Kezdőoldal Ágak Ha igazán akarjuk, már ma minden megváltozhat – fergeteges Startképzés a Molnár-ágon

Ha igazán akarjuk, már ma minden megváltozhat – fergeteges Startképzés a Molnár-ágon

A Vituska házaspár ismét elvihette a hónap kupáját az ágban

Egyfajta „születésnap” is megadta a hangulatot a Molnár-ág utolsó őszi Startképzésének: a nap koordinátora, Sajbenné Kocsondi Ildikó 18 évvel ezelőtt azon a napon (november 5-én) vállalta fel a Biocomos életmódot, s azóta is töretlenül, hitelesen, teljes szívvel-lélekkel képviseli azt. Kozmáné Katika HV részletes beszámolójában az ág hírei mellett terméktapasztalatok is feltűnnek – több magvas gondolat kíséretében.

Az ágvezető páros az ifjú vendégelőadókkal

Ahol a fiatalság és a siker együtt jár
Vendégelőadóink, Simon Viktória és Kosiba Zsombor Arany Hálózatvezetők példát mutattak mindannyiunk számára alázatból, felelősségvállalásból, mindezt magas fokú szakmaisággal alátámasztva. Közös célt tűztek ki maguk elé – a szülői példát követve –, melyért kitartóan dolgoznak. Azt tanácsolták: találd meg a miértedet! A felelősség addig van rajtunk, amíg az információt át nem adtuk, ne döntsünk senki helyett! A Boltcsere Okosprogram hasznára, a költségeink csökkentésének lehetőségére gyakorlati példákon keresztül rendkívül szemléletesen hívták fel a figyelmünket. Ízelítőt kaphattunk az online munka határtalanságáról, hogyan tudunk nagy üzletet építeni segítségével.

Startolt a Molnár-ág

Fiatalos lendülettel Simon Viktória

Kosiba Zsombor a boltcserét okos programnak tartja

TOP 10+2 termék
Színes és gyakorlatias volt a terméktapasztalatos blokk, tíz kitűnő hálózatépítő észleleteivel.

 • Farkas Ildikó Arany HV a komplett, teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra egészségi-, és esztétikai előnyeiről, valamint a Slim 40 és a Slim Burn pozitív hatásairól, továbbá az életében bekövetkező óriási változásról számolt be hitelesen.
 • Nagy Szilvia HV a Grapefruitmag-kivonat áldásos hatásairól számolt be úgy a gyermekei, mint a kisunokája esetében, kisbabától-nagypapáig mindenkinek szeretettel ajánlva.
 • Imre Zsuzsanna HV az elengedés áldásos hatásait az Intestinal Cleansing program kapcsán – személyes példáján keresztül – roppant hitelesen közvetítette.
 • Olasz Ildikó HV az Immun Supreme (alga) komplex, áldásos hatásait mutatta be nagyfokú precizitással, sokakkal megkívántatva a terméket.
 • Faragó Ferenc HV a Kollagén ízületekre, emésztésre és egyebekre való rendkívül pozitív tapasztalatait osztotta meg velünk, „kézzel fogható”, személyes tapasztalatain keresztül.
 • Dankó János Arany HV a C-vitamin és a D-vitamin együttes hatásáról adott elő magas fokú szakmaisággal, mégis közérthetően.
 • Laskai Nóra HV a Krill olaj összetettségét, sokoldalú pozitív hatásait adta elő nagy felkészültséggel.
 • Kozmáné Gyovai Katalin HV (jómagam) a Q-vital egészségmegőrző fontos szerepére hívtam fel a hallgatóság figyelmét, saját tapasztalattal alátámasztva.
 • Fehér Hajnalka HV az Okos háztartás előnyeit foglalta össze, a vegyszermentes háztartás hiteles bemutatásával.
 • Tóth Gábor HV a Turbo Booster és az Ökomag áldásos hatásaira hívta fel a figyelmet, a háztartások kiadásainak további optimalizálására ötleteket adva.

Az üzleti hozzáállás, elismerések
Harmat Csaba Arany HV előadásában a lehetőségre hívta fel a figyelmet, melyet mindenki megkap az 1. csomagjával.  A „win-win” helyzet kiaknázásával több forrásból jöhet mindenki számára a jövedelem. Vezetőtársam a maga nyugodt hangvételű, magas színvonalú előadásával nemcsak az újak kedvét hozta meg, rávilágított a stratégiai építkezés előnyeire a „régi” munkatársak számára is.

Az előadás közben a szintlépések szemléltetéseként történt meg a 2., 3., 4., és az 5. szintű munkatársak elismerése.

Forró Hajnalka és Zoltán a 6. szintre minősült – a boltcsere-program tanításával, és a stratégiai építkezés segítségével jutottak a vezető szint kapujába.

A szintlépőknek ezúton is gratulálunk!

Jövőkép a következő 3 évre

 • Farkas Ildikó Arany Hálózatvezető csapata segítségével mindenki számára hitelesen bemutatta: „Ahol akarat van, vezet oda út is”! A használom-mutatom-tanítom hármasát működtetve szárnyal Ildikó, hiteles példát adva mindannyiunknak.
 • Harmat Csaba Arany Hálózatvezető a célok fontosságát emelte ki, „a tervezés meghozza a kívánt eredményt”. Megmutatta, hogyan hozzuk ki a legtöbbet a lehetőségekből.

Sikeres emberek sikeres szokásai
A nap eseményeire feltéve a koronát ágvezetőnk, Szélpál Andrea a maga kirobbanó, csupa tűz energiájával a „szerződéskötés” fontosságát kiemelve, a határidőhöz kötött célokra hívta fel a figyelmet.

Hónap HV-ja
A Hónap Hálózatvezetője díjat Vituska Albin és Vituska Nyeres Novák Beatrix nyerte 2700 pontérték fejlődéssel, nemzetközi csapatot építve. Az online munka, a csoportok segítették kiemelkedő munkájukat. Párokban gondolkodva végzik munkájukat, az új munkatársaknak 1. hónaptól jövedelmet mutatva.

Tik-tok és titkok

 • Haskó Harmat Anita HV kisfia mellől, otthonról dolgozva ér el látványos eredményeket. A Tik-tok videók sikeres alkalmazására tanítja munkatársait.
 • Zsóriné Bözse Ezüst HV munkatársakban gondolkodik a kezdetektől fogva, így ér el nemzetközi sikereket. Fő célja, hogy minden beiratkozó eljusson képzésre.

A nap tanulsága: ha igazán akarjuk, már ma minden megváltozhat! Éljük meg az élet minden pillanatát!

 

 

Ezeket olvastad már?