Kezdőoldal Ágak Te vagy a legjobb projekt, amin valaha is dolgozni fogsz – Startnapot tartott a Molnár-ág

Te vagy a legjobb projekt, amin valaha is dolgozni fogsz – Startnapot tartott a Molnár-ág


Izgatott várakozással teli napra érkeztek Mórahalomra a Colosseum Hotel konferenciatermébe a Molnár-ág tagjai, munkatársak és vendégek, hiszen ismét egy Startrendezvényen vehettek részt februárban. Egy hasonlón, amely annak idején a nap krónikáját elkészítő Farkas Ildikó, a csapat Arany Hálózatvezetője életére is sorsfordító hatással volt. Az ágvezető, Szélpál Andrea mindenekelőtt ezúton is gratulál sok sikeres új munkatársuknak, akik több mint ezer pont fejlődéssel zárták az elmúlt időszakot, így megragadhatták a mikrofont: Evetovic Angelina, Szatmári Anett, Szabóné Papp Emőke, Budai Gabriella, Frank Máté. Ahogy fogalmaz: „Büszkék vagyunk Rátok!”


Nagy Szilvia: Ez az utolsó és első nap!
Valóban helytálló a gondolat, amit Nagy Szilvia hálózatvezető társunk, a Startnap elbűvölően határozott és szeretetteljes háziasszonya átadott nekünk számos mély, és önmagunkkal szembenézésre ösztönző építő gondolat formájában. Eszerint: „ma van eddigi életed utolsó napja”… És: „ma van a hátralévő életed első napja”…  Minden alkalommal, mikor kezébe vette a mikrofont, élt a lehetőséggel, hogy abból az útból, amit ő már bejárt, megmutasson nekünk egy tükröt, amelybe ő maga is belenézett egykor. Hiszen egy háziinfón „töltelék embernek” érkezve egészségügyi nővérként találkozott először a lehetőséggel…

Éli is, amit tanít
Előadótársait olyan szeretettel és tisztelettel vezette fel, hogy aki most első alkalommal jött közénk, annak is egyértelművé vált annak nagysága, embersége, szakmai hozzáértése, hogy nálunk azok osztják meg velünk a tudásukat, akik élik is, amit tanítanak!


Harmat Csaba életérzést közvetített
Harmat Csaba Arany Hálózatvezető, a szerbiai csapat kapitánya a rá jellemző nyugalommal, meggyőződéssel és könnyed humorával adta át nekünk, hogy milyen jövő és lehetőség várhat ránk a Biocommal, avagy mit is adhat számunkra is ez a rendszer. Saját példáján keresztül – és ő aztán igazán követendő példa lehet mindenki számára hozzáállás, munka, vezetői gondolkodás és emberség szempontjából is! Életérzést közvetített – de még milyet! –, melyet ő is a Biocomtól kapott meg!

Vannak határozott céljaid?
Természetesen kifejtette, hogy ezért tenni kell, nem ajándékba kapta. De amikor határozott célokkal rendelkezünk, amikor meghozzuk a döntést, hogy teszünk is érte, és hajlandóak vagyunk dolgozni (magunkon is), amikor a legfelső polcra tesszük az ezközt – azaz a Biocomot – az életünkbe, és kilépünk a komfortzónánk határain kívülre is, akkor igazából meg tudjuk teremteni azt az életet, amire vágyunk!

Ez a lehetőség a tiéd is lehet!
Hálával és elköteleződésének érzésével mutatta be a céget, ezt a rendszert, ami annyit adott neki is, másoknak is. Mindegy, hány éves vagy, mindegy, hogy vállalkozó vagy, esetleg alkalmazottként élsz most, nyugdíjas vagy, netán gyesen lévő anyuka, a tiéd is lehet ez a lehetőség!

Olasz Ildikó – egy termékeket folyamatosan tesztelő szupernagyi
A te megoldásod is lehet, hiszen most is voltak közöttünk erre példák. Ezt az üzleti témát Olasz Ildikó hálózatvezető társunk „Ismerjük meg az egészség lehetőségét!” témájú előadása követte. Ebben a rá jellemző precizitással, természetességgel mutatta be, hogyan erősíthetjük immunrendszerünket. Nem csoda, hogy ilyen könnyeden tud erről a témáról beszélni, hiszen gyakorló szupernagyi lévén is a mindennapjai része!

Élj vegyszer- és gyógyszermentesen!
Majd terméktapasztalatokon keresztül ismerhettük meg a TOP 10 termékek sokrétű és hatékony megoldását különböző kihívásokra. Mindannyian felismerhettük, mennyire fontos és elengedhetetlen, hogy kezünkbe vegyük, valamint felelősséget vállaljunk az egészségünkért, hiszen minden szinten lehetőséget biztosít számunkra ez az egyedülálló, széles termékpaletta. Válaszokat kaptunk a mit, miért és hogyan kérdéseinkre, ami úgy gondolom, kulcsfontosságú. Olyan alternatívát ismerhettünk meg, amely által vegyszer- és gyógyszermentesen is lehetséges élni…

Dankó János: Ez egy csináljuk együtt vállalkozás
Arról, hogyan is teremtheted meg azt a bizonyos minőségi életet magadnak és a családodnak, illetve mi kell hozzá, és miből, Dankó János Arany Hálózatvezető festett elénk képet. Tette ezt az ő karizmájával és hatalmas tapasztalati tudásán keresztül. Így megértés születhetett mindenki számára arról, hogyan teremthetsz egyre növekvő jövedelmet a Biocom üzlettel! Csináld magad helyett, ez egy csináljuk együtt vállalkozás – mondta János, és valóban! A karrierszintek bemutatásával, valamint a bizonyos szintekhez tartozó jövedelem szemléltetésével igazán közel érezhettük magunkat a céljaink megvalósulásához. Láthattuk, hallhattuk azokat az embereket, akik elérték ezeket a szinteket, és miénk lehetett a meggyőződés, hogy a legjobb helyen vagyunk, ahol csak lehetünk. Itt elismerik a munkánkat, velünk örülnek sikereinknek, biztatást, támogatást kapunk a még előttünk álló úthoz! Olyan összefüggésekre is rávilágított a mi drága Jánosunk – sokszor talán fájó igazságokat is kimondva őszinte, tiszta kommunikációval –, melyen át csontig hatol a felismerés. Mégis, ezáltal mindenki másképpen megy ki az ajtón a nap zárása után. Köszönjük neked!

Válasz a kérdésekre Szélpál Andrea ágvezetőtől
S miután ilyen különleges módon megtudtuk ezektől a remek emberektől, hogy: „miért, hogyan, kiknek, kikkel, mennyire?” lehet jó nekünk ez az üzleti lehetőség, ezek után egy igazi profi, egy pozitív „atombomba” robbant fel a színpadon, a mi üzleti anyukánk személyében. A mi Szélpál Andink, ennek a csodálatos Molnár-ágnak a kapitánya vezetett be bennünket a „Mit érdemes ehhez tennem?” rejtelmeibe. Egyszerűen és olyan mindent elsöprő energiával beszélt nekünk, hogy ha ezt a napot valaki nyitott szívvel és elmével élte meg, biztos vagyok benne, nem maradt kérdés számára, hogy melyik úton induljon, és hogyan…

Igazi útravaló volt
Példákon keresztül sikeres emberek sikeres szokásait ismerhettük meg, mutatta az utat gyakorlati megvalósulásokon keresztül, gondolkodásmódunkat megváltoztató megoldásokkal együtt. Méltóképpen zárta a napot, igazi hamuban sült pogácsa módra útravaló gyanánt, hogy a következő találkozásig – azaz a következő lépésig, ami már az üzleti képzésünk lesz –, s addig is, mi az, amit hallgassunk, olvassunk és tegyünk ahhoz, hogy a mindennapi életünkben megélhessük ezt az energiát nap mint nap, amit most ő teremtett ide nekünk! Köszönjük neki!

Itt a miértek mellett a hogyanokat is tanítják
A legjobb projekt, amin valaha is dolgozni fogsz, az te magad vagy! Itt mindenki kapott ehhez iránymutatást és eszközöket is. Azt gondolom, ez a legjobb személyiségfejlesztő tréning a világon, mert a gondolkodásmódon, a szemléletváltáson túl a cselekvésre is ad alternatívát, hogyant. Hogyan lehetsz anyagilag független, egészséges szabad ember? Olyan hiteles emberek adják át a megoldásokat, akik már ott tartanak, ahová mi érkezni szeretnénk. Hálás a szívem, hogy ismét megélhettem velük ezt a napot!

 

Ezeket olvastad már?