Kezdőoldal Ágak Hit, erő, támogatás és szeretetteljes energiák a Molnár-ág novemberi Startképzésén

Hit, erő, támogatás és szeretetteljes energiák a Molnár-ág novemberi Startképzésén

Sajbenné Ildikó a Hónap HV-ja serleggel

November második vasárnapjának gyönyörű délelőttjén gyülekeztek a szegedi Novotel Hotel előterében Startképzésre a Molnár-ág tagjai. Mint Olasz Ildikó megfogalmazta, az őszi időjárás olyan volt, mint amilyen a képzés lett: káprázatos… A csapat HV-ja a többi részletet is megosztja velünk.

A nap koordinátora az ágvezetővel, a mosoly jegyében


Élményszerű felépítés Ocskó Böbétől

A nap háziasszonya, Ocskó Böbe hálózatvezető társam a bevezetőjében elmondta az új munkatárs-jelölteknek, hogy a Biocom lehetőség a változás kezdete lehet az életükben. A „helyzetkezelés” az életünk része, van, aki nagyon jól csinálja, s van, aki nem annyira, de mindez tanulható és ebben a rendszerben nagyon fontos. Az is elmondta, hogy ő mit kapott a szponzorától (ágvezetőnktől, Szélpál Anditól). „Nem azt szeretem, aki Te vagy, hanem azt, aki melletted lehetek.” Ezzel felvezetve a következő előadót, aki természetesen a „mi Andink”.

Anya és lánya a siker útján

Molnárné Andi: a Biocom a haladás

A téma természetesen nem más, mint az, hogy a Biocom = életre szóló lehetőség. Összehasonlítva, a munkahely = állás, a Biocom = haladás. A hagyományos és Biocom életstratégia közötti különbségekre is rávilágított, mégpedig belső válaszokat kérő kérdések mentén:

 • Mire számíthatsz, ha csatlakozol hozzánk?
 • Meg van-e a belső vágyad, hogy jobb életed legyen?
 • Mi a személyes jövőképed?
 • Mekkora álmaid vannak?
 • Az álmaidat hajlandó vagy-e célokká formálni?
 • Hajlandó vagy-e tenni értük?
 • Hogyan állj a saját életedhez?

Ezek komoly kérdések, a válaszok mind ott vannak bennünk. A gyakorlati tanácsok viszont segítenek abban, hogyan legyen mindez megvalósítható.

Ezúttal az üzlet alapjairól, a termékekről beszélt Dankó János Arany HV

Dankó János fontos kérdései a tisztított vízről is

A következő előadó Dankó János Arany Hálózatvezető volt, akinek a témája: „Miért érdemes tisztított vizet inni, mi legyen a házipatikában?” volt. Természetesen János előadásában és az egész Molnár ág „munkásságában” is a „tiszta ivóvíz program” a leges-legfontosabb. A kezdőmondat is már nagyon ütősre sikeredett: „Az ember annyit tud a vízről, mint a hal, ami benne van.” (Dr. Szent-Györgyi Albert) A második nagy kérdés: Víztisztítót veszel – vagy az leszel? Mi is az a fordított ozmózis? Mi a Lourdes víz hatása a szervezetre? Mi is az immunrendszer? Miért kell a folyamatos bélflóra-helyreállítás? Mivel tehetjük ezt meg? Melyek azok a vitaminok, ásványi anyagok, amit szinte mindennap használni kellene? Ezekre mind-mind választ kaptunk!

A céljaid visznek előre az utadon – vallja Tóth Gábor

Tóth Gábor és a 200 PÉ

A 200 pontérték jelentőségéről Tóth Gábor hálózatvezető társam beszélt, példákkal alátámasztva. Mi is az a tudatos vásárlás és a boltcsere-program? A válaszokat is megadta…

Zsóriné Bözse: túl a 7000 ponton ezres fejlődések hónapról hónapra

Zsóriné Deák Bözse a dinamizmusról

Zsóriné Deák Bözse hálózatvezető társamnak jutott az a feladat, hogy megmutassa, mi a szokás a Molnár-ágban. Az, hogy lehet 1-ről 3-ra agy 1-ről 4-re ugrani a pozíciókban. Hogyan tudsz dinamikusan haladni a ranglétrán, hogyan tudsz fizetésemelést adni saját magadnak egyik hónapról a másikra, ez mennyire tervezhető? A Biocom egy eszköz a céljaid megvalósulásához. Ha képes vagy egy embert bevonni, akkor 100-at is be tudsz hozni ebbe a rendszerbe. Rajtad áll! Írd le, mit akarsz és tégy érte !

Harmat Csaba azt tanítja, amit él

Harmat Csaba vajdasági Ezüst Hálózatvezető előadásában a sikeres emberek, sikeres szokásairól beszélt, ezek mentén?

 • Kire hallgatsz (szomszédasszonyra vagy a szponzorra)?
 • Mik a vállalásaid, azokat betartod-e?
 • Milyen rezgésszinten mozogsz?
 • Megvan-e a miérted?
 • Hogyan tudom mindezt az életembe behelyezni, hogyan tudom megoldani?

A siker ott indul el, ahol a többiek feladják! Csaba elmondta, hogy ő semmi mást nem tanít, csak amit saját maga is él. „Az életünkről beszélünk, amit élünk!”

Ők teljesítették az ágverseny második hónapját: Szankáné Tünde, Zsóriné Bözse, Sajbenné Ildikó

Két hónap alatt 1000 pontból 3200 Szankáné Tündénél, aki megtalálta a „miértjét”

Szankáné Tündi megható története

Szankáné Tündi, mint régi hálózati tag és mint újrakezdő beszélt arról, hogy került újra aktív hálózatépítő státuszba, miközben mindannyiónk szeméből a könny is kicsordult (persze az övéből is), annyira meghatódtunk a történetén.

Csak csajok

Sajbenné Ildi a havi győztes

Végül Andi köszöntötte a minősülteket a szponzorokkal együtt. A hálózatépítő verseny októberi nyertese Sajbenné Kocsondi Ildi hálózatvezető társam lett, aminek mindannyian szívből örültünk, hát még ő, aki nem tudta, hogy versenygyőztes lett. Volt is nagy öröm és meghatódás meg, könnyek. Szívből gratulálunk Neked, Ildi!

Köszönöm

Köszönöm a hálózatvezető társaimnak, szponzoromnak, Andinak, hogy részt vehettem ezen a Startképzésen, a sok ölelést, amit kaptam, a sok ölelést, amit adhattam, a szeretetteljes energiákat, a hitet, az erőt, a támogatást! Segíteni, együtt lenni nagyon jó dolog! Hálás vagyok Nektek! Köszönöm!

Egy kis motiváció

Talán befejezésként: Ha vársz, kérsz egy lehetőséget, és szembe jön veled, ne menj el mellette, tegyél érte, hogy a lehetőségből megvalósítás legyen. Álmodd meg, csináld meg! Az idő véges, nem mindegy hogy töltöd el, nem mindegy, hogy éled meg. Ha nem érzed jól magad a bőrödben, nem szereted a munkád, negatív légkörben élsz, merj változtatni, keresd a lehetőségeket!  A változás jó dolog!

Döntött, regisztrált és három nap múlva már a Startképzésen volt Maya

Ha inspirált vagy, haladsz az úton

Jolika és Helga: újként, pár nap alatt többszáz saját pont

Szabóné Ágika döntött: eladta a varrógépét és vett egy víztisztítót…

Ifjú titánok az üzletben

Magasabb karrierszintre minősültek

Farkas Ildikó új 5-ös munkatárs megtalálta a második kulcsemberét, Mayát

Mészárosné Marikának komoly céljai vannak – nemcsak a húszéveseké a világ…

Van olyan Harmat Csabánál, aki három napja regisztrált, de már neki is van beiratkozója…

Szabóné Ágika betartja a siker 8 pontját, ezrét is halad sikeresen

Ezeket olvastad már?