Kezdőoldal Ágak Tomboltak az energiák, emelkedett hangulatban telt az év második Startrendezvénye a Tóth-Wolford-ágon a Szabados Team és a Petró Team szervezésében

Tomboltak az energiák, emelkedett hangulatban telt az év második Startrendezvénye a Tóth-Wolford-ágon a Szabados Team és a Petró Team szervezésében


Várakozással teli izgalom előzte meg a Szabados Team és Petró Team  2024. február 11-én Baktalórántházán, a Fenyves Hotelben tartott Startrendezvényét. Nem akárkik tisztelték meg a csapatot jelenlétükkel, mint az ág legfelsőbb vezetőiUjvári Zsuzsanna és Ujvári Norbert. Az Ezüst Hálózatigazgatók megosztották velük fejlődésük, életútjuk tapasztalatait, Janik-Jakab Ottilia Ezüst HV pedig a részleteket osztja meg az olvasókkal. Mindjárt az elején kiemelte: külön öröme volt a napnak, hogy szép számmal vettek részt a rendezvényen új érdeklődők, vagy, ahogy ők mondják, „fényecskék”.

 

A nap háziasszonya Batáné Reszegi Mónika hálózatvezető volt. Mónika lelkesen és lendületesen vezetett minket végig a nap fontos állomásain, keretet adva a rendezvénynek.

A Biocom Életmódprogramjának egyik alapja az Ép testben blokk. Ebben a részben Végh Ildikó osztotta meg velünk széleskörű tapasztalatait a termékek kapcsán. Nagyszerűen bemutatta, hogy a Biocom termékpalettája megoldást nyújthat a család minden tagjának, kicsiktől a nagyokig. Saját és családja tapasztalásán keresztül megtudhattuk, hogy sok előnye van a környezetbarát háztartási termékeinknek, valamint erősítette a tiszta ivóvíz fontosságát.

Ezt követően a Láss másként részben Ujvári Zsuzsannától és Norberttől volt szerencsénk meghallgatni életük mérföldköveit, tanácsaikat, tanításaikat. Norbertről megtudhattuk, hogy 20 éves, biztos vasutas munkáját hagyta maga mögött, mert volt bátorsága másként látni és fejlődni, kilépni a komfortzónából. Zsuzsi pedig azzal, hogy a Biocomos életet választotta, végre a saját céljai megvalósítására tudta fordítani, tehetségét, tudását, szorgalmát, amit előtte a munkahelyén kihasználtak. 10 évvel ezelőtti döntésüknek, bátorságuknak és kitartásuknak köszönhetően ma már egy nagyon sikeres hálózat áll mögöttük, jelenleg 287 vezetővel dolgoznak együtt. Ami a legtöbbet jelenti számukra, az az, hogy minőségi időt tölthet együtt a családjuk és olyan helyekre tudnak eljutni, közös élményeket szerezni, amiről korábban csak álmodtak. Hálásak vagyunk, hogy megtisztelték a csapatot és megosztották velünk értékes tapasztalásaikat. Egy fontos mondatot szeretnék idézni Zsuzsitól, ami bizonyára mindenki számára hasznos: “Igazi Biocomosnak lenni nem munka, hanem hivatás és kiváltság.”
A frissítő szünet után a terméktapasztalatoké volt a főszerep. Vitányi László Gáborné Nagy Erika osztotta meg velünk először saját nagyszerű tapasztalásait, majd néhány bátor és lelkes résztvevő is. Ez a rész mindig nagyon hasznos, mert rendszerint hallunk valami új információt, hasznos élményt, amit a későbbiekben tudunk kamatoztatni. Számomra, ami most a legnagyobb tanítást adta, Kopasz Xénia tapasztalata volt, aki elmesélte édesapja történetét. Mindenkinek hálásak vagyunk a tanulságos megosztásokért!

A következő részben Deliné Iglai Katalin mutatta be nekünk, mit is jelent a boltcsere. Miért jó az nekünk, ha „egy boltba”, ebbe a boltba járunk vásárolni. Mesélt róla: mennyire egyszerű és könnyű megvásárolni a 200 pontot és miért, és mire jó ez nekünk? Katika nagyszerűen és érthetően bemutatta nekünk, hogy a boltcserével csak nyerhetünk, jó minőségű termékekhez juthatunk, amit ráadásul házhoz hoznak, folyamatosan nőhet a vásárlási kedvezményünk, ami örökös és örökíthető. Mindezt úgy tudjuk megvalósítani, hogy nem terheli pluszban a család pénztárcáját, sőt, sokat tudunk spórolni vele.

Elismerés jutalék formájában
A Biocom Életmódprogram utolsó pillérét, a Teljesség igényét, Kórik-Nagy Szilvia mutatta be nekünk.Szilvia rávilágított, hogy a cég a sikeres továbbajánlást ismeri ejutalék formájában.Átláttuk a marketingterv alapjait, hogyan épülnek egymásra a szintek és hogy hová lehet eljutni, mit tudunk elérni ebben a rendszerben. Valamint határozottan rávilágított, hogy ez az út, amit a Biocom mutat számunkra, milyen nagyszerű lehetőség, amit nem szabad elszalasztani, hiszen nincs semmi veszíteni valónk.
Szintlépések
Mint minden alkalommal, most is elismertük azokat a munkatársakat, akik az előző havi teljesítményük alapján szintet léptek.
3-as szintre minősült: Kiss Julianna.
4-es szintre minősültek: Oláhné Fucsku Krisztina és Tóth Enikő.
5-ös szintre minősültek: Csajkó Erzsébet, Végh Ildikó, Molnárné Kaposi Regina.
6-os vezetői szintre minősültek: Ferenczi Anikó, Kasza Mária Hajnalka.
Ezúton is szívből gratulálunk minden szintlépő munkatársnak és sok sikert és kitartást kívánunk a folytatáshoz. Hiszen tudjuk, hogy ebben a rendszerben minden lehetséges, csak csinálni kell!
Kitűzős HV lett

Az elismerések sora ezzel nem ért véget. Ezen az alkalmon vehette át megérdemelt munkájáért az aranyozott Biocomos kitűzőt Zámbóné Petró Lívia, hiszen sikeresen háromszor megvédte a 7-esszintjét. Szponzora büszkén tűzte ki mellére a Biocomosoknál mérföldkőnek számító kitűzőt.Ezt követően Lívia megosztotta velünk, hogy neki mit jelent az Élet igazán, mint az életmódprogram egyik pillére. Hosszú idő óta igyekszik egészségtudatosan élni és folyamatosan keresett egy olyan természetes megoldást nyújtótermékcsaládot, ami a Biocomnál megtalálható. Tiszta szívvel, jó szándékkal segít az embereknek megoldást találni az egészségügyi problémáikra, ami hatalmas energiával tölti fel. Ezt az energiát felhasználva jut dinamikusan egyre magasabb szintekre. Sok sikert és energiát kívánunk számára ezúton is!

A rendezvényen elismerés ért engem is, Janik-Jakab OttiliátA szponzoromtólSzabados Magdolnától egy wellnessutalványt kaptam, azért, mert egymás után háromszor sikerült megtartanom az Ezüst Hálózatvezető szintet. Szeretném megköszönni a szponzorom és a felső vezetőim támogatását. Valamint szeretném megköszönni a csapatom mindentagjának is alelkes, alázatos munkájukathogy hisznek és bíznak bennem, hiszen nélkülük ez nem valósulhatott volna meg.
Ezt követően Szabados Magdolna átadta a hónap legkiemelkedőbb hálózatépítője címet. Nagy izgalommal vártuk, hogy ki lesz a csapatunk legjobb hálózatépítője, aki az előző hónapban legsikeresebben építette a hálózatát. Ezúttal Csákiné Szanyi Julianna szolgált rá méltán erre a címre, megkapva ezzel a Szabados Team vándorkupáját. Julcsinak és csapatának múlt havi teljesítménye káprázatosnak mondható, pontjaik száma majdnem duplájára nőtt egy hónap alatt. Szívből gratulálunk ehhez a nagyszerű teljesítményhez! 

Megváltoztatta az életét a Biocom
Az elismeréseket követően Szabóné Varga Éva előadását hallgathattuk meg, arról, hogy mit kapott Ő a Biocomtól. Évike előadása nagyon szívhez szóló volt, elmesélte nekünk, hogyan változtatta meg gyökeresen az egész életét a Biocom, hogyan sikerült helyrehoznia egészségi állapotát és mekkora örömmel tölti el az, hogy másoknak is tud segíteni és ezzel boldogabbá teheti mások életét is. Valamint amiért Évike a leghálásabb az az, hogy egy új, szerető és támogató családot kapott. Évikével együtt sírunk és nevettünk, köszönjük az igazán megható előadását!

Nagy lehetőség
Az igazán tartalmas nap lezárásaként meghallgathattuk águnk vezetőjének, Kónya György Smaragd Hálózatigazgatónak a motiváló és tanító gondolatait arról, mi kell ahhoz, hogy valaki igazán kiváló hálózatépítő lehessen. Én biztos vagyok abban, hogy aki részt vett ezen a rendezvényen, meglátta, hogy mekkora lehetőséget jelent, ha csatlakozik a Biocom családjához. Ha elkezd ezen az úton járni, lehetősége nyílik egy boldogabb, szabadabb életet élni. Én személy szerint hálás vagyok, hogy ennek a napnak a részese lehettem. Szeretettel várunk mindenkit a következő Startrendezvényünkön, Baktalórántházán a Fenyves Hotelben, bátran merem ígérni, hogy aki csatlakozik, felejthetetlen élményben lesz része!

Ezeket olvastad már?