Kezdőoldal Ágak Az élő munkát nem lehet kihagyni – vezetőképzőzött Visegrádon a Lőrincz-ág

Az élő munkát nem lehet kihagyni – vezetőképzőzött Visegrádon a Lőrincz-ág

A szálloda és a társaság is tökéletes volt, mint az egész tréning. Pillanatkép egy kávészünetből, a kép jobb szélén a szerző, Nagyné Szögi Judit.

2018 márciusában a Lőrincz-ág is megtartotta az évi kétszeri vezetőképző egyikét. Pontosabban, az ágnak például a Ferenczy-ágon és Kosiba-ágon kívüli része – még így is oda kellett figyelni a létszám maximumára, hogy a tréning bensőséges hangulata is megmaradjon, s ne váljon „tömeges” képzéssé. A visegrádi Hotel Silvanus**** tökéletes helyszínválasztás volt – ezt már Nagyné Szögi Judit, a csapat dél-magyarországi vezetője írta beszámolójában. S még egyebeket is, amiért érdemes elmenni a következőre. Mint tudjuk: a cégvezetés jóvoltából ingyen van, „csak” HV-vá kell válni hozzá…

A Gyémánt ágvezető, Lőrincz János néhány vezetője társaságában

Visszatérek
Számomra nagyon kielégítő volt a Hotel Silvanus szálloda minősége, a vendéglátók meleg szeretete és nem utolsó sorban a házias ízek az étteremben. Ez volt az eddigi legjobb ilyen, „tréninges” szálloda, na és a panoráma, a csodálatos kilátással… A családommal is vissza térünk ide máskor is.

Segítő szakma
Nagyon tanulságos volt minden vezető pár mondatos bemutatkozása, mindenki más egyéniség, mégis sokszor magamra ismertem. Ez egy segítő szakma, ami pozitívan hat vissza rám. Minél több ember életére vagyok pozitív hatással, annál jobban érzem magam!

Tonk Emil hasznos és kellemes tanításai
Nagy tisztelője vagyok Tonk Emilnek, aki a kedvünkért három órás előadást tartott.  Természetesen a vicces bemondásai színesítették a mondandóját és így még jobban megmaradt az emlékezetemben. Köszönjük a sok tanítást Neked Tonk Emil!

Előadásában a következőkről beszélt:

 • Mennyire fontos a bizalmi híd kiépítése az emberek között?
 • Milyen a jó vezető? (Aki mindig megoldásokban gondolkodik…)
 • Konfliktuskezelés.
 • Az elismerés varázsereje.
 • Vezetői példamutatás.
 • Munkatársak tisztelete.
 • Időgazdálkodás.

Lőrincz János: A vezetői szinttől kezdődnek az igazán szép jövedelmek
A második nap Lőrincz János arról is beszélt, milyen lehetőségek vannak a Biocom hálózatban és részletezte a marketing tervet. Aprólékosan, lépéről-lépésre fölvázolta, hogy igazán a hálózatvezetői szint után vannak a jó kereseti lehetőségek. Minél több embernek mutatjuk meg a Biocom életmódot, annál nagyobb fizetésre számíthatunk!

Tanulságaim
Tanulságok számomra, amiket levontam a két nap során:

 • Az üzlet jó működéséhez kell: elkötelezettség, kitartás, türelem.
 • Bennem egy gátat oldott fel a tréning, s rájöttem, további fejlődésem érdekében sokat kell olvasnom és minél több képzésen részt venni.
 • Munkatársakat szponzorálni csak úgy tudok, ha tanulok, és a tudást továbbadom.
 • Értéket közvetítünk!
 • Az élő munkát nem lehet kihagyni!

Közös élmények
Nagyon fontos és tanulságos, mikor este összeülünk, wellnessezünk és tapasztalatot cserélünk más vezetőkkel is. Gyorsan elrepült a három nap. Jól éreztem magam!

Továbbadom a tudást
Nagyon köszönöm a cégvezetőknek, a szervezőknek, Lőrincz Jánosnak és Marikának, akik végigkoordinálták a felejthetetlen három napot. Személyiségfejlődésem által Délvidékre, Mórahalomra is elhozhattam a tudás legjavát. További sikereket kívánok mindenkinek!

 

 

 

Ezeket olvastad már?