Kezdőoldal Ágak A bőség, a szeretet és az egymásra figyelés jegyében telt a Molnár-ág vezetőképzése, Bikácson

A bőség, a szeretet és az egymásra figyelés jegyében telt a Molnár-ág vezetőképzése, Bikácson

Beköltözött október első felében a bikácsi Zichy Park Hotelbe a jókedv, a szeretetenergia, a lendület – a Molnár-ág vezetőivel együtt! A csapat érintett tagjai ezúton is hálájukat és köszönetüket fejezik ki a cégnek, hogy évente kétszer biztosítja a HV-k számára ezt a képzést, ami továbblépést, szemléletmódváltást és a csapat még nagyobb összetartását eredményezi. Hangulatos beszámolójukat színes képek teszik teljessé.

Manózás a szeretet jegyében
A helyszín egy csodás birtok: erdővel, csónakázótóval, borozóval, a csend és a nyugalom szigete. Nos, 3 napra megtelt élettel, az tuti… A képzés a bőség, szeretet és az egymásra figyelés jegyében telt. Felelevenítettünk egy játékot, amit anno sok-sok évvel ezelőtt a kétnapos sziráki képzéseken ismertünk meg: manóztunk… Mindenki húzott egy nevet és a 2 nap alatt odafigyeléssel, szeretettel, meglepivel kedveskedett a Manócska. Óriási sikere volt… a tréning végén igyekeztünk kitalálni, hogy kinek ki volt a Manója!

Az új HV-k is tudnak adni a „régieknek”
Indításként az első 2 témában beszélgettünk a 7 új hálózatvezetővel… Igazi „Andi show” kerekedett belőle. A visszajelzések alapján nagyon tanulságos volt és sokat merítettek belőle a régebbi vezetők is.

Közös ötletelés
Majd ebéd után arról ötleteltünk, mi segít hozzá, hogy még eredményesebb, sikeresebb vezetővé váljunk? Az első napot egy „Tudni illik, hogy mi illik – előadóként” témával zártuk, amit Dankó János koordinált.

Csapatépítés
És indulhatott a csapatépítés egy nagy sétával az erdőben, majd volt, ki megpihent a wellnessben, volt ki baráti beszélgetésben egy finom kávé mellett a teraszon élvezte a gyönyörű őszi tájat. Az esti pedig a borozóban volt… ahol aktivitizés közben nem volt hiány vidámságban, kacagásban, táncban (köszönet Somogyi Tibi új HV barátunknak a remek hangulatért!).

Munkamódszerek
A második nap nagyon gyakorlatias munkamódszereket adott a résztvevők kezébe.

  1. Hogyan neveljünk Vezetőket?
  2. Hogyan dolgozzunk az online térben hatékonyan?
  3. Miért érdemes versenyszellemben gondolkodni?
  4. Hogyan építs hatékonyan mélységet úgy, hogy vezető nőjön ki belőle?

Ezekre a kérdésekre sokan megkapták a választ a 2. nap végére.

Ünnepeltek
És ismét jöhetett a lazulás, wellness, beszélgetések… Nagy izgalommal vártuk az estét, mivel egyik vezetőnknek, Albin feleségének, Bettikének aznap volt a 40.szülinapja! Meglepetéssel készültünk és a borozóban óriási szeretettel vártuk. Méltón megünnepeltük, s nemcsak őt, hanem Dankó János barátunkat is, aki másnap töltötte a 26. életévét! (Nagyjából…)

„Fantasztikus csapat, remek vezetőkkel”
Az ág vezetője, Szélpál Andrea így fogalmaz: „Csodás pillanatokat éltünk meg együtt, nehéz volt búcsúzni. Fantasztikus csapat, remek vezetőkkel! Hajrá Molnár-ág!”

 

 

Ezeket olvastad már?