Kezdőoldal Ágak Simándy Adél a Biocom tagja

Simándy Adél a Biocom tagja

Nemzetközivé váló üzletünket jól fémjelzik az ismert személyek, így Simándy Adél svéd-magyar énekesnőt örömmel köszöntjük a Biocom tagjai között – mondja Lőrincz János, a Panoráma Világklubbal kapcsolatot tartó Biocom hálózatigazgató, a Panoráma Világklub Üzleti Fórumának tagja, pszichológus, életmód tanácsadó.

De mit is tudhatunk Simándy Adélról?
Budapesten, 2012.február 3-án a Fészek Művészklubban, a Svéd csavar és Észak fényei c. sikeres dalesten így mutatkozott be:
„A dal, a zene szeretetét már kislány koromban magamba szívtam. A neves operaénekes, Simándy József unokahúga vagyok. Édesapám kiválóan hegedült, akivel Simándy József, a nagybácsi is gyakran énekelt. Csodálattal hallgattam őket. Már az elemiben felfigyeltek rám az első énekórán. Ének-versenyekre is küldtek.

Svédországba a szerelem hozott, itt mentem férjhez, két szép lánygyermeket nevelek. Már három évtizede Malmőben lakunk, ami közel van a kontinenshez, magyar hazámhoz.
A szépség szakmában dolgozom. Szívesen használom és ajánlom barátaimnak, a Sissy-klub tagjainak is (a klub alelnöke vagyok) a természetes alapanyagú, Magyarországról érkezett Biocom termékeket.

Március 7-én, egy klub-konferencián a Panoráma-, Pannónia- és Sissy-klub tagjainak előadást és bemutatót is tartottam frissítő és fogyasztó tea kóstolóval egybekötve (De-Carb), ezekről a természetes alapanyagú termékekről.

Svédország magyar klubjaiban gyakran fellépek. Énekelek egyházi énekeket, svéd népdalokat, kuplékat, amikkel sikerem volt a Fészek Dalesten, az I. és II. Magyar Világtalálkozón.
Énekelek magyar operetteket, magyar nótákat is. Mind a három Magyar Világtalálkozó Kívánság műsorában szerepeltem, illetve ez évben is fellépek a neves művészekkel: Leblanc Győző operaénekessel és Tóth Éva operettprimadonnával.

Ezúton hívom is a Biocom dal-és zene szerető tagjait.”

Ezeket olvastad már?