Kezdőoldal Ágak Munkatársi az éterben: a zoom már alapeszköz Csehely Zsuzsa új HV csapatában is a Vass-ágon

Munkatársi az éterben: a zoom már alapeszköz Csehely Zsuzsa új HV csapatában is a Vass-ágon

2020. októberére lett HV Csehely Zsuzsa

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy megcsináltam és nem állok meg, folytatom!” Ezt a lelkes, egyben a jövő mellett hitet tevő felkiáltást ugyan az első zoom teremben tartott munkatársi megbeszélés kapcsán fogalmazta meg Csehely Zsuzsa, de abszolút érvényes a Biocom karrierjére is. A Vass-ág egyik új hálózatvezetője ugyanis nem ma kezdte a szakmát: már 2003-ban tudott a ma a Biocom magyarországi partnercégét jelentő Ökonetről. Sőt, nagyon sokat kapott tőle annak idején: az egészségét. A A Biocom karrier pedig „megvárta”: az élet újra errefelé terelte, s a reflexológusként is dolgozó Zsuzsa ma már egyre nagyobb csapatot épít, s nagy örömére útközben a gyermekeit is vezetőtársaivá fogadhatja. S hogy mi kellett ehhez? Jó terméktapasztalat, az élethelyzet változása, Vass Oszkár és Zsuzsa odafigyelése, meghívója, valamint a karantén szülte kényszer. Mert még ennek is van jó oldala… A többit elmeséli a csillagos ég felé törő Zsuzsa!

Első alkalommal Vecsésen, 2019. áprilisában. A képen a barátnője mellett az ágvezető házaspár, Vass Oszkár és Zsuzsa is látható, akik a meghívót küldték neki. Itt indult (újra…) minden…

Út az egészséghez
2003. szeptember 8-án csatlakoztam az akkori Ökonethez, mint vásárló, mert megoldást kerestünk lassan két éve az azóta szerencsére nem létező problémámra. Székesfehérváron volt egy Candida Klub, ott találkoztam Nyilas Zoltánnal, aki a közvetlen hálózatvezetőm. Neki és a Biocomnak köszönhetem, hogy betartva a teljes életmódváltással járó minden intelmet, rohamosan javult az állapotom. A piruláktól lassan elköszöntem, a kötelező negyedéves kontrollok egy-, majd kétévesre húzódtak, végül az lettem hivatalosan is, ami azóta is. Egészséges!

Kis családjával: az őt mindenben támogató (sőt, követő) lányaival és a szintén biztos hátteret adó párjával

Az üzlettől korábban elterelt az élet
Olyan boldog voltam a sok szenvedés után, hogy kitaláltam, én is ezt fogom csinálni. Segíteni az egyensúly helyreállításában! Gondoltam rá többször is, hogy jó lenne csapatot építeni, de valahogy mindig elterelt az élet. 2008-ban jutottam el az 5-ös szintre és továbbra is hűséges termékhasználó és ajánló maradtam, figyelmem azonban inkább a természetgyógyászat irányába fordult.


Új élet, reflexológusként
2016-os válásom után 150 km-el messzebb kezdtem új életet. Visszamentem a postára dolgozni, ezt láttam akkor megoldásnak. Négy év nosztalgiázás után tavaly októberben végleg elbúcsúztam a postától és most főállású reflexológus vagyok Keszthelyen. Megint eszembe jutott, hogy jó lenne Biocomozni, mert ez legalább érdekel és olyan témát fog össze, ami a szívem csücske (egészség, környezetvédelem, tiszta víz), de nem tudtam, hogyan fogjak neki.

Születésnapi vezetőképző
Tavaly (2019-ben) tavasszal Vass Oszkártól kaptam egy meghívót a vecsési vezetőképzésre. Mivel a dátum épp születésnapomra esett, hát elfogadtam a meghívást, megajándékoztam magam és nem bántam meg! Ettől kezdve minden képzésen ott vagyok!

Egy nagy csald része lettem
Rengeteg segítséget kaptam/kapok Vass Oszkártól és Vass Szombatfalvi Zsuzsitól, Nyilas Zoltántól, Ferenczy Lászlótól és mindenkitől, akik a képzéseken részt vettek, részt vesznek. Valóban olyan, mintha egy nagy családban lennék. Első pillanattól mindenki ismerősként, barátként kezelt, amiért nagyon hálás vagyok!

Az otthonmaradási kényszer előnye
Ezután az igazi nagy fejlődést az idén márciusban kezdődő otthonmaradási kényszer hozta meg. Miközben egyesek megijedtek, hogy most mi lesz, én megörültem a sok felszabadult időnek, s „nekihasaltam” a „home office” Biocom-csapat szervezésének.

Referenciák
„Előkaptam” a 17 évnyi terméktapasztalatomat – kell ennél jobb referencia? Ráadásul a szemem előtt fejlődtek ki hálózatvezetők, akik a mai napig egyre nagyobb csapatot vezetnek! Ez motivált legjobban. A biztos háttér!

Elkezdett történni valami…
Szóval ettől a naptól gyökeresen megváltozott az életem, felpörögtek az események. Az emberek körülöttem észrevették, hogy „történik valami”. Valóban igaz, hogy ahol a figyelem, ott az energia!

Használva a közösségi médiát
Megtanultam, hogyan kell a közösségi médiát a saját hasznomra fordítani. Eddig is volt egy csoportom, ahol a történetem és a segítségem alapján jó páran csatlakoztak hozzám, vásároltak a Biocomtól, hozták rendbe magukat, de nem volt kimondottan fókuszban a jövedelemszerzés.

ÖkoLogikus…
A nyáron elkezdtünk Székesfehérvárott újra klubozni: ÖkoLogikus Egészségklub. Főleg azért, mert itt csatlakozott hozzám két munkatársam, akik velem szeretnének egy csapatban lenni! Így augusztusban elértem a 6-os szintet és innen már azt hiszem, a csillagos ég, vagyis az arany kitűző a soron következő szint!

Saját zoom-os munkatársai
Mivel tudjuk, hogy akkor válunk igazán eredményessé, sikeressé, ha vagyunk elég bátrak a fejlődéshez kapott lehetőségeket kiaknázni, úgy döntöttünk, eljött az idő, hogy fejlesszük internetes tudásunkat, használjuk ki a jelen helyzet adta lehetőségeket – és megcsináltuk az első munkatársi megbeszélésünket a zoom segítségével!

Lelkesek vagyunk
Lelkesen dolgozunk azon, hogy kicsi csapatunkhoz minél többen csatlakozzanak! Termék-tapasztalatokról és üzletről egyaránt beszéltünk. Izgalmas volt, hogy mindent jól csináljunk, de megoldottuk és ezentúl hetente összejövünk!

Az első zoom-munkatársi egyik képernyős emlékképe

A lányaim is a vezetőim lesznek
Két felnőtt lányom, akik szó szerint belenőttek a Biocom életmódba, most Budapesten élnek és elkezdtek lelkesen dolgozni a csapatomban. Ez azt jelenti, hogy 4 HV-várományos dolgozik velem, úgyhogy van feladat, amit nagyon élvezettel csinálunk, hisz tapasztalunk, tanulunk és tanítunk egyszerre!

Hála!
Minden nap azzal kelek és fekszem, hogy hálát adok azért, mert újra építhetem az életem és a párom, a gyerekeim ezerrel támogatnak ebben! Nagyon szerencsés vagyok! Főleg, hogy van egy társam, Miklós, aki a háttérben nagyon sokat segít!

Ezeket olvastad már?