Kezdőoldal Ágak Kilenc hónap alatt lett Ezüst HV Kiricsi Istvánné Ildikó a Czentlaki-ágon

Kilenc hónap alatt lett Ezüst HV Kiricsi Istvánné Ildikó a Czentlaki-ágon

Az ágvezetőekkel, egyben felső vezetőkkel kiegészült Ildikó-féle csapat. Balról: Czentlaki Zoltán, Szaniszló-Tóth Anett, Kiricsi Istvánné, Kovács Alexandra, Czentlaki Beatrix.


Kiricsi Istvánné 2016. októberében csatlakozott a Biocom hálózathoz, egészségügyi problémáira keresett alternatív megoldást – mint arról írtunk tavaly ősszel, mikor hálózatvezetővé vált. Elkezdte a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrát, s egyre jobban érezte magát. Mivel a változás hamarosan láthatóvá is vált, többen kérdezték tőle, mit, hogyan csinált, ezért 2017. áprilisában üzletileg is csatlakozott. A dátumok közt jól látható az ugrás, mivel „csak” 2021-ben lett HV, igaz, azóta idén már a céges-matricás-versenyes autóba is beülhetett egy hónapra teljesítménye országos elismeréseként. A lényeg azonban – amint az a címből is sejthető –, hogy amikor Ildikó elkezdte komolyan venni az üzletépítést, hamar jött a siker. Hogyan? A Czentlaki-ág Ezüst Hálózatvezetője részletesen megosztja!

Kovács Alexandra vezetővé válása (jobbról a második) fontos mérföldkő volt

Megragadtam, de nem álltam le
Viszonylag elég hamar el is jutottam az 5-ös szintre, ott azonban megragadtam. Ez alatt az idő alatt háziinfóztam, kóstolókat szerveztem a vitaminokkal, azonban az elmozdulásra várnom kellett.

Az ezüst csapat, a szintén hálózatvezetővé vált Szaniszló-Tóth Anettel (balról)


Online munkamódszerek és csapatszellem = siker!
2021 nyarán üzlettársat találtam Szaniszló-Tóth Anett személyében. A Covid időszakban online módszereket kezdtünk alkalmazni, ami számomra meghozta az áttörést. Felső vezetőim, ágvezetőim Czentlaki Zoltán és Beatrix egy új munkamódszert adtak át nekünk, így Anettel együtt csoportokat hoztunk létre, melyeket folyamatosan bővítettünk. Csapatszellemben dolgoztunk, így 2021 októberében hálózatvezető lettem, és oklevelemet átvehettem szponzoraimtól, Beától, és Zolitól.

Kovács Alexandra és a több lábon állás taktikája
Még ebben a hónapban fodrászomat, Kovács Alexandrát egy szépségestre hívtam el Hévízre. Itt Szandrát megragadta a több lábon állás lehetősége. Decemberben vele is elkezdtük a közös munkát. Alexandra nagyon rövid időn belül ráérzett a Biocomos szemléletre, és szívvel-lélekkel hirdette a Biocom Életmódprogramot. Sikerét hamar learathatta, áprilisban hálózatvezetői szintre minősült.

 

Anettel együtt vehette az oklevelét Ildikó, csak az övé már ezüst

Szaniszló-Tóth Anett is HV lett
Eközben Anett is megtalálta az üzletben gondolkodó csapattársait:

  • Hahnné Baranyai Adrienn és
  • Farkas-Lőrincz Anna személyében.

A sikeres csapatmunka májusra meghozta a gyümölcsét: Anett is hálózatvezetői szintre lépett!
Együtt vehettük át a májusi Startképzésen az oklevelünket, hiszen én így Ezüst HV szintre minősültem.

Egy tréninges pillanat

Így dolgozunk
Élő és online módszerekkel dolgozunk, és ezt alkalmazzuk munkatársainkkal. A képzéseken való részvételt nagyon fontosnak tartjuk. Hanganyagokat hallgatunk, Zoom előadásokon veszünk részt.

A csapatmunka hozza a sikert

Cél az arany
Hálásan köszönöm a segítséget, a rengeteg bíztatást, iránymutatást mentoromnak, ágvezetőimnek, Beának és Zolinak. Büszke vagyok, hogy a Czentlaki-ághoz tartozhatok! Célom az Arany HV szint elérése.

Az újabb cél az arany!


Vezérlőelv
Vezérlőelvem: működik, ha „hiszed, vágyod, és teszed a csodát” – ahogy Ferenczy László tanítja.

 

 

Ezeket olvastad már?