdekes és értékes képzéssel készültek számunkra. Gyakorlatban alkalmazható technikákat mutattak be úgy, hogy közben szórakoztunk, nevettünk is. De akadtak nagyon emberi, megható pillanatok is. Köszönjük, hogy ismét ilyen szeretetteljes környezetben tanulhattunk, fejlődhettünk és hálásak vagyunk az együtt töltött értékes időért.

Gruicsné Sümegi Éva: Tényleg ez volt a legjobb!
Minden képzésről úgy jövök haza, hogy ez volt a legjobb, de most tényleg! Nagyon büszke vagyok, hogy a Pintér-ág egyre nagyobb hányadát a mi csapatunk adja! Különösen köszönjük a hasznos gyakorlati tanítást! Meg is látszott a hónapzáráson… Nagy izgalommal várjuk a következőt és ígérem, még többen leszünk! Köszönet a Biocomnak és nektek, a szervezőknek, hogy felejthetetlenné tettétek ezt a két napot!

Pongrácz Sándor: Értékes, pörgős, hasznos
A kétnapos Vezetőképző Visegrádon a maga nemében páratlan volt, mert a kialakult helyzethez alkalmazkodó képzést kaptunk az általános MLM ismeretek mellé! Gyakorlatias megoldásai az online világban aranyat érnek! S mi ebben kaptunk kivitelezhető megoldásokat. Értékes, pörgős és nagyon hasznos volt. Hálás szívvel köszönöm!

Varga Edit: Felejthetetlen napok
2 nap Visegrád! Felejthetetlen! Köszönjük a lehetőséget, a szervezést, a tanítást, a királyi vacsorát, a baráti beszélgetéseket, a csodás környezetet, öleléseket. Vagyis mindent!

Hálásak vagyunk és igyekszünk az ott megszerzett tanulást kamatoztatni! Beta Tünde és Kolos, Pintér Pámer Krisztina és István, csodálatos 2 napot varázsoltak nekünk a cég jóvoltából! Köszönjük mindenkinek!

Laukóné Dolányi Ildikó: Hiányzott az együttlét
Visegrád… Újra a csapatban egy csodás helyen… Nekem már nagyon hiányzott a személyes kontakt és végre két nagyszerű napot tölthettünk együtt, számos új információt kapva vezetőinktől. Hálásan köszönjük a cégnek a lehetőséget, Tündééknek és Istvánéknak pedig a szuper szervezést.️

Tangüner Ildikó: Köszönet érte!
Első alkalommal vehettem részt a Visegrádon megszervezett vezetőképzésen. Köszönöm, hogy ezt biztosították a részünkre, mind a fejlődésünk, mind az együtt töltött kikapcsolódásunk nagyon hasznos volt. Köszönet a cégnek és a szervezőknek is. Reméljük, mielőbb folytathatjuk…

Acsainé Szabó Katalin: Hasznos és pihentető
Csodás 2 napot töltöttünk együtt, ezen a mesébe illő helyen. Végtelenül hálás vagyok, hogy két hálózatvezetőm, Laukóné Dolányi Ildikó, és Tangüner Ildikó is mellettem lehetett. Sok kézzel fogható, használható, tudással, megvalósítható ötletekkel gyarapodtam.  Köszönet érte. Számomra  nagyon hasznos, és nem utolsó sorban pihentető volt ez a két nap.

Sinka Szilvia: Alkalmazom a tanításokat
Csodás két nap volt! Nagyon sokat tanultunk, nagyon gyönyörű helyen voltunk és nagyon jó társaságban. Az előadások fantasztikusak voltak, már azóta sokat alkalmazok igen jó eredményekkel. Hálásan köszönöm, hogy részese lehettem.

Eberhardt Hajnal: Feltöltődés, inspiráció
Elhatárolódva a külvilág „zajától” egy olyan családias, baráti légkörben tölthettünk együtt október végén Visegrádon két napot, ami feltöltött, új gondolatokra, cselekvésekre inspirált. Hálás szívvel köszönöm a cégvezetésnek és a szervezőknek, ágvezetőinknek, Beta Tündének, Beta Kolosnak, Pintér Pámer Krisztinának, Pintér Istvánnak, hogy két ilyen nagyszerű és tartalmas nappal ajándékoztak meg bennünket. Értékes és felemelő volt minden perce, rengeteg hasznos és gyakorlatba is kitűnően átültethető tudást kaptunk. Alig várom a következő találkozót!

 

Ezeket olvastad már?