Kezdőoldal Ágak Somogyi Tibor 2020-ban kezdett, s máris az Év Hálózatvezetője lett a Molnár-ágban

Somogyi Tibor 2020-ban kezdett, s máris az Év Hálózatvezetője lett a Molnár-ágban

Somogyi Tibor úton a cél felé, jókedvvel

Somogyi Tibor egy kicsit kakukktojásként érkezett a Biocom üzleti életébe. Tóth Gabi hálózatvezető barátja jött oda hozzá élete első szegedi Kulcsember-képzésén és kérdezte meg, hogy egy ilyen sikeres ember, mint ő, hogy kerül ide, milyen indíttatása van, hogy egy olyan jövedelmező üzleti területet, mint a pénzügyi világ, 10 év sikere után háttérbe helyezzen a Biocom miatt… Ő erre azt válaszolta, nem biztos, hogy mindig a pénz a legfontosabb az életben! S hogy micsoda – s hogyan lett ebből mégis az üzlet? Néhány szóban így foglalja össze a Molnár-ág hálózatvezetője. Pontosabban: az Év Hálózatvezetője, aki Farkas Ildikó csapatában mára több, mint 14.000 pontos csapatot menedzsel, két HV-val a soraikban.

Hála az egészségért
Például az egyik ilyen fontos dolog az egészség! Ezt 40 éves koromra meg is tapasztaltam, ugyanis lett egy igen komoly egészségügyi problémám, amit a Biocomnak, az életmódváltásnak és egy csodálatos szőke hölgynek köszönhetően sikerült legyőznöm. Ezáltal elindult bennem valami, amit sokan úgy hívnak, hogy HÁLA.

Üzlet – az időért
Aztán jött ez a csodálatos szőke hölgy, Farkas Ildikó 2019. december 21-én, aki akkor tűpontosan eltalálta az én fogópontomat – nekem az idő volt, ami iszonyatosan hiányzott az életemből –, erre megoldást kínált, és elindultunk együtt ezen az úton.

Egy mórahalmi tréningen Farkas Ildikóval, a “Falkavezérrel”, egyben szponzorával

Pár hónap alatt vezetői szintre
3 nap alatt megcsináltuk az 5. szintet, utána január-február-márciusban a 6. szintet, és áprilisra HV lettem. Aztán csak CSINÁLTUK és CSINÁLTUK, és lett egy fantasztikus csapat mögöttem vagy mögöttünk, akikre nagyon, de nagyon büszke vagyok. Biztos vagyok abban, hogy együtt fel tudunk építeni egy igazi sikeres és boldog „Farkasfalkát”! Korábban is megtapasztaltam, nincs annál felemelőbb érzés, mint mások sikerén keresztül közelebb kerülni a saját boldogságomhoz!

Csak tavaly kezdte az üzletet, mégis az Év HV-ja lett a Molnár-ágon

A 3 fontos terület
Nemrég jutott eszembe egyik tréner barátom tanítása: „Ahhoz, hogy közelebb kerülj a boldogságodhoz 3 területet tarts fókuszban, 3 területen legyen célod: 1. Munka és a pénz, 2. Magánélet, 3. Egészség!”

A “Farkasfalka” tagjaként, egy elismeréssel

Új célok a Biocom révén
1 évvel ezelőtt az életem még úgy hozta, hogy csak a munka és a pénz volt a szemem előtt, a másik kettő háttérbe került, de a Biocomnak hála vissza tudtam hozni az életembe ezeket is. 2019. decemberében felállítottam az egészségügyi célomat, és 2020. decemberében lett egy nagyon komoly magánéleti célom is, amiért érdemes küzdeni és érdemes áldozatot is hoznom! Köszönöm Biocom, hogy mindezt pont nálad találtam meg!

Ágvezetői masszázs a tréningen: Szélpál Andrea is büszke csapata újabb vezetőjére

Kaptam egy új családot is
Ja, és ami még számomra is nagyon furcsa, hogy itt egy új második családra találtam. Lett egy másik apukám, anyukám, lettek tesóim, lett apósom, anyósom… mint egy komplett, igazi család. Olyan embereket ismertem meg és fogadtak a szívükbe, akikre nagyon sok területen felnézek, és tanulok tőlük még ennyi év után is!

Hónap HV-ja, Év HV-ja
Hálás vagyok a csapatomnak, mert iszonyatosan jó érzés, hogy 2020. áprilistól kétszer lettem a „Hónap Hálózatvezetője” és decemberben meglett veletek az „Év Hálózatvezetője” cím is! Még egyszer, tiszta szívvel köszönöm, és büszkeséggel tölt el a tudat, hogy itt lehetek! Jövő ilyenkorra már „bearanyozom” a napotokat!

Várlak 2021! Rock&Roll!

Itt a Hónap Hálózatvezetőjeként tart előadást egy szegedi képzésen

A vezetőképzés csapatának tagjaként, a Molnár-ágon

Nemes versengés volt a HV-k között 2020-ban, s friss indulóként ő vitte el a prímet

Somogyi Tibor útja és céljai egyértelműek

Ezeket olvastad már?