Kezdőoldal Ágak Szinte harapható a szeretet a Czentlaki-Zsizsi-ágban – a kozmetikus Witzing Tímea követte férjét, Zoltánt a Biocom vezetői útján

Szinte harapható a szeretet a Czentlaki-Zsizsi-ágban – a kozmetikus Witzing Tímea követte férjét, Zoltánt a Biocom vezetői útján

Egy hálózatvezető házaspár a Czentlaki-Zsizsi-ágról: Witzing Tímea és Zoltán

„Hálásak vagyunk a sorsnak, hogy a Czentlaki-Zsizsi-ágba sodort minket!” – ez a felütés sok mindent elmond a következő cikk tartalmáról. Előbbi többes számban, utóbbi egyes számban íródott, mert Witzing Tímeáról szól, de az ő története szorosan kötődik a férjééhez, nem csupán a magán-, hanem az üzleti életben is. Persze, nekik is kellett a sikerekért tenni, a sors, majd aztán a szponzorok, a felső vonal, a segítők) csak utat mutattak. Kellett hozzá egy sikeres Reg-Enor kúra, egy mindent megváltoztató képzés, sok érdeklődő – és egy döntés. A részletek Tímeától érkeznek.

A karácsonyi zárórendezvényen Czentlaki Zoltán ágvezető figyeli az éppen Társult Hálózatvezető szintre minősült Witzing Tímea szavait

A kép címe. 55 kiló mínusz!

A férjem 50 kilót fogyott a kúrával
Az én hálózatvezetővé válásom története 2017-ig nyúlik vissza. Ekkor, februárban csatlakozott férjem, Witzing Zoltán fogyás miatt a Biocom hálózatához. Ez neki könnyedén és fantasztikusan sikerült: 50 kg-tól szabadult meg 8 hónap alatt a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra eredményeként, miközben megnyerte segítője, a Sarkadi Éva hálózatvezetőnk által meghirdetett fogyiversenyt, mínusz 25 kilóval. És a lényeg: az „új” súlyát azóta is tartja!

Az a bizonyos kozmetikai est, Surányi Ági Arany HV-val, még az előző termékcsaláddal

Witzing Zoltán jó példaként a nemzetközi nagyrendezvény színpadán is megjelenhetett, már két évvel ezelőtt


Látványos változás, vonzással
Mindeközben a látványos változás miatt egyre többen kezdtek el az ő ajánlói kódjával a Biocomhoz regisztrálni. Ekkor még gőzünk sem volt róla, hogy ezért igen jó pénz is jár, sőt, én nagyon ellene is voltam, hogy mi ezzel akár csak egy kicsit is komolyabban foglalkozzunk. Nem úgy Zoli… A lelke mélyén ő már szeretett volna, de mint jó TÁRS, nem erőltette. Egyelőre…

A példamutatásért járt a kupa 2018-ban a Czentlaki-ágon


A jó példáért pénz is jár?
Aztán jött az ősz, mégis elintézte a másodállású vállalkozóit, és jött az első jutalék: majdnem 6.000 Ft – a szinte semmiért… Illetve persze, hogy segítettünk tanácsokkal a tőlünk kódot kérőknek, de ki nem szeret a jó élményeiről, tapasztalatairól beszélgetni? Tőlünk amúgy sem volt ez sosem idegen, szívesen beszélgettünk mindig…

Egy képzés hozta az áttörést
Majd jött a felkérés októberben „felső vonalunktól”, Surányi Ági Arany HV-tól a Jövőképzőre, hogy az akkoriban a Biocom által forgalmazott szépségápoló termékcsaládról segítsek egy előadást tartani, aminek legyek is részese. Ez persze, hogy a kozmetikus-lelkemet megsimogatta, és elfogadtam. Ez jelentette az áttörést! Ott, a képzésen én is átéltem, amiről Zoli már egy-két hónapja – mióta nélkülem járt a képzésekre… – mesélt, hogy harapni lehet a szeretetet! Hogy itt az ember feltöltődik, pozitív energiával és hatalmas motivációkkal megy haza.

Witzing Zoltán és Tímea egy budapesti, nemzetközi nagyrendezvény szünetében

Volt itt elismerés bőven az elmúlt időszakban – meg is dolgoztak érte

Egy ilyen nagy csapat részei, hálásak is érte. Ekkor már, 2019 elején, HV volt Zoltán.


Előnnyel indulunk…
Még aznap este leültünk, és eldöntöttük, hogy oké, belevágunk, hiszen nincs vesztenivalónk, sőt, mi inkább hatalmas előnnyel tudunk indulni Zoli nagyon látványos változása miatt.

Saját rendezvények
Már az elején önálló állapotfelméréseket tartottunk kéthetente. 2018. március 7-én saját Reg-Enor Estet szerveztünk Zoli szülőfalujában, Taksonyban, aminek nagy sikere volt!

A török verseny hozta el a kitűzőt
Kezdett növekedni, stabilizálódni a csoportunk, de az igazi áttörést a Czentlaki-ág 2018-as őszi, Törökországba meghirdetett utazási versenye jelentette. Ekkor a felső vonalunkkal szoros együttműködésben, heti, rendszeres stratégiaépítéssel megtanultunk szervezetten dolgozni, és teljesítettük is a verseny feltételeit, aminek Zoli hálózatvezető-kitűzője lett a legfőbb eredménye!

„Csatlakoztam” a férjemhez
Közben Édesanyám örökre itt hagyott minket, akinek az ápolása volt az én „főfoglalkozásom”, és áprilisig el kellett döntenünk, hogy velem hogyan legyen tovább. Igazán nem is volt kérdés, úgyhogy 2019. május 2-án „főállású” Biocomos lettem. Elkezdtük alattam is építeni a hálózatot, aminek az eredménye az lett, hogy novemberre sikerült először a 4.000 pontos hónap, és februárban én is átvehettem a HV-oklevelemet.

Gulyásné Kelemen Andrea HV-várományos
Közben az én nevem alatt is alakul egy fantasztikus hálózatvezető csapat, Gulyásné Kelemen Andrea vezetésével, és könnyen meglehet, hogy a karanténkorszak utáni első képzésen a férjem büszkén nekem tűzi fel a kitűzőt, én pedig Andikának.

Az a bizonyos szeretet-marketing
Csodálatos csapatunk van, Zoli alatt lévő tagjaink közt is több reménység van, hogy vezetővé váljanak, és alattam is. Hálásak vagyunk a sorsunknak, hogy itt vagyunk, és ide, a Czentlaki-Zsizsi-ágba sodort minket! Hogy ezt az itt tanult szeretet-marketinget tudjuk továbbadni a hozzánk hasonló, először egészségileg segítséget kérő, majd a kedvesen felkínált lehetőséget megragadó, és anyagi körülményeiken is változtatni akaró embereknek. Lehet, hogy így nem olyan dinamikus, gyors a fejlődés, viszont stabil alapot tudunk az üzletépítésben megteremteni ezáltal. A céljaink eléréséhez pedig erre van szükség, hogy a nem is olyan távoli jövőben Zolival mindketten 100%-os Biocom-üzletépítők tudjunk lenni!

A taksonyi Reg-Enor Esten, “hazai pályán”

Már az elején szerveztek Reg-Enor Estet

Ezeket olvastad már?