Kezdőoldal Ágak Lendület, lelkesedés, pozitív hozzáállás – ez a Farkas-Schöffer páros csapatának mottója a Tóth-Wolford-ágon

Lendület, lelkesedés, pozitív hozzáállás – ez a Farkas-Schöffer páros csapatának mottója a Tóth-Wolford-ágon

A tihanyi, mindig mosolygós házaspár sikere egy hálózatfejlesztési-, majd egy nyári versenygyőzelemmel indult a Szabó-Gyarmati Csapatban (tágabban a Tóth-Wolford Teamben). Először Diána kezdett bele (a Reg-Enor kúrába…), majd a férje, Imre is követte és még nagyon sokan. Így lett a nagycsaládos házaspárnak egy újabb, nagy családja. Olyannyira, hogy nem egyszerűen Diánáról és Imréről beszélünk, hanem az FS Team-ról, melyet a Farkas-Schöffer páros menedzsel, nem is akárhogyan! A részleteket Farkas-Schöffer Diána tálalja.

Miért ne jól?
A mottóm: „Ha ugyanannyi időbe telik rosszul és jól megcsinálni valamit, akkor miért ne azt válasszam, hogy jól csináljam?!”

Jó kilátások Tihanyban…
A férjemmel, Farkas Imrével, s három gyermekünkkel élünk Tihanyban. 2019 márciusában döntöttünk úgy, hogy egy igen sikeres Reg-Enor kúra után belevágunk, hogy az életidőnket és hálózatunkat kezdjük el építeni Tihany szívében.

Minden egy sikeres Reg-Enor kúrával indult
2018 januárjában barátnőm unszolására belevágtam a Reg-Enor kúrába. Amióta az eszemet tudom, kerestem a megoldást arra, hogyan is tudnék megszabadulni súlyfeleslegemtől. Kissé szkeptikusan indultam, de elég hamar meggyőződtem róla, hogy ez jó lesz nekem. Sikerült!

Mi van a „lötyin” túl?
Sokaknak elmeséltem tapasztalatomat, első körben a családomban. Mondjuk, nem sokat kellett róla mesélnem, hiszen elég hamar lehetett tapasztalni a változást. 2019 januárjában elkezdett érdekelni, hogy oké, van Reg-Enor, de ezen kívül vannak más egyéb termékek is? Így kicsit komolyabban kezdett foglalkoztatni, hogy mégis mi is lehet a „lötyin” túl.

Gyorsindításos inspiráció
Egy gyorsindításos inspiráció hatására szponzoraimmal, Fekete Erikával és Szabóné Gyarmati Tímeával összehoztunk egy telefonos, majd személyes találkozót. Timivel az első pillanattól kezdve „egy hullámhosszon” voltunk. A találkozón Timi megkérdezte tőlünk, hogy ha már abban gondolkozunk, hogy elinduljunk az üzleti részben is, mi lenne a célunk? Nekünk akkor az volt, hogy családunk együtt lehessen és itthonról dolgozhassunk, ne kelljen másik városba elmenni dolgozni.

Az egyik legjobb döntése életünknek
Megmondom őszintén, én nagyon nem akartam ebben a sztoriban részt venni. Sőt! Ódzkodtam tőle! Aztán férjem, Imi azt mondta, „hisz van vállalkozásunk, mi veszteni valónk lehetne?” És belevágtunk, mondanom sem kell – ma már azt gondolom, hogy ez eddigi egyik legjobb döntése volt életünknek.

A rendezvények „bemotiváltak” minket

És innentől felgyorsultak az események! Március közepétől eldöntöttük, hogy indulunk! Hatalmas lendülettel belevágtunk. Április elején részt vettünk első Instal képzésünkön, amit Kaposváron Tóth Lali és Tóth-Wolford Erika tartott. Mondanom sem kell, számomra igencsak „monspiráló” volt… Rá pár napra részesei lehettünk egy kaposvári BÉT-nek és a számunkra első Startképzésnek. A rendezvények igencsak elérték céljukat.

Saját „ÉletVidám” események
Már akkor megtudtuk, hogy mekkora erejük van, és úgy döntöttünk, hogy mi is elkezdünk rendezvényeket szervezni. Először itt, Tihanyban, aztán Szanyban rendeztük meg ÉletVidámnak keresztelt összejöveteleinket, amiknek hatalmas ereje lett.

Két és fél hónap alatt hálózatvezetői szint, versenygyőzelemmel
Akkora lendületet kaptunk, hogy 2,5 hónap alatt a Szabó-Gyarmati csapat által meghirdetett hálózatfejlesztési verseny segítségével elértük a hálózatvezetői szintet. Hát… akkor velem madarat lehetett volna fogatni. Baromi jó érzés volt!


A nyári versenyt is megcsináltuk
Kicsit örültünk és mentünk tovább, hatalmas lelkesedéssel, mert hát jött a nyári verseny, amit a cég minden évben megszervez. Persze erről sem maradhattunk le. És csak csináltuk, csináltuk… úgy, ahogy a vezetőink mondták. Akkor még hiányzott belőle a teljes tudatosság, de meglett. Megcsináltuk! Szavakkal elmondhatatlan érzés volt, amikor részt vehettünk az egy napos dunai hajózáson, ami az egyik jutalom volt a nyári verseny teljesítéséért.


Energiaszint az egekben
Tudtam és éreztem az első pillanattól, hogy jó helyen vagyok, és az események, a körülmények mind ezt igazolták. Energiaszintem az egekben! Na de hol vannak a munkatársak? Kellenek a munkatársak!

Egyre közelebb a cél
Mindeközben Imi kapott egy lehetőséget, hogy helyben tudjon dolgozni, ennek nagyon örültünk, tudtuk, hogy egyre közelebb a célunk. Ne kelljen eljárni dolgozni! Viszont így sem lett több ideje biocomozni, így továbbra is csináltam a munka oroszlánrészét. De nem bántam!

Fejlődni csak munkatársakkal lehet
Aztán, mint sokunkban, jön egy ív, amin túl kell lendülni… Fejlődni szeretnék, de hogyan? Azt tudtam, hogy csak is munkatársakkal lehet. A nyári versenyesvonalunkból volt egy pár induló munkatárs, de kiderült róluk, hogy indulók is maradnak. Kissé „kétségbeestem”! A rendezvényeken mindenki kapja az elismeréseket, mert fejlődik, mi meg stagnálunk. Aztán a szeptember elejei vecsési Kulcsember-képzésen valami változott! Igaz, akkor már vittem magammal az első igazibb munkatárs jelöltünket, mint kulcsember. Nagyon büszke voltam, hogy már ott van velünk Kati, de mégis valami hiányzott. Hát igen, a másik felem, Imi! Meg hajtott a maximalista hozzáállásom. Ekkor kezdte nagyobbik gyermekünk az iskolát és az ikrek az óvodát. „Osztódnunk” kellett nagy szívfájdalmunkra! Viszont azt tanultuk belőle, hogy ez volt az első és az utolsó, ezentúl mindig megpróbáljuk megoldani, hogy mindketten ott legyünk a képzéseken, hiszen, ha együtt építjük a hálózatunkat, akkor együtt kell tanulnunk, fejlődnünk.

A titok: csinálni kell…
A vecsési képzésen kaptam egy lendületet, Kónya György előadása alatt rá kellett jönnöm, hogy csakis rajtam múlik, hogy hogyan jönnek a munkatársak vagy hogyan nem. Nem kell túlgondolni a dolgokat, nem kellenek hozzá kész mondatok! Aztán Tóth-Wolford Erika is megerősített abban, hogy „CSINÁLD!” Mert nincs titok, csinálni kell! Hatalmas motivációval, inspirációval MONSPIRÁCIÓ-val hazajöttem és nem csináltam mást, csak csináltam és… Indultam!

Mindketten főállásúak lettünk
Októberben, úgy hozta az élet, kicsit előbb, mint gondoltuk, és ahogy számoltuk, Iminek a fő munkahelye megszűnt. Nem estünk kétségbe, mert már akkor tudtuk, hogy jó helyen vagyunk. Októbertől kezdve mindketten főállású Biocomosként kezdtük csinálni.

Együtt nincs korlát
Határ a csillagos ég! Elindultunk, de úgy istenigazából. Csak úgy jöttek a munkatársak. Betettük a fejünkbe a hálózatépítés lényegét! Célunk még jobban kikristályosodott! Kapkodtuk a fejünket. November és december meghozta a gyümölcsét. Januárban már társult hálózatvezetőként mindketten megcsináltuk első munkatársi megbeszélésünket, ami rengeteg energiát adott nekünk és a csapatunknak is. Így majdhogynem dupláját fejlődtünk csapatunkkal. Megéreztünk egy lépcsőfokot.

Hála a munkatársaknak
Láttuk, éreztük, hogy ez szuper! Azóta is folyamatosan fejlődő, bővülő csapatunk hónapról hónapra fejlődést hoz.

  • Tóthné Pityer Katalin a hálózatvezetőség kapujában.
  • Fábri László egy igencsak erősen, stabilan tevékenykedő munkatárs.
  • Szilágyi Zoltánné, Antal Mária, aki a hatalmas lelkesedésével, az első perctől kezdve ráérzett a hálózatépítés lényegére. Már önálló kis csapatával tevékenykedik, László Erika és Hosnyánszky Ferencné Ibolya munkájának köszönhetően.
  • Czifrik Katalin márciusban vett lendületével indul a siker útján.

Komoly, papírra vetett célokkal a birtokukban azt gondolom, hogy bármit megvalósíthatunk!

Hálásak vagyunk nekik és bízunk benne, hogy céljaikat rövid időn belül elérik! A legszebb, legjobb érzés nekünk az, amikor láthatjuk, tapasztalhatjuk, hogyan tudunk segítséget nyújtani ahhoz, hogy emberek, élve a lehetőséggel meg tudják valósítani álmaikat, vágyaikat!

Online világ a távolságok leküzdésére
Aztán jött a március, ami világszinten változást hozott az emberek életében. A korlátozások, intézkedések hatására a személyes találkozók megszűntek és maradt az online világ. Ami számunkra, a F-S Team-nek még nagyobb fejlődést hozott. A nagycsapat szinten alkalmazott ZOOM szoba használata sok pozitívumot hozott csapatunk életébe. Ráébresztett minket arra, hogy ez a legjobb lehetőség arra, hogy a fizikai távolságokat pillanatok alatt leküzdjük! Még közelebb, karnyújtásnyira kerültünk egymáshoz. A felgyorsult online világ hozadékát magunk javára fordítottuk. Heti rendszerességgel tartjuk a kapcsolatot csapatunkkal, amivel rengeteg energiát adunk egymásnak.


Az Ezüst hálózatvezető szint kapujában ezt érezzük…
Összességében azt gondolom itt, az ezüst hálózatvezetői szint kapujában, hogy a legjobb helyen vagyunk! A lendület, lelkesedés, pozitív hozzáállás, ami a csapatunk mottója, hozza dinamikus fejlődésünket. Higgyétek el, hogy nem baj, ha csak a Biocomról tudunk beszélni, hogy ez tölti ki életünket, ezzel tudunk előre lépni. Nem lehet kifogás az, hogy három gyönyörű gyermek nevelése mellett építjük hálózatunkat, hisz azért is csináljuk, hogy egy biztosabb életet, életidőt adjunk gyermekeinknek és magunknak. Ez egy életérzés, tarts velünk, hogy Te is érezd, mert szenzációs érzés!

A „nem normális” út a miénk is lehet
Hálás vagyok a sorsnak, – nevezzük így –, hogy megismerhettem Fekete Erikát, közvetlen szponzoromat. Hogy összehozott az élet Szabóné Gyarmati Tímeával és párjával, Szabó Mátéval, akik megmutatták nekünk az utat. Akikkel elmondhatom, hogy baráti kapcsolatot ápolunk. Mert igen, ez az életforma ezt hozza magával, vezetőinkkel kialakíthatunk egy olyan kapcsolatot, ami egy szoros, örök köteléket ad. Köszönet Tóth Lalinak és Tóth-Wolford Erikának, hogy egy évvel ezelőtt felnyitották a szemünket, hogy létezik egy másik, „nem normális” út is, ami a Mi utunk is lehet.


Köszönet a családnak is
Nem utolsó sorban pedig köszönöm családom támogató hátterét, férjem, Farkas Imre támaszát és gyermekeim türelmét, amivel hozzájárulnak ahhoz, hogy zökkenőmentesen tudjunk haladni, a számunkra kitaposott úton.

Üzenet

„Éld az életed! Kockáztass. Légy őrült. Ne várj tovább, mert ma vagy a legöregebb, aki valaha voltál és a legfiatalabb, aki valaha is leszel…”

Ezeket olvastad már?