Kezdőoldal Ágak Kecskeméten és Tatán is fókuszba került az egészség Vörös-Kovács Katalin csapatában, a Vass-ágon

Kecskeméten és Tatán is fókuszba került az egészség Vörös-Kovács Katalin csapatában, a Vass-ágon

A főszervező a vezető előadóval, Vörös-Kovács Katalin és Vass Oszkár


Ezúttal Reg-Enor Estet rendeztek a Vörös-Kovács Katalin által megálmodott, és havonta megszervezett előadássorozat részeként Kecskeméten. A Hírös Agórában október 12-én tartott esemény mellett a csapat Tatán is szervezkedett, mindkét Vass-ágon lebonyolított estet összefoglaljuk röviden az Ezüst Hálózatvezető főszervező tolla segítségével.

Ezzel invitálták a közönséget

Ágvezető vendégelőadó: Vass Oszkár
Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyien voltak kíváncsiak az előadásra, melyet Vass Oszkár ágvezetőnk, Arany Hálózatigazgató tartott a Reg-Enor kúráról és az egészséges élet alappilléreiről.

Az ágvezető, Arany Hálózatigazgató Vass Oszkár részletesen ismertette a kúrát

Megváltoztatta az életem a Reg-Enor
Mindig örömmel tölt el, ha elmesélhetem, hogyan változtatta meg az én életem is ez a teljes életmódváltással járó kúra. Két kisgyermekes anyukaként nem csak az ideális testsúlyomat kaptam vissza, de az egyre romló egészségügyi állapotom is tökéletesre változott, és mondhatom, hogy megtaláltam az anyagi függetlenséget is a Reg-Enor és a Biocom cég által. Mindezt szeretném átadni és megmutatni másoknak is, mert hiszem, hogy mindenki megérdemli ezeket a csodákat.

Csapatvezetői szefli, háttérben a tatai érdeklődőkkel

Kellemes atmoszférában
Az előadáson nagyon jó hangulat volt, nem csak a vitaminos italok és Reg-Enor kóstolás közben ment a viccelődés. A nevetés, jókedv és érdeklődő figyelem az egész előadás alatt érezhető volt.

Borbély Péter 17 kilótól szabadult meg

Egyszerre két Habran Éva is elmondta tapasztalatait

3 hónap alatt 17 kilós „veszteség”
Az estén nem csak én meséltem el tapasztalataim, hanem több kecskeméti munkatársam is, akik szintén végigcsinálták a kúrát, és hihetetlen eredményeket értek el. Borbély Péter – a legújabb munkatársam – például kevesebb, mint 3 hónap alatt 17 kg-ot adott le, s rendezte egyéb problémáit. Az összes leletét magával hozva szemléltette is, hogy milyen ragyogóan érzi magát!

Kecskeméti érdeklődők

Borbély Péter: Tartalmas előadásban volt részem
Az érintett így fogalmazott: „Fantasztikus este volt. Nagyon örültem, hogy a meghívott vendégek is jól érezték magukat, és hogy ők is meglátták, milyen segítséget kaphatnak. Köszönöm, hogy ilyen tartalmas előadásban volt részem, az előadó pedig óriási volt!”

Bacsa Anikó: Részletes ismertetést kaptunk
Egy másik résztvevő, Bacsa Anikó véleménye is sokatmondó a kecskeméti estéről: „Tetszett nagyon, hogy részletesen is meg tudtuk beszélni a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrát, és olyat is hallhattunk, ami a működésről szól (hogyan hat az epére, miért fontos a zsír bevitele). Ezen kívül a kúrát segítő vitaminokról is szó esett, és arról, hogy probléma esetén milyen vitaminokat tudunk még használni. Nagyon jó volt hallani olyanok véleményét, akik megcsinálták, elmondták a tapasztalatot, miben segített nekik a Reg-Enor. Mindig tanulok, és hallok valami új dolgot.”

Csokis témával folytatjuk
Az előadás sorozatnak pedig nincs vége, máris jön a novemberi előadás. A kecskeméti csokigyár-tulajdonos Engel Károly lesz meghívott vendégem, és ő fogja elkápráztatni a résztvevőket. Nem csak az idei „mentes” szaloncukrainkkal, de azzal a hatalmas ismeretanyaggal, amivel rendelkezik arról, hogy milyenek a megfelelő minőségű mentes édességek Illetve, mit kell mindenkinek figyelni, például a csokoládék kiválasztásánál, akkor is, ha egyébként nem érzékenyek semmire, egyszerűen csak fontos az egészségük. Az előadásnak a Mentes Élet címet adtuk, hiszen arról is fogunk beszélni, hogy a Biocom palettáján milyen segítségeket találunk az ezzel a problémával küzdők számára, hiszen számtalan emésztési problémára, vagy ételallergiára van javaslatunk. Reméljük, az idén is egyre több család karácsonyfáján megtalálhatóak lesznek a Biocom mentes szaloncukrai. Ahhoz pedig, hogy ehhez még több kedvet kapjanak, az előadáson kisorsolunk egy nyertest, aki akár az egész családját magával viheti egy csokigyár-látogatásra, ahol természetesen meg is kóstolhatja az idei ízeket.

Tatán Ferenczy László varázsolta el a hallgatóságot
Időközben Tatán is tartottunk Egészség Estet. Tihanyi Tímea munkatársam szervezte a tatai Új Kajakház Ökoturisztikai Központban, ahol felsőbb ágvezetőnk, Ferenczy László Arany Hálózatigazgató beszélt az egészség alapjairól a tőle megszokott hévvel és humorral. A közel kétórásra sikerült előadást a tataiak igazán nagy örömmel, nyitott elmével és lélekkel fogadták, így biztos vagyok benne, hogy munkatársam, Tihanyi Tímea is folytatni fogja ezt az előadássorozatot. Nagyon büszke vagyok rá, hiszen sokáig dilemmázott azon, hogy egyáltalán megszervezze-e, végül több mint 20 fő vett rajta részt. Imádták Lacit, és ő is nagyon jól érezte köztünk magát!

Érdemes volt megszervezni az estet Tihanyi Tímeának, Ferenczy László a felépítése alatt „bevetésre” vár

Vörös-Kovács Katalin, Ferenczy László és Tihanyi Tímea a tatai előadáson

 

 

Ezeket olvastad már?