Kezdőoldal Ágak A világ megérett a Biocomra! – állítja Illés Csilla, a Czentlaki-Zsizsi-ág hálózatvezetője

A világ megérett a Biocomra! – állítja Illés Csilla, a Czentlaki-Zsizsi-ág hálózatvezetője

A teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra nem csupán az üzletépítésben segítette…

 

Pillanatkép a céges nyereményautó előtt. A Mercedes nem csak díszlet, hanem a kimagasló havi teljesítmény elismerése is egyben.

Még most is csak ízlelgeti a szót és a tényt (mely szerint ő most már hálózatvezető) Illés Csilla, olyan friss az élmény számára. S hogyan lett belőle fél év alatt HV? Arra is választ kapunk a rövid élménybeszámolóból, melynek az egyik kulcsa egy szponzori telefonhívás volt. Az üzenet mindenkinek szól: ha új üzlettársat keresel, lehet, hogy elég csak körülnézned a struktúrádban, ahol „látszólag” csak termékfogyasztók vannak…

Ki szeretne dolgozni?
Tavaly nyáron a szponzorom, Szilágyi Márti megkérdezte, tudok-e olyan embert, embereket a struktúrámban, akik szeretnének dolgozni is, nem csak terméktapasztalatokat gyűjteni. Akkor erre nem tudtam őszintén igennel felelni, mivel fogalmam sem volt róla, hogy lehet-e ilyen közöttük… Akiket beregisztráltam a rendszerbe, saját elmondásuk szerint kizárólag a termékek miatt csatlakoztak, semmi más nem érdekelte őket.

Az egyik nagy ikonnal, Szabó Sigfriddel, a Reg-Enor megalkotójával

Egy frappáns kérdés a jövőről
Akkor még tapasztalatlan voltam és nem tudtam, hogy milyen frappáns kérdésekkel lehetne a nyulat kiugrasztani a bokorból, mára már ezen a téren is sokat fejlődtem! Márti viszont pontosan tudta, miért kérdezi, meg is mondta, hogy ha én nem, akkor ő bizony szeretné felhívni ezeket a „csajokat”, mert tudni szeretné, mi a tervük a jövőben. Nem tiltakoztam, mondván, nálam mindenképpen tapasztaltabb ezen a területen, nézzük, mi lesz belőle?

A Reg-Enor sokat segített az ő karrierjében is, amihez persze elengedhetetlenek a rendezvények

Ilyen segítőkkel-segítségekkel könnyű…

Nem kérdés: egy jókedvű csapat tagja lett

 

Illés Csilla szponzorával, Szilágyi Mártival

Eredmény: vezetői szintek, kulcsemberek!
Nos, azt kell mondanom, az lett, hogy HV lettem. De a legjobb hír az, hogy nem csak én, hanem alattam is van már egy HV, Varga Orsi személyében! Sőt, az ő csapatában is – és az azóta tovább fejlődött struktúrámban másutt is – vannak dolgozni akaró kulcsemberek.

Még csak most kezdődik…
Ha valaki azt gondolja, hogy milyen szép sikertörténet ez, annak csak annyit szeretnék mondani, hogy szinte alig indult el ez a story! Biztos vagyok benne, hogy pusztán csak az út elején járunk és robogunk tovább, ki-ki a maga által elképzelt magasságok felé.

A saját tempómban
Ha azt kérdezik tőlem, én merre tartok, arra az a válaszom, hogy nagyon magasra, de nem lélekszakadva, csak dolgos tempóban. Bízom benne, hogy az üzleti tervem az elképzeléseim szerint (de az sem baj, ha azt túlszárnyalva) fog megvalósulni, de a reális közeli célom, hogy Ezüst HV leszek júniusban, és ha megtalálom a következő kulcsembereket, akkor a kicsit távolabbi, mondjuk 1 éves cél az Arany HV szint elérése.

Segítő szeretetmarketing
Fontos még megemlítenem, hogy a Czentlaki-Zsizsi-ágon belül uralkodó családias hangulat milyen nagy szerepet játszik abban, hogy az adott rendezvényen nem csak én, de az általam szponzoráltak is biztonságban és jó kezekben érzik magukat, és ez a „szeretetmarketing” (ahogy Zsizsi mondani szokta) köszönhető Zolinak és Beának is.

A jelmondatom
Büszke vagyok a mára már szállóigévé vált mondatomra: A VILÁG MEGÉRETT A BIOCOMRA! Ezt már a felső vonalam (Tóth Zsizsi és Jámbor Gábor) is emlegeti és többször elhangzott már különböző rendezvényeken…

Fokozódó tendencia
A fiatalabb generációk egyre ökotudatosabbak és ez a tendencia fokozódni fog, az emberek egyre nagyobb súlyt fektetnek majd a vegyszermentes és egészségmegőrző termékekre. Ezért okkal feltételezhetjük, hogy a Biocomnak nagy szerepe lesz abban, hogy egyre többen megismerjék és használják az általunk forgalmazott embert és környezetet kímélő víztisztítót, táplálék-kiegészítőket és tisztítószereket.

 

Ezeket olvastad már?