Kezdőoldal Ágak Parádsasvári kastélyvarázs: újra a Mátrában tréningezett a Lőrincz-ág HV csapata

Parádsasvári kastélyvarázs: újra a Mátrában tréningezett a Lőrincz-ág HV csapata

A csapat

Az, hogy a Kastélyhotel Sasvárnak különleges a miliője, közmondásos. Nem véletlen, hogy a Biocom első Gyémánt Hálózatigazgató párosa, Lőrincz János és Marika rendszeresen választja tréningjei helyszínéül. Már eleve a környezet üzemi hőfokra emeli a rezgésszintet… Amihez persze szeptember 11. és 13. között is bőven hozzátettek az előadások. Pribelszki Marcsi, a nagy ágakon kívüli HV-csapat képzéseinek krónikása egyik ámulatból esett a másikba – társaival együtt.

A Parádsasvári Hotel Resort

A kastély távolból

A hangulat

Varázslatos külső
Amikor megpillantottam a Parádsasvári Kastélyhotel szállodát, elvarázsolt az elém táruló látvány. Ebben a csodálatos mátrai kastélyszállodában volt a vezetőképzésünk. Vasárnap a kora délutáni órákban érkeztünk meg, mindenki örült a másiknak, hogy végre személyesen is találkozhatunk az online kapcsolattartás után.

Lőrincz János és a Turbo Booster

Költségmegtakarítás Biocom termékekkel
Hétfőn reggel megkezdődött a vezetőképző. Lőrincz János nyitotta a képzést és ismertette programot. Mesélt a régi időkről, egy fantasztikus termékbemutatót tartott a Turbo Boosterről és megmutatta, hogyan lehet vele költségeket megtakarítani. Bánfi Zoltán is csatlakozott Jánoshoz, aki a rezsicsökkentés témájában tartott érdekfeszítő előadást.

Kosiba Zsombor és Simon Viktória fergeteges előadása

Fiatalos lendülettel
Az első nap a fiataloké volt. Először Kovács Artúr adott elő lendületes prezentációt arról, hogy az idei év februárjában meghozta a döntését, hogy hálózatot épít, s most már 5-ös szinten van, és töretlenül halad előre a megvalósítás útján. Utána Kosiba Zsombor és Simon Viktória következett. Zsombi beleszületett a Biocomba, hiszen 3 éves volt, amikor a szülei ökonetezni kezdtek, és egész eddigi életét végigkísérte a cég. Ennek ellenére mégis párja, Simon Viktória, egy dunaújvárosi lány motiválta őt a közös üzletépítésre. Haladnak előre, és a 21. század összes technikai vívmányát felhasználva törik az utat a korosztályuk előtt. A prezentációjuk nagyon ütős volt, sok fordulattal! Nekem személy szerint ők adták a legnagyobb tanítást.

Kovács Artúr prezentál

Imre Réka és csapata Kosiba Zsomborral és Simon Viktóriával

Hogyan adózzunk?
Ezután Dobronyi Ágnes vezetett be bennünket az adózás rejtelmeibe. Nagyon hasznos volt az előadása mindannyiunknak, hiszen az újfajta adózásban sokan érintettek vagyunk.

Dobronyi Ágnes és az adózás rejtelmei

Csapatépítő lazítás
Az első nap után este wellnesszel zártunk, ott is együtt volt a csapat, voltak, akik a bowlingpályán is megmutatták, mit tudnak. Jól sikerültek az esti programok is.

Hengerné Márti és csapata

Egy vidám vacsorázó társaság Henger Mártiéktól

Munkamódszerek, motivációk
Kedden reggel Lakatos András nyitotta a napot az ő munkamódszeréről, és az online hálózatépítésről beszélt. Meglepetésvendégünk Dobrocsi Edit volt, aki eddig háromszor nyerte meg egy hónapra a Biocomos Mercedest, elmondta, hogy őt mi motiválta és hogyan jutott el idáig. Sokunk számára példaértékű volt szerénysége, kedvessége és kitartó munkája.

Lakatos András és az online munka

Hogyan lettünk gyémántok?
Tóth Lali és Tóth-Wolford Erika voltak a második nap „sztárvendégei”. Az 5 év alatt Gyémánt Hálózatigazgatókká vált házaspár elmesélte, milyen munkamódszereket alkalmaznak a saját vonalaikon. Erika fantasztikus gyakorlati tanácsokat adott, és az egész egy interaktív előadássá vált.

Lőrincz Marika és az angyalkák rejtelmei

Angyalkázás
Nekem különösen tetszett Lőrincz Marika – számomra új – ötlete, az angyalka játék. Mindenki húzott egy borítékot egy névvel. A borítékban lévő emberrel 2 napig kis odafigyeléssel, apróságokkal, nemes gesztusokkal éreztetnünk kellett, hogy fontos nekünk. Ezt a kedves embert a rendezvény végén egy üzleti könyvvel ajándékozta meg az angyalkája.

Elismerések

Testi-lelki feltöltődés
Köszönjük a Lőrincz családnak is, hogy megszervezték ezt a kétnapos képzést, végtelenül hálásak vagyunk, hogy ott lehettünk ebben a csodálatos kastélyszállóban, ahonnan mindenki testi-lelki feltöltődéssel, új ismeretekkel térhetett haza.

Kulacs-Lőczi Annamária és csapata

Dobrocsi Edit, a háromszoros Mercedes-nyerő

Tóth-Wolford Erika és a gyakorlati tapasztalatok

Tóth Lali és a dimenzióváltás

Imre Réka kérdez

A Bress csapat

Bánfi Zoltán és a rezsicsökkentés

Bress Bea és Roska Éva a Tóth-Wolford házaspárral

Ezeket olvastad már?