Kezdőoldal Ágak Életépítők Visegrádon, avagy a Biocom vezetőképző, mint „termék”

Életépítők Visegrádon, avagy a Biocom vezetőképző, mint „termék”


Mint ismert, évente két alkalommal a Biocom vezetése lehetőséget ad minden hálózatvezetőnek, hogy térítésmentesen, a saját ágvezetése által szervezett keretek között pallérozódjon, s jusson fontos útmutatásokhoz, akár a személyiségfejlődés területén is. A Ferenczy-ág nagyobb ágrészei (pl. Vass-ág) nélküli, többi csapatrésze Visegrádot választotta ezúttal helyszínül. Pontosabban, húsz HV gyűlt össze a csapatból, hogy új tudást is tartalmazó előadásokat hallgatva töltse hasznosan (s mint, a képek árulkodnak róla), kellemesen is az időt. A nyitókép a Gazdag Katalin vezette debreceni ág jelenlévő vezetőit mutatja, az alábbiakban pedig Kiss Sándor és Simon Anikó (egy másik Ferenczy-féle ágrész) két kiváló vezetője foglalja össze röviden a benyomásait a tréningről. Köszönet érte!

Kiss Sándor: Biocom termékek
Na, nem a 120 féle, csodálatos és hatékony termékre gondolok! Nem is a termékekben megjelenő, emelt szintű életminőségre! Gondolok arra a vezetői módszerre, amivel minket az egyre magasabb hálózatvezetői szint elérése érdekében támogatnak a Biocom vezetői, a szponzoraink! Ennek példája az is, hogy a Biocom, a havi és negyedéves rendszerességgel megtartott képzések mellett, évente két alkalommal számunkra ingyenes vezetői továbbképzést szervez. Most Ferenczy László és párja, Szász Laura húsz HV részére szervezett három napos továbbképzést a visegrádi Silvanus Hotelben. A környezet álomszép! A kiszolgálás remek! A mai kor modern eszközeinek, és kommunikációs formáinak legjobb hazai ismerői tanítottak minket három napig. Új elméleti és a gyakorlati megoldások megismerésével sok, azonnal alkalmazható tudáshoz jutottunk. És a társaság? Tanulni vágyó, sikeres, komoly szavú, vidám emberek! Akikkel minden élethelyzetben jó együtt lenni!

Simon Anikó: Egymástól tanulni a legjobb
Jó emberekkel, jó helyen… Békét hozó, gyógyító, újító, mesélő és szerető emberek.., Egymástól tanulni a legjobb. Köszönöm, hogy itt lehettem! Életépítők Visegrádon… Ha szeretnél egy jó csapatba tartozni, legközelebb tarts Te is velünk!

 

Ezeket olvastad már?