Kezdőoldal Ágak Átfogó képet kaptak a Biocomról a Molnár-ág októberi Startképzésének résztvevői

Átfogó képet kaptak a Biocomról a Molnár-ág októberi Startképzésének résztvevői

Az üzletépítés hatékonyságáról tartott előadást az ágvezető, Szélpál Andrea

Az őszi szezon második Startnapját tartotta a Molnár-ág október 2-án Mórahalmon, a Colosseum Hotelben. Rengeteg új ötletet, gondolatot kaptak a résztvevők a csapat vezetőinek tolmácsolásában. A csodálatos őszi napot tartalmas képzés aranyozta be, melynek részleteiről Fejér Hajnalka hálózatvezető küldött feljegyzést.

Elismerések a Startnapon

Mindent a sajátunkból vásárolunk
A legfontosabb mondanivaló, amit új kulcsembereinknek, munkatársainknak tanítunk, hogy a boltcsere program által mindent, amire szükségünk van, saját boltunkból vásároljuk meg, így a Biocom által racionalizálhatjuk költségeinket. Életmódprogramunk által minden segítséget megkapnak itt azok az emberek, akik a változást akarják az életükben megélni mind egészség, mind anyagi szinten.

Harmat Csaba Arany HV összefoglalója az újaknak is aranyat ért


Átfogó kép
Harmat Csaba Arany Hálózatvezető kezdte az előadások sorozatát. Egy szuperül érthető összefoglaló képet festett azoknak a nyitott szívű és lelkű embereknek is, akik első alkalommal vettek részt Startnapon.

Faragó Ferenc HV a céges hátteret részletezte

Biztos céges háttér
Faragó Ferenc hálózatvezető társam a hátteret adó céget mutatta be mindannyiunknak. Hálásak lehetünk a három alapítónak, hogy egy ilyen remek rendszert hoztak össze nekünk, és mára Európa-szerte élvezhetik az emberek termékeink jótékony hatását.

Immunerősítés több szempontból
Nagy Szilvia hálózatvezető az immunerősítésről tartott egy igen átfogó előadást, ahol felhívta figyelmünket arra, hogy a vitaminok mellett mekkora jelentősége is van immunrendszerünk erősítésében a vegyszermentes háztartásnak. A bőrünkön keresztül ugyanis másodpercek alatt szívódnak fel nemcsak a jótékony, hanem a káros anyagok is. „Az egészség nem minden, de nélküle minden semmi!” Arthur Schopenhauer idézete a mai napig megállja a helyét a XXI. században is. Jó lenne, ha minden emberben tudatosulna ennek a gondolatnak a fontossága. Fontos üzenet, hogy ne csak akkor kezdjenek el vitaminokat szedni, amikor már óriási a baj!

Dankó László Arany HV kezében mindig jó helyen van a mikrofon, aki ezúttal az egészséges életmód alapelveiről is szólt

Terméktapasztalatok
Ezután jöttek sorban terméktapasztalatokkal a kollegák. Mindenki annyi pozitív tapasztalatot hozott, hogy napokig tudtuk volna őket hallgatni, tanulni tőlük az immunrendszer erősítéssel, különböző gyulladásos problémákkal kapcsolatban.

A tapasztalatok mindig sokatmondóak

Megéri áldozatokat hozni
Vezetőnk, Szélpál Andrea mutatta be nekünk a hálózatépítés rejtelmeit. Hogyan is lehet minél hatékonyabban építeni az üzletünket? Andink egyik kulcsmondata másfél éve fel van írva határidőnaplómban: „A sikernek nem titka van, hanem ára!” Ez egy meghatározó gondolat azóta is, és igyekszem mindenkivel megértetni, hogy ha fontos és nagy céljaink vannak, akkor igenis megéri áldozatokat hozni.

Online munka
Haskó Harmat Anita hálózatvezető az online munka rejtelmeibe vezetett be bennünket. Elmondta, milyen új utak és lehetőségek nyíltak meg az új munkamódszer által.

Komplex nap volt
Egy újabb komplex napot tölthettünk egy igazán jókedvű és pozitív társaságban, ahol mindenki megtalálhatta azt a gondolatot, mondatot, amivel a hétköznapokban újabb lendülettel tud továbbhaladni a céljai felé vezető úton.

Ezeket olvastad már?