Kezdőoldal Ágak Minden álmod teljesülhet! – Ezt is ígérték a legutóbbi felvidéki Sikernapon

Minden álmod teljesülhet! – Ezt is ígérték a legutóbbi felvidéki Sikernapon

A Sikernapoknak lelkes a tábora


Hogy hogyan teljesülhet? Hogyan érhető ez el? Csorba István és Nóra megfogalmazásában – akik a Beta-ág szlovákiai csapatának tagjai, az Ezüst HV Simonics Éva munkatársai – egyszerű a válasz: hozz egy jó döntést, határozd el magad és látogasd a Biocom felvidéki ágának sikernapjait! Egy ilyen napon vettek ők is részt 2020. január 26-án, Paton, a Wellness Hotelben, ahol a házigazda a szponzoruk, Simonics Éva volt. Jöjjenek a részletek tőlük arról, hogy lehet közelebb kerülni az egészséggel, pénzzel, szabadsággal és fejlődő személyiséggel kapcsolatos álmokhoz!

A meghívott hálózatigazgató párossal a szervezők. Czentlaki Zoltán és Beatrix, Simonics Éva, Pálfi Katika és Kis Gergely.

Program az életmódhoz
Szponzorunk bemutatta a Biocom Életmódprogramot, majd a saját történetén keresztül megtudhattuk, hogyan változott a gondolkodása üzletiesre.


Elindult a fogyiverseny
A Reg-Enor feltalálójának, Szabó Sigfridnek remek gondolatait, tanácsait sokan megszívlelik, hisz rengetegen beneveztek az újévi fogyiversenyünkbe. Sok sikert a kúrázóknak!

Czentlaki Zoltán tart előadást

Útmutatások a hálózatigazgató házaspártól
Remek útravalót kaptunk a kérdések megválaszolásához a Czentlaki házaspártól, akik cégünk hálózatigazgatói. Példás, amit elértek 14 év alatt, csodás életet teremtettek maguknak. Kincset ért minden szavuk. Szerintem sokan tudtak a gondolataikkal azonosulni.

Sebő Adri és Vangel Mónika is segített

Szabó Sigfrid, a Reg-Enor atyja is segítette a felvidéki munkatársakat

Szintlépők decemberben

Több, mint a termékek összessége
Kis Gergely, Arany Hálózatvezetőnk rávilágított arra, hogy dönts, csatlakozz a Biocomhoz és hozz változást családod életébe, ha jobb életet akarsz! A Biocom nem termékek összessége, hanem egy rendszer, amivel helyreállítjuk az Életünket. Többre vagy érdemes!

Sokadszor lett Simonics Éváé a Felvidék Kupa


Simonics Éváé a kupa
A Felvidéki kupát Simonics Éva kapta, a decemberi teljesítményéért. Kiváló előadóktól hallhattunk ötleteket, lehetőségeket, tanácsokat a fenti kérdések eléréséhez.

Légy részese!
Ha elolvastad és megindultak gondolataid, határozz és Te is legyél részese a remek felvidéki sikernapjainknak!

 

Ezeket olvastad már?