Kezdőoldal Ágak Biocom HV a Vass-ágon!

Biocom HV a Vass-ágon!

Elnézést, hogy nem a konkrét névvel kezdődik ez a rövid beszámoló, de most még az is újdonság, hogy valaki a Biocom égisze alatt éri el a hálózatvezetői szintet. Nem csoda, hiszen erre csupán a nagy átalakulás óta, másfél hónapja van lehetőség… Itt persze nyilvánvaló, hogy a megkezdett munka sokkal korábbi, aminek a gyümölcse most érett be. A Vass-ág októberi Start képzésének egyik fénypontja egy gyógyító volt, Dr. Oberkamp Mária, aki HV szintre minősült. Az egyöntetű vélemények szerint nagyon jó szakember és orvos, aki praxisában kiváló eredményeket ért el a Biocom termékeivel. Ő kifejezetten a szakmai vonalat képviseli.

Mint azt Pintér Pámer Krisztina, azaz ragyogó szponzora, Ezüst Hálózatvezetője a hír kapcsán megfogalmazta: „Nagyon örülök, hogy egy csapatban dolgozunk és erősíti a szakemberek táborát. További sok sikert kívánok neki!”

Mi is csatlakozunk a jókívánságokhoz, abban a reményben, hogy a doktornő sorait gyakran olvassunk majd a Biocom honlapján, a Gyógyítók szemével rovatban.

Ezeket olvastad már?