Kezdőoldal Ágak Újdonságokkal teli Startnap a Tóth-Wolford-ágon – ismét összegyűlt a nagy csapat júliusban!

Újdonságokkal teli Startnap a Tóth-Wolford-ágon – ismét összegyűlt a nagy csapat júliusban!

Vendégelőadók és szervezők

2022.július 9-én ismét csodás és egyben rendhagyó napra ébredtek a nagy csapat tagjai, ugyanis a Baranyi-Pivarcsi Team, a Tóth-Woford Live Team és a Szabó-Gyarmati Team közösen tartotta Startnapját. Mindenki izgatottan és boldogsággal a szívében érkezett a vecsési Hotel Stációba, ahol nagy örömmel és szeretettel fogadta rég nem látott kollegáit. Garamvölgyiné Nagy Veronika 4-es szintű új munkatársuk tollából és szavaival ismerhetjük meg ezt a csodálatos napot, akinek fiatal, pár hónapos munkatársként hatalmas megtiszteltetés volt az összefoglaló elkészítése.

A Biocom arany nézőpontból
Várszeginé Pálfy Marianna Arany Hálózatvezetőt érte a megtiszteltetés, hogy levezesse a napot. A technikai információk ismertetése után saját történetén keresztül ismerhettük meg őt, az életét, és, hogy mit kapott a Biocomtól. Élvezettel ittuk Marianna szavait.

Várszeginé Pálfy Marianna Arany Hálózatvezető volt a Startnap háziasszonya

Termékek, történetekkel
Az első blokk, az „Ép testben” előadója Dömölki Zsoltné Viki Ezüst Hálózatvezető volt, aki humorát megcsillogtatva mutatta be Nekünk a Biocom széles termékpalettáját, ahol mindenki megtalálja azt, amire szüksége van. Családi történetein keresztül betekintést nyerhettünk a vegyszermentes háztartástól kezdve a szúnyogoktól való védekezésen át a tiszta ivóvíz fogyasztásának fontosságáig.

Dömölki Zsoltné Viki Ezüst Hálózatvezető

Élmény és információ az egészségről egy előadásban
A nap kiemelkedő szakmai előadását mindenki nagy izgalommal várta. Dr. Volford Anita Adrienn természetgyógyász lebilincselő előadásában a test-lélek-szellem egészségének fontosságára világított rá. Ezen belül a fő téma az emésztőrendszer és annak működése volt. Átfogó képet kaptunk arról, hogy pontosan mi is történik az emésztés különböző szakaszaiban, sok hasznos információval és tanáccsal gazdagodtunk az esetlegesen felmerülő problémákról és azok megoldásairól. Személy szerint nagyon vártam, hogy Anita a színpadra lépjen. Ez idáig személyesen még nem volt szerencsém találkozni vele, csupán online Zoom keretein belül, de már akkor is hatalmas hatással volt rám, mint most a teljes közönségre. Fantasztikus élmény volt élőben hallgatni megnyugtató hangját és hatalmas tudását!

Dr. Volford Anita Adrienn természetgyógyász felejthetetlen előadása

Offline találkozások a szünetben
Ezután kis szünet következett, ahol mindenki felfrissülhetett, és beszélgethetett a rég nem látott, a társ hálózati ágakból érkező kollegákkal. Számomra sok arc ismeretlen volt, a csapat másik felével pedig a közös üzleti és terméktapasztalatos online Zoomokon már találkoztam. Jó érzéssel töltött el, hogy most ez személyesen is megtörténhetett.

Közös boltba járunk
Berkes Olivér slágerének utolsó dallamára mindenki visszaérkezett a helyére és kezdetét vette a következő etap. Pongrácz Melinda hálózatvezető vette át a mikrofont és az Ökonet és a Biocom webshopjaiba kalauzolt minket. Előadásából bizonyosságot nyert, hogy milyen hasznos a közös boltunk, hogy mennyi időt és energiát tudunk azzal megtakarítani, hogy nem kell több, külön boltba járni. Saját otthonunk kényelméből pár kattintással beszerezhetjük a szükséges dolgokat, és még házhoz is viszik.

Pongrácz Melinda hálózatvezető

Termékekről, lelkesen
Murányiné Kovács Nikoletta hálózatvezető következett a színpadon, mögötte pedig szép számmal gyülekeztek a vállalkozó szellemű kollegák, akik a saját, személyes terméktapasztalataikat osztották meg a hallgatósággal. Öröm volt hallgatni Niki lelkesedését, és sok hasznos tapasztalatot hallhattunk.

Murányiné Kovács Nikoletta hálózatvezető

Hogyan jön a pénz?
Nagy Nikoletta Hálózatvezető a jutalékalap, a szintlépések, a kedvezmények és a fejlődés világába kalauzolta a közönséget. Azok a munkatársak, akik hónapban 2-5. szintre minősültek, átvehették szponzoraiktól az elismerő okleveleiket.

Nagy Nikoletta Hálózatvezető

Ismét kaptunk egy kis időt szusszanásra, beszélgetésre, ismerkedésre. Éltünk is a lehetőséggel és újult erővel tértünk vissza.

Minden csak rajtunk múlik
Az igazi élet receptjét csodás emberektől tudhattuk meg. Tóth-Kovács Rozália fergeteges jókedve mindenki arcára mosolyt csalt. Saját történetén keresztül megmutatta, hogy minden csak rajtunk múlik és azon, hogy mennyire akarjuk.

Tóth-Kovács Rozália 5. szintű munkatárs

Karrier, nagycsaládosként
A Farkas-Schöffer Diána és Farkas Imre Ezüst Hálózatvezető páros pedig bebizonyította, hogy három kisgyermek mellett is meglehet valósítani az álmainkat, építhetjük az életünket, a sikeres karrierünket itt, a Biocomnál.

A Farkas-Schöffer Diána és Farkas Imre Ezüst Hálózatvezető páros

Új vezetők
Igazán felemelő pillanat volt, amikor Lovas Laura hálózatvezető színpadra szólította a hónapban 6-7. szintre minősült munkatársakat és szponzoraikat. Könnyes szemmel, őszinte szeretettel beszéltek a szponzorok a szponzoráltjaikról és adták át az elismerő oklevelet és virágot.

Lovas Laura hálózatvezető

Volt néhány olyan munkatárs, akik megtartották hálózatvezetői szintjüket, őket Biocom arany kitűzővel és ajándék wellness utalvánnyal díjazták.

Kitűzőben részesült:

  • Garasné Szalma Izabella (szponzor Császárné Dömötör Hajnalka)

Császárné Dömötör Hajnalka Hálózatvezető és Garasné Szalma Izabella hálózatvezető

  • Hoffmanné Klemm Szilvia (szponzor: Ács Veronika)

Ács Veronika és Hoffmanné Klemm Szilvia hálózatvezetők

  • Moncz Zsuzsanna ( szponzor: Pivarcsi Krisztina)

Pivarcsi Krisztina és Kelemen Krisztián Arany Hálózatvezetők, Moncz Zsuzsanna hálózatvezető

A nap utolsó előadó párosaként Botosné Gágyor Melinda és Botos Sándor Gyémánt Hálózatvezetők kapták kézbe a mikrofont.

Botosné Gágyor Melinda és Botos Sándor Gyémánt Hálózatvezető

Áloméletet élhetnek Melindáék
Vendégelőadóink kendőzetlen őszinteséggel beszéltek korábbi élethelyzetükről, nehézségeikről. Arról a nehéz életről, ahol minden áldott nap dolgozniuk kellett, plusz munkát vállaltak, majd a felszabadító, szabad életről, sikerről, melynek határa a csillagos ég. Kezdetben csak Melinda vágott bele az üzletbe a sikeres kúrája után, majd később Sándort is meggyőzte az, amit a saját szemével látott. Dinamikus munkájukkal, kitartásukkal mára már olyan életet élhetnek, amiről korábban maximum csak álmodhattak. Hatalmas motivációk és példaképek lehetnek bármelyikünknek. Nem felejtették el, honnan jöttek és bár hatalmas utat jártak be, fenomenális sikereket értek el az üzlet terén, mégis csupaszív emberek tudtak maradni. Köszönjük, hogy időt szakítottatok arra, hogy ezt a napot velünk töltsétek!

Fenomenális volt
Fenomenális napot tölthettünk el együtt. Sok hasznos információval és érzéssel a szívünkben és a lelkünkben térhettünk haza és vihettük a Biocom hírét, várva a következő alkalmat.

Ezeket olvastad már?