Kezdőoldal Ágak Nyugdíjasként találta meg az útját a Biocomban Lipták Györgyné Edit, ahol sodródás helyett tervez és álmodik a Czentlaki-Zsizsi-ágon

Nyugdíjasként találta meg az útját a Biocomban Lipták Györgyné Edit, ahol sodródás helyett tervez és álmodik a Czentlaki-Zsizsi-ágon


Színes pillanatkép, útban hazafelé egy vezetőképzőről. A kép bal szélén Liptákné Edit.

A szeretetteljes légkör gyógyír a lélek számára a Czentlaki-Zsizsi-ágban. Talán ez az egyik kulcsmondata a nyugdíjas, de nagyon is aktív Lipták Györgyné Rákóczi Edit beszámolójának, aki párjával Békéscsabán él. De csak az egyik! Az eddigi Biocomos történetének elmesélése során ugyanis rengeteg szívmelengető sort fogalmazott meg, többek között azt, hogy most találta meg az útját, és hogy végre nemcsak sodródik, hanem vannak olyan „igazi” álmai, egy nagybetűs csapat részeként… Mintapélda azok számára, akik valamiért nem találják a helyüket, netán kicsit elutasítóak is. Akkor is, ha az idősebb, akkor is, ha a fiatalabb korosztályhoz tartoznak. Persze, a sikertörténethez nagyon kellettek az empatikus szponzorok és egy nagyrendezvény is. A Czentlaki-Zsizsi-ág fiatalos hálózatvezetőjének története „kötelező” olvasmány!

Liptákné Edit szponzorával, Krajcsó Erikával (jobbról), Sümegen

Edit még a Reg-Enor kúra előtt

Egy budapesti képzésen, Krizsán Lackóékkal


Harmadikra sikerült
2017 március elején Krajcsó Erika meghívott magukhoz egy kis beszélgetésre. Akkor már pár hónapja a nyugdíjas voltam, s talán nem meglepő, hogy közbejött valami és lemondtam a találkozót. (A nyugdíjasoknak mindig közbe jön valami, soha nem érnek rá…) Még kétszer beszéltünk meg időpontot, és májusban végre sikerült elmennem hozzájuk.

Nem beszerveztek, hanem bemutattak valamit
A találkozón ott volt Krizsán Laci és párja, Lenus (Arany Hálózatvezetők) is. Lackót pici gyermek kora óta ismerem, nagyon megörültünk egymásnak. Nagyon jó hangulatban folyt a beszélgetés, meglepődtem azon, hogy nem akartak nekem eladni semmit. Nem akartak sehová beszervezni. Viszont bemutatták ezt az életmódprogramot, ami nagyon szimpatikus volt.

Először csak a termékek
Elmondták az üzleti lehetőséget is, ami elől teljesen elzárkóztam. Pedig nem volt idegen számomra az MLM rendszer. Régebben volt alkalmam közelről megismerni… Abban maradtunk, hogy nyitunk nekem egy kedvezményes fiókot, mert nagyon megtetszettek a termékek. Csupán olcsóbban szerettem volna vásárolni.

Megfordította az életem az ajándékjegyes nagyrendezvény
Májusban regisztráltam, augusztusban már hármas szinten voltam. Ezt nem volt nehéz elérni, mert akkorra már elég sokan használták a termékeket általam. A szeptemberi Nemzetközi Nagyrendezvényre ajándékba kaptam egy meghívót Erikától. Akkor még nem sejtettem, hogy fenekestől fel fog fordulni az életem. Annyira nagy hatással volt rám az a nap, hogy eldöntöttem, dolgozni fogok ebben az üzletben!

A szponzorával és a meghívott vendég Vass-házaspárral egy Czentlaki-Jövőképzőn

Láthatóan feltöltődött a csapat a vezetőképzőn


100%-os termékhasználat
Még abban a hónapban Erika ajánlására elmentem az első állapotfelmérésemre Jámbor Gáborhoz, és elkezdtem a Reg-Enor kúrát. Hiteles akartam lenni, ezért lecseréltem a háztartásomban használt tisztító- és mosószereket a Biocomos, vegyszermentes termékekre. 100% -os termékhasználó lettem, nagyon sok tapasztalatot szereztem ezáltal.

Ment a munka, jött az információ
Igyekeztem minden képzésen ott lenni. Rengeteg információt kaptam a termékekről, és az üzleti lehetőségről egyaránt. Házi infókat, 1/1 beszélgetéseket, termékbemutatókat csináltunk.

Lakóhelyemen Reg-Enor klubbot indítottam Erika segítségével. Minden Reg-Enor esten ott voltam, néha 10-12 érdeklődővel. Sok regisztráció lett ezekből. Szépen kezdett növekedni a csoportom.

Itt a szponzorát, Erikát ünneplik, a kép jobb szélén az ágvezető Tóth Zsizsivel


Példaképek
Nagyon sok segítséget kaptam és kapok a mai napig is Erikától és Lackóéktól, amiért nagyon hálás vagyok nekik. Igazi példaképek számomra! Másolhatóak, követhetőek.

A 2019-es Zsizsi-Majálison,a csapat részeként


A képzések fontossága
Most, a kialakult vírushelyzet miatt online dolgozunk és webinárokon tanulunk. Start- és Jövőképzés is az interneten van. Ágvezetőink, Czentlaki Zoltán és Czentlaki Bea, valamint Tóth Zsizsi mindent megtesznek, hogy nagyon színvonalas programokat prezentáljanak nekünk. Igazi vezetők, nagyon szerethetőek! Azért a személyes találkozók már nagyon hiányzanak… Nagyon jó érzés amikor a csapat együtt van, örülünk egymásnak, egymás sikereinek, érezni a levegőben a szeretetet.

Gyógyír a léleknek
A sümegi háromnapos találkozók felejthetetlenek. Napközben intenzív tanulás, este lazulás. Rengeteg energiát adnak, feltöltik az embert. Ilyen szeretetteljes légkör gyógyír a lélek számára.

Személyiségfejlődés
Elengedhetetlen az önképzés és a könyvek, CD-k használata, amik által fejlődik a személyiségünk. A húsz évvel ez előtti énem köszönőviszonyban sincs azzal, akivé váltam… Sokszor elgondolkodom azon, mennyire megváltozott az életem, amióta csinálom ezt az üzletet. Nagyon sok embert megismertem, sokaknak tudtam segíteni, megváltozott az életük. Hálásak nekem, én pedig nekik, mert nélkülük én is kevesebb lennék.

A CSAPAT
És A CSAPAT! Azt gondolom, nem sok munkahely van, ahol a munkatársak ennyire segítik egymás, odafigyelnek egymásra. Barátságok alakultak ki a magánéletben is. Erikával napi szinten kapcsolatban vagyunk, ötletelünk, tervezünk, hóindítókat csinálunk. (A Biocom előtt soha nem terveztem, csak sodródtam.) Ma már vannak céljaim, olyan igaziak… Álmaim, amibe „belelibázok”, hogy Zsizsikét idézzem.

Köszönet Magdikának is
Nagy öröm számomra, hogy a szeretteim mellettem vannak és segítenek mindenben.

Természetesen ők is benne vannak a struktúrámban. Nagyon köszönöm a munkatársamnak, Szántó Magdikának a munkáját. A kis csapatomnak, a törzsvásárlóimnak a segítségét, ők is hozzájárultak ahhoz, hogy elérjem ezt a szintet.

Kitartóan, alázattal, szeretettel
Azt gondolom, azzal, hogy elértem a hálózatvezető szintet, még nincs vége a történetnek… Hiszen nagyon sok ember szeretne változtatni az egészségén, az életén. Ma már nagyon sok esetben az ismerőseim keresnek meg engem, ugyanis látják, hogy kitartóan, alázattal, szeretettel segítek mindenkinek. Azt érzem, hogy most az utamon vagyok, azon az úton, amiért megszülettem. Igaz, nem adták ingyen ezt sem, göröngyös az út, de rajta vagyok és megyek tovább rendületlenül.

Egy útmutató gondolat
Van egy kedves idézetem, ami szerint próbálok élni. Sok nehéz helyzetből talpra állított már ez a fajta gondolkodás. „Korunk legnagyobb felfedezése, hogy saját hozzá állásunkról, bármilyen körülmények között mi dönthetünk.”
(William James)

Ez volt a Biocomos életem eddigi története… Folyt köv…

Ezeket olvastad már?