Kezdőoldal Ágak Online ismerkedésből HV-szint: összesen 75 kilót fogyva lett Pék József és Szilvi hálózatvezető a Bőke-ágon

Online ismerkedésből HV-szint: összesen 75 kilót fogyva lett Pék József és Szilvi hálózatvezető a Bőke-ágon

A Pék házaspár (akik összesen 75 kilót fogytak a teljes életmódváltás hatására…), fiukkal, Mátéval

Ha valaki azt mondja, hogy neki nincs ideje, akkor az Pék József: heti 5-6 napon át 14 órákat dolgozott szakácsként. S ha valaki azt mondja, nem találkozik emberekkel, akkor az szintén ő, hiszen a lakhely és munkahely között mozgott csak, a fogyását követően már kerékpárral. Amikor az emberek elérhetőek lennének, ő akkor dolgozik, de mindig megtalálja a lehetőséget mások segítésére, ez hozta meg számára az eredményt. Mármint a hálózatvezetői szintet, melynek elérésében vastagon benne van a fentebb már említett fogyás, egy fontos vecsési képzés, de mindenekelőtt a sorszerű találkozás a szponzorokkal. Ma már tény: Pék József és felesége, Pékné Kis Szilvia Tóth Magdi Arany HV és Megyeri Zoltán csapatát gazdagítják. S mielőtt a felső vezetők jellemeznék a házaspárt, József elmeséli, hogyan veszítettek el ketten 75 kilót, s nyertek meg maguknak egy új életet…

Tanulás nélkül nincs fejlődés! Egy gólyavári Startképzésen Józsi és Szilvi.


A koplalás sosem vezetett eredményre
Hogyan is kezdődött? 2019 január 1-én a feleségem, Szilvi, szokásos újévi fogadalmával elkezdte a fogyókúrát, ami maximum pár hétig szokott tartani, mert csak koplalni szokott. Ez alkalommal azonban azt vettem észre rajta, hogy jóval kitartóbb és eredményesebb, mint előtte. Nem akartam lemaradni én sem, így csatlakoztam hozzá. Döntésemben megerősített az is, hogy 228/134-es vérnyomást mértem, a sok éve tartó túlsúlyomtól és gombásodásomtól pedig nem tudtam megszabadulni.

Rokonszenves étrend
Kerestem módszereket az interneten, amiket meg tudunk valósítani, hiszen az időszakos koplalás hosszútávon nem bizonyult eredményesnek. Így találkoztam Tóth Magdival az interneten. A regenoros étrend sokkal szimpatikusabb volt a saláta+natúr csirkemell opciónál, bele is vágtunk a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrába. Száz százalékos termékhasználók lettünk, a víztisztító berendezést is hamar beszereltük.

A 2020-as, vecsési képzésen vezető munkatársával, Csizmadia Józsefné Anikóval

Az érdeklődések hatására belevágtunk az üzletbe
A sok változtatás hatására (kiemelt figyelemmel az étrendre) a feleségem 51 kilogrammot fogyott egy év alatt, én pedig 24-et. A súlyvesztés eredményeként megszűnt rengeteg problémám és a piruláim száma is minimálisra csökkent. Mivel a termékek jól működtek számunkra, a környezetünk is érdeklődött a módszer után, így belevágtunk az üzletbe is. Tóth Magdi Arany HV és Megyeri Zoltán HV szponzorom mindenben segítenek a mai napig, ezért nagyon hálásak vagyunk nekik.

Áttörés Vecsésen
Lassacskán haladtunk, kedvünkre vált, hogy egyre több embernek segíthettünk, a webáruházakban olcsóbban vásárolhattunk és némi jutalékunk is lett. Az áttörést a 2020-as januári vecsési képzés jelentette. Rövid időn belül hálózatvezetők lettünk, egyre többen követtek minket az üzletben és arányosan növekedett a jutalékunk is, ami 2020 májusa óta havonta már jóval meghaladja a feleségem bölcsődei fizetését.

Képzés, folyamatosan
Folyamatosan képzem magam. Ha a lehetőség engedi, személyesen, ha viszont nem, akkor online képzéseken veszek részt, hogy még hatékonyabban tudjak segíteni a kúrázóimnak és munkatársaimnak.

2021 januárban a Bőke-ág legdinamikusabb hálózatépítői lettünk. Áprilisban meglett az első hálózatvezetőnk: Csizmadia Józsefné Anikó, akinek a munkájára, kitartására, szorgalmára és személyiségfejlődésére is nagyon büszkék vagyunk.

Pék József 2021 januári teljesítményének elismerése volt a Bőke-ág vándorkupája, mely a legdinamikusabb hálózatépítőnek jár

Ez a felvétel még a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra előtti állapotot rögzíti…


Vágj bele!
Célom, hogy minél több embernek segíthessek, miközben az egészségünket megőrizzük, illetve, hogy szakács munkámat le tudjam cserélni a Biocom érdekében. Mindenkinek azt üzenem, hogy vágjon bele a kúrába az egészsége és a testsúlya rendbetétele és megőrzése érdekében. Vágjon bele az üzletbe is, hiszen itt hosszútávon nem csak jövedelmre, hanem minőségi szabadidőre is szert tehet, megfelelő munka mellett.

TÓTH MAGDI Arany HV és MEGYERI ZOLTÁN HV szponzori gondolatai PÉK JÓZSEFRŐL: Minden lehetőséget megragad
„József az az ember, aki teljesen önállóan dolgozik, miközben nagyon nagy terméktapasztalattal rendelkezik. Hihetetlen átalakuláson ment keresztül külsőleg és a személyiségét tekintve egyaránt. Mint a szivacs, úgy szívja magába a tudást! Minden lehetőséget megragad, hogy tanuljon, munka közben fülhallgatóval hallgatja a hanganyagokat. Maximálisan kihasználja az idejét az üzletépítésre. Példaértékű, alázatos, következetes, minden helyzetben lehet rá számítani. Mindenek fölé helyezi a Biocomot. Nagyon büszkék vagyunk rájuk (Szilviára és Józsefre) és hálásak, hogy a csapatunkat ékesítik!”

 

Ezeket olvastad már?